Dev Opublikowano 6 Marca 2018 Opublikowano 6 Marca 2018 8 minut temu, Kamyk napisał: 13 minut temu, Dev napisał: A czego się spodziewałeś ? Czegoś więcej naiwniak
chudy13101980 Opublikowano 6 Marca 2018 Opublikowano 6 Marca 2018 Kicha,kicha.Bez Neymara to nie wiem co oni by grali,na ligę Francuską to wystarczy ale wyżej,hm.Wysłane z S8
Yuri22 Opublikowano 7 Marca 2018 Opublikowano 7 Marca 2018 Ale na C+ dobrze wczoraj powiedzieli. Zobaczcie ile Abramowicz musiał ładować w Chelsea zanim cokolwiek wygrali.
stanley Opublikowano 7 Marca 2018 Opublikowano 7 Marca 2018 Makaroniarze zawsze swojeCiekawe co zrobią teraz totki
chudy13101980 Opublikowano 7 Marca 2018 Opublikowano 7 Marca 2018 Co za dałny,szkoda gadać.Wysłane z S8
Yuri22 Opublikowano 8 Marca 2018 Opublikowano 8 Marca 2018 60 minut grać totalny piach i wygrać tak ważny mecz to chyba tylko Włosi potrafią. @Kamyk, dlaczego Marciniak dramat? Co prawda oglądałem dopiero od 35 minuty, ale moim zdaniem gwizdał całkiem ok, poza sytuacją gdzie Kane ze spalonego trafił w słupek (ale to już bardziej wina liniowego).
Kamyk Opublikowano 8 Marca 2018 Opublikowano 8 Marca 2018 8 minut temu, Yuri22 napisał: dlaczego Marciniak dramat? Co prawda oglądałem dopiero od 35 minuty, ano bo właśnie w 1 połowie nie widziała ślepota jedna dwóch karnych ręki Chielliniego i karny po wejściu Vertonghena, 5 metrów przed zabramkowym nie wiem po kiego walca ich tylu biega po tym boisku, jak się boją decyzję podjąć
Yuri22 Opublikowano 8 Marca 2018 Opublikowano 8 Marca 2018 3 minuty temu, Kamyk napisał: ano bo właśnie w 1 połowie nie widziała ślepota jedna dwóch karnych ręki Chielliniego i karny po wejściu Vertonghena, 5 metrów przed zabramkowym nie wiem po kiego walca ich tylu biega po tym boisku, jak się boją decyzję podjąć Faktycznie, teraz doczytałem, że dał ciała w tych sytuacjach. Jedyne "pocieszenie", że pomylił się w obie strony, aczkolwiek w dwumeczu to każda bramka się liczy.
Kamyk Opublikowano 8 Marca 2018 Opublikowano 8 Marca 2018 (edytowane) generalnie LE mnie tak w sumie to średnio grzeje, ale dzisiaj z chęcią popatrzę na wyczyny Arsenalu a potem się pewnie pośmieję, jak Hazard Edytowane 8 Marca 2018 przez Kamyk
Kamyk Opublikowano 8 Marca 2018 Opublikowano 8 Marca 2018 6 godzin temu, Yuri22 napisał: Faktycznie, teraz doczytałem, że dał ciała w tych sytuacjach. Jedyne "pocieszenie", że pomylił się w obie strony, aczkolwiek w dwumeczu to każda bramka się liczy. tutaj masz wszystko uchwycone - lepiej tego się nie da opisać https://www.przegladsportowy.pl/pilka-nozna/europuchary/liga-mistrzow/szymon-marciniak-krytykowany-po-meczu-juventus-tottenham-or-liga-mistrzow/rmr01hc a zabramkowy to półtora gościa, okulista i to jeszcze dziś, w trybie przyspieszonym
Kamyk Opublikowano 8 Marca 2018 Opublikowano 8 Marca 2018 To Arsenal umie grać w piłkę czy nie umie Milan, bom skonfudowany z lekka
Kris1909 Opublikowano 8 Marca 2018 Opublikowano 8 Marca 2018 Ja uważam, że Arsenal ma zespół, Milan dopiero się buduje
Rekomendowane odpowiedzi