fayera Opublikowano 28 Maja 2011 Opublikowano 28 Maja 2011 goallll kopia bramki z realem tylko tam minąl 4 więcej
jarko Opublikowano 28 Maja 2011 Autor Opublikowano 28 Maja 2011 ustalam zasady na drugą połowe: -zakaz kibicowania Barcie -zakaz cieszenia się po golu dla Barcy -zakaz podniecania się grą Barcy -zakaz ślinienia się na akcje Messiego -zakaz sapania -zakaz komentowania zasad -wolno obrażać tUSKA -wolno obrażać PZPN za łamanie powyższych zasad polecą kropki z wyrazami szacunku moderator tego działu Pan Makaveli Kasuj posty :naughty:
Gość -makaveli- Opublikowano 28 Maja 2011 Opublikowano 28 Maja 2011 ten messi to jest kretyn jednak jak nie kopie w kibiców to teraz w mikrofon ma zryty beret[br]Dopisany: 28 Maj 2011, 21:58_________________________________________________ ustalam zasady na drugą połowe: -zakaz kibicowania Barcie -zakaz cieszenia się po golu dla Barcy -zakaz podniecania się grą Barcy -zakaz ślinienia się na akcje Messiego -zakaz sapania -zakaz komentowania zasad -wolno obrażać tUSKA -wolno obrażać PZPN za łamanie powyższych zasad polecą kropki z wyrazami szacunku moderator tego działu Pan Makaveli Kasuj posty :naughty: szlak trafił te zasady
jarko Opublikowano 28 Maja 2011 Autor Opublikowano 28 Maja 2011 szlak trafił te zasady Jesteś mientki ja Pep Guardiola
Gość -makaveli- Opublikowano 28 Maja 2011 Opublikowano 28 Maja 2011 szlak trafił te zasady Jesteś mientki ja Pep Guardiola jeszcze za mało wypiłem chyba [br]Dopisany: 28 Maj 2011, 22:03_________________________________________________ barca niestety lepsza niestety aż o niebo lepsza
jarko Opublikowano 28 Maja 2011 Autor Opublikowano 28 Maja 2011 szlak trafił te zasady Jesteś mientki ja Pep Guardiola jeszcze za mało wypiłem chyba Zostało Ci jeszcze pół godziny
Gość -makaveli- Opublikowano 28 Maja 2011 Opublikowano 28 Maja 2011 szlak trafił te zasady Jesteś mientki ja Pep Guardiola jeszcze za mało wypiłem chyba Zostało Ci jeszcze pół godziny a dogrywka i karne
Gość -makaveli- Opublikowano 28 Maja 2011 Opublikowano 28 Maja 2011 ale zrobił się jednostronny mecz [br]Dopisany: 28 Maj 2011, 22:06_________________________________________________pięknie gra Barca a jakie akcje Messiego
Sqizzy Opublikowano 28 Maja 2011 Opublikowano 28 Maja 2011 niesamowite :> spodziewałem się wygranej, ale to jest pogrom
Rekomendowane odpowiedzi