stanley Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2011 ja tam będę oglądał Pierwszą Miłość Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skyliner89 Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Na Polsacie 2? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Na Polsacie 2? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2011 2:0 Barcelona... :gwizdanie: Stanley! Wyślę Ci eskę z wynikiem. Spokojnie możesz oddać się życiu serialowemu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepik Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Będzie 0-0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fayera Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2011 1-2 1-3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość fudi Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Zaszaleje, 2:2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2011 2:0 Barcelona... :gwizdanie: Stanley! Wyślę Ci eskę z wynikiem. Spokojnie możesz oddać się życiu serialowemu. Żonę wysłałem do koleżanki żeby mi nie przeszkadzała Dobrze, że nie komentuje tego żaden z c**j*ków jak Gmoch, Engel czy Tomaszewski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Mogliby już coś strzelić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Mogliby już coś strzelić. no, ja juz jedno strzeliłem :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Mogliby już coś strzelić. no, ja juz jedno strzeliłem :gwizdanie: Mnie też lepiej idzie niż im... :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolkov Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2011 ale się koszą, masakra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość -makaveli- Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2011 średnia ta pierwsza połowa :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2011 średnia ta pierwsza połowa :gwizdanie: dlatego oglądam Pierwszą Miłość Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boseron Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2011 zobaczymy co pokazą w drugiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek1974 Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2011 dlatego oglądam Pierwszą Miłość :polew: :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fayera Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2011 zobaczymy co pokazą w drugiej jak widać to samo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2011 ch*uj a nie mecz, patologia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolkov Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2011 kuuurfa, chyba tez przełączę na Pierwszą Miłość Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sqizzy Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2011 dobra opcja aż sie oglądać nie chce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi