peAce Opublikowano 29 Lipca 2011 Opublikowano 29 Lipca 2011 na Legii turcy zobaczą show pt. "Żyleta" [br]Dopisany: 29 Lipiec 2011, 16:14_________________________________________________Gaziantepspor - Legia Warszawa 0-1 Radovic napewno zobaczą i nie zapomną go do końca życia
stanley Opublikowano 29 Lipca 2011 Opublikowano 29 Lipca 2011 puścili jakieś kebabowe pieśni żeby ich zagłuszyć [br]Dopisany: 29 Lipiec 2011, 17:42_________________________________________________za chwilę start ekstraklasy [br]Dopisany: 29 Lipiec 2011, 17:53_________________________________________________Póki co Lech nie istnieje :gwizdanie:[br]Dopisany: 29 Lipiec 2011, 18:09_________________________________________________3 minuty i 2:0 dla lecha :gwizdanie:
jarko Opublikowano 29 Lipca 2011 Autor Opublikowano 29 Lipca 2011 k**wa tak czekałem na tą ekstraklase i Sobie przegapiłem :wallbash: Wynik kosmos Gdzie Sagan, gdzie Mięciel :?::!:
julo23 Opublikowano 29 Lipca 2011 Opublikowano 29 Lipca 2011 Wątpie żeby turcy aż tak przestarszyli sie dopingu w Warszawie. Przecież w lidze też grają z mocnymi ekipami a Turcy to raczej żywiołowi kibole Tatangalar-Bizim için ölümüne saldır Sakarya
jarko Opublikowano 29 Lipca 2011 Autor Opublikowano 29 Lipca 2011 Wątpie żeby turcy aż tak przestarszyli sie dopingu w Warszawie. Przecież w lidze też grają z mocnymi ekipami a Turcy to raczej żywiołowi kibole. Dokładnie ( w końcu się zgadzamy ) Żyleta od najleszpych ekip Tureckich mogłaby się sporo nauczyć BTW W Wiśle go nie chcieli to http://futbol.org.pl/news,24744.html
Gość -makaveli- Opublikowano 29 Lipca 2011 Opublikowano 29 Lipca 2011 jak Lech mógł tak rozjechać łódzkich Braci btw ciekawe gdzie trafi Smolarek,który rozwązał kontrakt z Polonią wydaje mi się że wróci do Holandii :gwizdanie:
julo23 Opublikowano 29 Lipca 2011 Opublikowano 29 Lipca 2011 Myślałem że zakończył kariere, ze względu na tą kontuzję. Później próbował sił jako skaut. Ciekawe ile mu dają za tą III ligę, że sie skusił jeszcze pokopać ?
Gość -makaveli- Opublikowano 29 Lipca 2011 Opublikowano 29 Lipca 2011 Myślałem że zakończył kariere, ze względu na tą kontuzję. Później próbował sił jako skaut. Ciekawe ile mu dają za tą III ligę, że sie skusił jeszcze pokopać ? dla forsy wszystko [br]Dopisany: 29 Lipiec 2011, 19:55_________________________________________________Słynny brazylijski piłkarz Ronaldo będzie losował grupy eliminacji mistrzostw świata 2014 na kontynencie europejskim podczas sobotniej ceremonii w Rio de Janeiro (początek o godz. 20.00 czasu polskiego).
julo23 Opublikowano 29 Lipca 2011 Opublikowano 29 Lipca 2011 Też przegapiłem start ligi. Wynik miażdzy jaja.
jarko Opublikowano 29 Lipca 2011 Autor Opublikowano 29 Lipca 2011 Myślałem że zakończył kariere, ze względu na tą kontuzję. Później próbował sił jako skaut. Ciekawe ile mu dają za tą III ligę, że sie skusił jeszcze pokopać ? dla forsy wszystko Ten poziom ligowy to typowa emerytura, na pewno nie dla forsy... 5tyś. zł miesięcznie na tym poziomie to baaaardzo dużo, wątpię żeby więcej dostał. Dla takiego grajka to żadna kasa...
Gość -makaveli- Opublikowano 29 Lipca 2011 Opublikowano 29 Lipca 2011 Myślałem że zakończył kariere, ze względu na tą kontuzję. Później próbował sił jako skaut. Ciekawe ile mu dają za tą III ligę, że sie skusił jeszcze pokopać ? dla forsy wszystko Ten poziom ligowy to typowa emerytura, na pewno nie dla forsy... 5tyś. zł miesięcznie na tym poziomie to baaaardzo dużo, wątpię żeby więcej dostał. Dla takiego grajka to żadna kasa... nie filozofuj
jarko Opublikowano 29 Lipca 2011 Autor Opublikowano 29 Lipca 2011 btw ciekawe gdzie trafi Smolarek,który rozwązał kontrakt z Polonią wydaje mi się że wróci do Holandii :gwizdanie: Stawiam że do Lechii
julo23 Opublikowano 29 Lipca 2011 Opublikowano 29 Lipca 2011 Jak wam sie podoba nowa oprawa graficzna canal + podczas transmisji ? Mi jakoś dziwnie sie to ogląda.
Gość -makaveli- Opublikowano 29 Lipca 2011 Opublikowano 29 Lipca 2011 Jak wam sie podoba nowa oprawa graficzna canal + podczas transmisji ? Mi jakoś dziwnie sie to ogląda. jeszcze okazji nie miałem zobaczyć
jarko Opublikowano 29 Lipca 2011 Autor Opublikowano 29 Lipca 2011 Jak wam sie podoba nowa oprawa graficzna canal + podczas transmisji ? Mi jakoś dziwnie sie to ogląda. Bardzo fajna
rex Opublikowano 29 Lipca 2011 Opublikowano 29 Lipca 2011 Jak wam sie podoba nowa oprawa graficzna canal + podczas transmisji ? Mi jakoś dziwnie sie to ogląda. To nie jest oprawa Canal+ To jest oprawa ligi jako takiej. Taka samo wszystko wygląda na Polsacie. Co do meczu ŁKS-Lech. Przez pierwsze 20 minut lepsi łodzianie. Potem Lech zrobił 4 akcje i strzelił 3 bramki. Od tego momentu gra na luzie (bardzo mądra) i dorzucone jeszcze 2 bramki w II połowie. Teraz mecz Polonia-Lechia i lekka przewaga Czarnych Koszul.
julo23 Opublikowano 29 Lipca 2011 Opublikowano 29 Lipca 2011 Kto oglądał bramy Lecha ? Bo ponoć z kontrowersyjnych sytuacji ? Co do oprawy graficznej to od razu mi coś nie pasowało bo to nie w stylu C+. "Nowością są stałe godziny ligowych potyczek - w piątki o 18 i 20.30, w soboty o 13.30, 15.45 i 18, w niedziele o 14.30 i 17, a w poniedziałki o 18.30." sporo oglądania, tylko że na bank wszystkiego sie nie da rady obejrzeć http://mlodziantv.hpu.pl/viewpage.php?page_id=2
Rekomendowane odpowiedzi