stanley Opublikowano 23 Lipca 2011 Opublikowano 23 Lipca 2011 GKS Katowice 0-1 Termalica Bruk-Bet Nieciecza mam taki głód piłki, że chciałem iść wczoraj na ten mecz, ale cena biletu na krytą trybunę - 40zł a do młyna mi nie prędko do gieksiarzy
Gość -makaveli- Opublikowano 23 Lipca 2011 Opublikowano 23 Lipca 2011 od jutra (niestety dzisiaj nie mam czasu) ruszamy z typerem jako że jesteśmy polakami to w typerze będzie głównie polska liga Ekstraklasa i I liga (tabele i wyniki będą regularnie w głównym poście) zagraniczne też będą ale w mniejszym stopniu jakies sugestie??
stanley Opublikowano 23 Lipca 2011 Opublikowano 23 Lipca 2011 od jutra (niestety dzisiaj nie mam czasu) ruszamy z typerem jako że jesteśmy polakami to w typerze będzie głównie polska liga Ekstraklasa i I liga (tabele i wyniki będą regularnie w głównym poście) zagraniczne też będą ale w mniejszym stopniu jakies sugestie?? jestem za nasza kopana + wybrane mecze lig europejskich
Gość -makaveli- Opublikowano 23 Lipca 2011 Opublikowano 23 Lipca 2011 może nawet wszystkie mecze Ekstraklasy i I ligi + najciekawsze z europy
Gość Damian A4 Opublikowano 23 Lipca 2011 Opublikowano 23 Lipca 2011 Z lig zagranicznych dawajcie tylko mecze wyrównane
rex Opublikowano 23 Lipca 2011 Opublikowano 23 Lipca 2011 Też uważam, że chyba jednak najciekawiej będzie (z całym szacunkiem Makaveli), jeśli będzie możliwość typowania wszystkich meczów Ekstraklasy i wybranych (2-3) I ligi. Do tego najciekawsze mecze z Europy. Najciekawsze, mam na myśli nie tylko spotkania z ligi Włoskiej, Angielskiej itp. , ale także jakieś klasyki typu : Celtic-Rangers, Benfica-Porto, Crvena-Partizan, CSKA-Spartak i temu podobne Swoją drogą, pierwsze mecze naszej ligi to będzie niezła loteria Można w zasadzie wziąć kostkę w dłoń i rzucać
rex Opublikowano 23 Lipca 2011 Opublikowano 23 Lipca 2011 Niezły młyn - Maciej Dąbrowski w Olimpii Grudziądz Makaveli - co Ty na to :gwizdanie: :gwizdanie: ?
jarko Opublikowano 23 Lipca 2011 Autor Opublikowano 23 Lipca 2011 Nie mnie, to ten leszcz z Bydgoszczy Zaraz to jakoś poukładam żeby nie było tyle przewijania
Gość Damian A4 Opublikowano 23 Lipca 2011 Opublikowano 23 Lipca 2011 Jarek i leszczu z Bydgoszczy może by tak obecna ligę Typera wyzerować żeby był ład, skład i porządek od nowego sezonu? Bo jak będziemy to kontynuować to się zrobić bałagan jak na rondzie/skrzyżowaniu w Bydgoszczy
jarko Opublikowano 23 Lipca 2011 Autor Opublikowano 23 Lipca 2011 Przecież leszczu pisał że nie ma czasu teraz i zajmie sie tym na dniach :gwizdanie: Ja zaraz spadam na sparing i do roboty później. Ogarnąłem pierwszego posta, więcej dzisiaj już nie dam rady...
Gość -makaveli- Opublikowano 23 Lipca 2011 Opublikowano 23 Lipca 2011 Niezły młyn - Maciej Dąbrowski w Olimpii Grudziądz Makaveli - co Ty na to :gwizdanie: :gwizdanie: ? był chytry na kase i odmówił Osuchowi....nie udało Mu się w drużynach z Ekstraklasy.... i podkulonym ogonem poszedł do Olimpii a mógł grać w Zawiszy ,pewnie teraz żałuje [br]Dopisany: 23 Lipiec 2011, 22:37_________________________________________________ leszcz z Bydgoszczy masz w łeb [br]Dopisany: 23 Lipiec 2011, 22:37_________________________________________________ leszczu z Bydgoszczy i Ty też masz w łeb [br]Dopisany: 23 Lipiec 2011, 22:38_________________________________________________ leszczu i znowu masz w łeb [br]Dopisany: 23 Lipiec 2011, 22:39_________________________________________________Zawisza 1-1 Sandencja a prowadzili, Ekwueme w między czasie trafił w słupek
addassko Opublikowano 23 Lipca 2011 Opublikowano 23 Lipca 2011 Cracovia pokonana :gwizdanie: Cracovia - Ruch Chorzów 1-2 (0-0) 1-0 – Dudzic, 50 min (głową) 1-1 – Abbott, 55 min 1-2 – Piech, 61 min
Gość -makaveli- Opublikowano 23 Lipca 2011 Opublikowano 23 Lipca 2011 http://www.itv24.com.pl/film/1488/zawisza_-_sandecja_bramki_11/ strzał Ekwueme w słupek piękny .... szkoda że nie wpadło [br]Dopisany: 23 Lipiec 2011, 22:57_________________________________________________ Też uważam, że chyba jednak najciekawiej będzie (z całym szacunkiem Makaveli), jeśli będzie możliwość typowania wszystkich meczów Ekstraklasy i wybranych (2-3) I ligi. spoko
rex Opublikowano 23 Lipca 2011 Opublikowano 23 Lipca 2011 Cracovia pokonana :gwizdanie: Cracovia - Ruch Chorzów 1-2 (0-0) 1-0 – Dudzic, 50 min (głową) 1-1 – Abbott, 55 min 1-2 – Piech, 61 min I należy dodać - zasłużenie pokonana. Ruch był na pewno zespołem lepszym. Wiedzieli co mają grać, w przeciwieństwie do nas. Bardzo wysoki i agresywny pressing. My przez pierwsze 15 minut pierwszej i drugiej połowy jak dzieci we mgle (chociaż o dziwo to my wyszliśmy jako pierwsi na prowadzenie). Ogólnie: kilka pozytywów jest, ale w jest cholerę też spraw do poprawy. I klasowy rozgrywający (ofensywny pomocnik, mediapunta, zwał jak zwał) potrzebny od zaraz.
Rekomendowane odpowiedzi