stanley Opublikowano 16 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2011 1:0 :gwizdanie: narazie ten mecz średni :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość fudi Opublikowano 16 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2011 narazie ten mecz średni :gwizdanie: No to jest prawda, obie drużyny się boją otworzyć i taki jest skutek No ale czerwień zasłużona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 16 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2011 narazie ten mecz średni :gwizdanie: No to jest prawda, obie drużyny się boją otworzyć i taki jest skutek No ale czerwień zasłużona nom, zamiast grać to zajmują się aktorstwem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fayera Opublikowano 16 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2011 ładnie śmiga http://real-barcelona-live.blogspot.com/2011/04/barcelona-real-madrid-live-stream.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość fudi Opublikowano 16 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2011 ładnie śmiga http://real-barcelona-live.blogspot.com/2011/04/barcelona-real-madrid-live-stream.html Ja oglądam na Sopcascie, rosyjski kanał Navip HD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 16 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2011 ładnie śmiga http://real-barcelona-live.blogspot.com/2011/04/barcelona-real-madrid-live-stream.html Ja oglądam na Sopcascie, rosyjski kanał Navip HD ja na C+ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość fudi Opublikowano 16 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2011 ja na C+ No to masz o wiele lepiej Ja tam takich luksusów nie mam i muszę się zadowolić internetową transmisją Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 16 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2011 ja na C+ No to masz o wiele lepiej Ja tam takich luksusów nie mam i muszę się zadowolić internetową transmisją to wpadaj, daleko nie masz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość fudi Opublikowano 16 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2011 to wpadaj, daleko nie masz Późna pora ale dziękuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 16 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2011 to wpadaj, daleko nie masz Późna pora ale dziękuje no to nastepnym razem, weź kolezanki, dziewczynę... [br]Dopisany: 16 Kwiecień 2011, 23:38_________________________________________________gol :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość fudi Opublikowano 16 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2011 No to mnie uprzedziłeś, ja mam dopiero karnego, strzelili minute po Twoim poście Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 16 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2011 No to mnie uprzedziłeś, ja mam dopiero karnego, strzelili minute po Twoim poście może był drugi karny, a ja przegapiłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość fudi Opublikowano 16 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2011 No to mnie uprzedziłeś, ja mam dopiero karnego, strzelili minute po Twoim poście może był drugi karny, a ja przegapiłem Transmisje mam opóźnioną :gwizdanie: Ale spoko, jeszcze przed nami conajmniej 270 następnych minut Barcelona - Real Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skyliner89 Opublikowano 16 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2011 Kiedy Messi podawał do Villi ten powinien przypierdzielić z lewej nogi, a nie strzelać prawą . Dopiero pod koniec mecz się ożywił. Dużo żółtych kartek i zasłużona kartka dla Raula Albiola. We wtorek Barca wygra . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
David Opublikowano 16 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2011 dobry wynik dla barcy wazne bylo zeby nie przegrac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 16 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2011 ostatnie 20 minut było godne uwagi 70 minut tego meczu to porażka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chudy13101980 Opublikowano 16 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2011 no mecz słabiutki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wihajster Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2011 karny z kapelusza dla REALU :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Damian A4 Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Powinno być 0 1 dla Barcy Panowie jestem pewien jednego - na finał CdR wróci napewno Puyol i Mascherano i Guardiola cos napewno wymysli... Kuźwa po co Messi lobował [br]Dopisany: 17 Kwiecień 2011, 11:09_________________________________________________ Kiedy Messi podawał do Villi ten powinien przypierdzielić z lewej nogi, a nie strzelać prawą . Dopiero pod koniec mecz się ożywił. Dużo żółtych kartek i zasłużona kartka dla Raula Albiola. We wtorek Barca wygra . Ja pier**le Tośty kibic W środę........ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mmcv Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Mecz taki sobie , mialem wrazenie ze Barcelona grala na 70-80% nie chciala tu przegrac i nie chciala tez sie zbytnio przemeczac. Puyol chyba zdjety asekuracyjnie... Mou juz placze o kartke ale chyba nie widzial powtorek ...najpierw przyjecie reka w polu karnym potem Villa za szyje sprowadzony do parteru . Realowi moze i sie karny nalezal ogolnie z przebiegu gry remis to sprawiedliwy wynik. Rozwala mnie tylko to ze Mou twierdzi ze w pierwszej polowie byli rowni ...jak oni nie wahali pilki grali szybko do przodu i wlasciwie czekali tylko na katry ...jak tak ma wygladac gra tej WSPANIALEJ DRUZYNY pod WODZA WSPANIALEGO JAKZE JOSE :polew: to ja chyba podziekuje tym napinacza z Madrytu ... Ich Real nie gra nawet w 30% tak jak gral za wielkich Galaktikos ale moze to i dobrze bo od kilku lat to Barca jest wyznacznikiem tego jak wyglada piekny football. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi