Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Piłka nożna

jarko

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 23.7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Kamyk

3554

• stanley

3166

• jarko

1723

• akjam

1504

Top użytkownicy w tym temacie

narazie ten mecz średni :gwizdanie:

No to jest prawda, obie drużyny się boją otworzyć i taki jest skutek :rolleyes:

No ale czerwień zasłużona :naughty:

nom, zamiast grać to zajmują się aktorstwem :thumbdown:

Ja oglądam na Sopcascie, rosyjski kanał Navip HD :decayed:

ja na C+ :wink4:

ja na C+ :wink4:

No to masz o wiele lepiej :cool1: Ja tam takich luksusów nie mam i muszę się zadowolić internetową transmisją :thumbdown:

to wpadaj, daleko nie masz :wink4:

to wpadaj, daleko nie masz :wink4:

Późna pora ale dziękuje :hi:

no to nastepnym razem, weź kolezanki, dziewczynę... :wink4:[br]Dopisany: 16 Kwiecień 2011, 23:38_________________________________________________gol :gwizdanie:

No to mnie uprzedziłeś, ja mam dopiero karnego, strzelili minute po Twoim poście :decayed:

może był drugi karny, a ja przegapiłem :wink4:

Transmisje mam opóźnioną :gwizdanie: Ale spoko, jeszcze przed nami conajmniej 270 następnych minut Barcelona - Real :kox:

Kiedy Messi podawał do Villi ten powinien przypierdzielić z lewej nogi, a nie strzelać prawą :hi:. Dopiero pod koniec mecz się ożywił. Dużo żółtych kartek i zasłużona kartka dla Raula Albiola. We wtorek Barca wygra :decayed::naughty:.

Powinno być 0 1 dla Barcy :evil:

Panowie jestem pewien jednego - na finał CdR wróci napewno Puyol i Mascherano i Guardiola cos napewno wymysli...

Kuźwa po co Messi lobował :wallbash:[br]Dopisany: 17 Kwiecień 2011, 11:09_________________________________________________

Kiedy Messi podawał do Villi ten powinien przypierdzielić z lewej nogi, a nie strzelać prawą :hi:. Dopiero pod koniec mecz się ożywił. Dużo żółtych kartek i zasłużona kartka dla Raula Albiola. We wtorek Barca wygra :decayed::naughty:.

Ja pier**le :facepalm:

Tośty kibic :kox::decayed:

W środę........ :cool1:

Mecz taki sobie , mialem wrazenie ze Barcelona grala na 70-80% nie chciala tu przegrac i nie chciala tez sie zbytnio przemeczac. Puyol chyba zdjety asekuracyjnie...

Mou juz placze o kartke ale chyba nie widzial powtorek ...najpierw przyjecie reka w polu karnym potem Villa za szyje sprowadzony do parteru :) .

Realowi moze i sie karny nalezal ogolnie z przebiegu gry remis to sprawiedliwy wynik.

Rozwala mnie tylko to ze Mou twierdzi ze w pierwszej polowie byli rowni ...jak oni nie wahali pilki grali szybko do przodu i wlasciwie czekali tylko na katry ...jak tak ma wygladac gra tej WSPANIALEJ DRUZYNY pod WODZA WSPANIALEGO JAKZE JOSE :polew: :polew: to ja chyba podziekuje tym napinacza z Madrytu ...

Ich Real nie gra nawet w 30% tak jak gral za wielkich Galaktikos ale moze to i dobrze bo od kilku lat to Barca jest wyznacznikiem tego jak wyglada piekny football.