peAce Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Opublikowano 4 Sierpnia 2011 LEGIAAAAAAAAA LEGIAAAAA WARSZAWAAAAAAAAAAAA !!! Wymęczona ale zwycięska !!!!!!!!!!!!!!!! :oklaski: :oklaski: :oklaski:
Gość -makaveli- Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Opublikowano 4 Sierpnia 2011 LEGIAAAAAAAAA LEGIAAAAA WARSZAWAAAAAAAAAAAA !!! Wymęczona ale zwycięska !!!!!!!!!!!!!!!! :oklaski: :oklaski: :oklaski:
peAce Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Chlopaki trzymajmy kciuki za sląsk !!!
stanley Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Chlopaki trzymajmy kciuki za sląsk !!!
pepik Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Śląsk też się męczy niesamowicie, mam nadzieję że także awansują
stanley Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Coś nie potrafią tej piłki wepchnąć do bramki :gwizdanie:
peAce Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Kurcze to samo co bylo tydzien temu. Maja sytuacje 100% ale bramek brak ale wierzę w chłopaków
jarko Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Oooo widzę że nerwy was biorą, bo Wisła wygrała. Łatwo was podkur...ć, widocznie macie kompleksy. Jakby Wisła odpadła z Litexem to ten temat miałby 5 stron więcej. Czasami coś mądrego napiszesz... Ale tylko czasami :gwizdanie: Pisanie takich pierduł sprawia Ci radość :?: Mnie to naprawdę lotto co się tam u Was dzieje, no może trochę - cieszę się że w końcu Nas nie błaźnicie na scenie międzynarodowej i oby jak najdłużej. Jak najwięcej punktów na kolejny rok dla Polskich drużyn... A tak poza tym, dla mnie, Wisła nie jest warta żeby poświęcać jej tu 5 stron
peAce Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Opublikowano 4 Sierpnia 2011 no i mamy karne. Niech ta loterię wygra Slask Wrocław
jarko Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Kurde, nia mam dostępu do tv... Piszcie co się dzieje
stanley Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Kurde, nia mam dostępu do tv... Piszcie co się dzieje 4:3 dla Śląska ostatnia kolejka i będzie wszystko jasne [br]Dopisany: 04 Sierpień 2011, 22:09_________________________________________________Śląsk przeszedł, Kelemen obronił dwa karne
peAce Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Opublikowano 4 Sierpnia 2011 BRAWO WROCŁAW !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :oklaski: :oklaski: :oklaski: :oklaski:
Gość -makaveli- Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Opublikowano 4 Sierpnia 2011 polski rok w pucharach tylko jaga dała ciała
jarko Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Nooo ta nerwówka nie była potrzebna, w pierwszym meczu mogli to wygrać... A Jaga dała doopy a nie ciała
peAce Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Opublikowano 4 Sierpnia 2011 polski rok w pucharach tylko jaga dała ciała Tylko jaga dała ciała - dobry tekst
rex Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Jestem zaskoczony. Cała trójka w komplecie dalej. I co mnie dziwi, to Śląsk miał najwięcej problemów (przede wszystkim przez swoją nieskuteczność). Natomiast dopiero teraz zaczną się schody. Tutaj już szansa na przeciwnika pokroju Lokomotiwu spada do minimum. Tym bardziej, że WKS i (zapewne) Legia nie będą rozstawieni, tj. trafią na przeciwnika z wyższej półki.
julo23 Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Legia od 70 minut nie miała sił, a co by było jakby grali z Zagłębiem ? Muszą popracować nad kondychą. Teraz to już żadna drużyna nie będzie rozstawiona. Remisiki nie są takie złe, zawsze jakieś smieszne punkciki wpadły.
pepik Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Opublikowano 4 Sierpnia 2011 A ja lubię oglądać karne szczególnie jak sie kończą tak jak w tym przypadku Bravo Śląsk
peAce Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Legia od 70 minut nie miała sił, a co by było jakby grali z Zagłębiem ? Muszą popracować nad kondychą. Teraz to już żadna drużyna nie będzie rozstawiona. Remisiki nie są takie złe, zawsze jakieś smieszne punkciki wpadły. Zwycięzców się nie sądzi Gramy dalej i to sie liczy !!!
jarko Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Znowu mi się oberwie, ale co tam Z meczu Wisły, rodzinne foto
Rekomendowane odpowiedzi