Kamyk Opublikowano 4 Marca 2018 Opublikowano 4 Marca 2018 Pardew jeszcze na stołku ?W 15 meczach statystyka 1-5-9To chyba już spakowany? A tak BTW to wczoraj przy golu Deeneya Krycha się nieźle pokozoł
Kamyk Opublikowano 4 Marca 2018 Opublikowano 4 Marca 2018 tak jakoś nie wiem mecz bez historii zagrali i wygrali jakieś spostrzeżenia ?
stanley Opublikowano 4 Marca 2018 Opublikowano 4 Marca 2018 tak jakoś nie wiem mecz bez historii zagrali i wygrali jakieś spostrzeżenia ?Dokładnie, bez historii. Chelsea jakoś tak bez zęba. City najmniejszym nakładem sił
Kamyk Opublikowano 4 Marca 2018 Opublikowano 4 Marca 2018 wqrwiał Pedro ma fatalny zjazd formy De Bruyne też se chodził z kąta w kąt wiedzieli że wygrają i wygrali i do pubu na browar takie tam, słabe widowisko
stanley Opublikowano 4 Marca 2018 Opublikowano 4 Marca 2018 wqrwiał Pedro ma fatalny zjazd formy De Bruyne też se chodził z kąta w kąt wiedzieli że wygrają i wygrali i do pubu na browar takie tam, słabe widowiskoNajbardziej dziwię się Chelsea, a właściwie Conte. Ma dwóch napadziorow z których nie korzysta. Widac, że Hazard się meczy na 9, co z tego że pocisnie z piłką do przodu, jak tam tylko będzie Wilian i 4 obrońców. Ciekawe co myśli sobie Żiru kiedy jest wpuszczany na kilkanaście minut. O Moracie nawet nie wspominam, facet totalnie bez formy.
Kamyk Opublikowano 4 Marca 2018 Opublikowano 4 Marca 2018 Racja Można by wręcz powiedzieć że nie ma kim grać - tylko że to niedorzecznie brzmiWysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka
stanley Opublikowano 4 Marca 2018 Opublikowano 4 Marca 2018 Arsene, rany bossssskie ....... Czekam na nowe memy z Wengerem
stanley Opublikowano 4 Marca 2018 Opublikowano 4 Marca 2018 ja to już czekam na jego dymisję..... Już i tak ze 3 lata za późno Wenger zrobił niesamowity błąd sprzedając Szczęsnego. Do tego stawianie na Chambersa i Holdinga w defensywie to jakiś kabaret
Kamyk Opublikowano 4 Marca 2018 Opublikowano 4 Marca 2018 ale ciągle czuję do nich tą sympatię sezon invincibles był niesamowity i się nie zdarzy już pewnie nigdy no ale cóż, ile można żyć wspomnieniami .... time to move on
Kris1909 Opublikowano 4 Marca 2018 Opublikowano 4 Marca 2018 15 minutes ago, Kamyk said: ja to już czekam na jego dymisję..... Oby nie przed dwumeczem z Milanem;))
Kamyk Opublikowano 4 Marca 2018 Opublikowano 4 Marca 2018 23 minuty temu, Kris1909 napisał: Oby nie przed dwumeczem z Milanem;)) a co to zmieni zresztą, co to jest Milan? jedno warte drugiego - looknij w tabelę, historia na bok
stanley Opublikowano 4 Marca 2018 Opublikowano 4 Marca 2018 Teraz, Kamyk napisał: a co to zmieni zresztą, co to jest Milan? jedno warte drugiego - looknij w tabelę, historia na bok Milan od kilku meczy jest w niesamowitym gazie, ostatnio wygrali na wyjeździe z Romą i chyba Lazio. Ok 600min bez straty gola, dzisiaj chyba miały być derby Mediolanu, ale odwołane mecze To tak w ramach info
Kamyk Opublikowano 4 Marca 2018 Opublikowano 4 Marca 2018 1 minutę temu, stanley napisał: w ramach info 7 miejsce w lidze 25 pkt straty do lidera mogą być nawet na dwupierdzianie grochu IMHO tyle z tego gazu wychodzi
stanley Opublikowano 4 Marca 2018 Opublikowano 4 Marca 2018 (edytowane) Swoją drogą, tak linczowaliście Mou za ujową grę MU, to co powiedzieć o grze Arsenalu i Chelsea Edytowane 4 Marca 2018 przez stanley
Kamyk Opublikowano 4 Marca 2018 Opublikowano 4 Marca 2018 1 minutę temu, stanley napisał: tak linczowaliście Mou za ujową grę MU żebyś nie miał żadnych wątpliwości - nie przestanę !!! dopóki nie zaczną jeździć na doopach, nie przestanę
stanley Opublikowano 4 Marca 2018 Opublikowano 4 Marca 2018 2 minuty temu, Kamyk napisał: żebyś nie miał żadnych wątpliwości - nie przestanę !!! dopóki nie zaczną jeździć na doopach, nie przestanę tak sobie pomyślałem o jednym nazwisku, kto pierwszy przyjdzie mi na myśl.... i wiesz co, nie widzę nikogo chciałem napisać Jones lub Lingard, ale się powstrzymałem. Lukaku sporo pracuje, ale wolałbym żeby walił bramy. nawet dobitki czy dołożenie nogi w stylu Inzaghiego czy jak mu to było
Rekomendowane odpowiedzi