stanley Opublikowano 27 Sierpnia 2011 Opublikowano 27 Sierpnia 2011 wiem, wolałbyś ARG lub BRA :gwizdanie: ja bym wolał anglię można do Anglii skoczyć, odwiedzić Mediolan i na karnawał do Rio na imprezkę dzień jak co dzień [br]Dopisany: 27 Sierpień 2011, 22:37_________________________________________________ pamiętam że pierwszym klubem jakiemu kibicowałem był GKS z Jojko w bramce
jarko Opublikowano 27 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 27 Sierpnia 2011 pamiętam że pierwszym klubem jakiemu kibicowałem był GKS z Jojko w bramce Jojko Jojko bramkę strzel :kox:
stanley Opublikowano 27 Sierpnia 2011 Opublikowano 27 Sierpnia 2011 pamiętam że pierwszym klubem jakiemu kibicowałem był GKS z Jojko w bramce Jojko Jojko bramkę strzel :kox: skur*ysyn nie będę się wypowiadał w jego temacie
lukaszk Opublikowano 27 Sierpnia 2011 Opublikowano 27 Sierpnia 2011 pamiętam że pierwszym klubem jakiemu kibicowałem był GKS z Jojko w bramce Jojko Jojko bramkę strzel :kox: ja p....... ale się uśmiałem :polew: [br]Dopisany: 27 Sierpień 2011, 22:46_________________________________________________ skur*ysyn nie będę się wypowiadał w jego temacie a co ci zrobił Janusz :>[br]Dopisany: 27 Sierpień 2011, 22:48_________________________________________________Eto'o strzelił gola w swoim debiucie w Anżi, ciekawe czy go rosyjska zima zaskoczy już niebawem
jarko Opublikowano 27 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 27 Sierpnia 2011 Nigdy nie zapomnę wizyt Jojki na SS, zawsze cały stadion mu śpiewał Później jako trener z kimś tam u Nas był, też fajnie było
lukaszk Opublikowano 27 Sierpnia 2011 Opublikowano 27 Sierpnia 2011 Nigdy nie zapomnę wizyt Jojki na SS, zawsze cały stadion mu śpiewał Później jako trener z kimś tam u Nas był, też fajnie było przyczepiliście się gościa, i niszczycie moje wspomnienia z dzieciństwa [br]Dopisany: 27 Sierpień 2011, 23:09_________________________________________________ http://babol.pl/kat,1025469,wid,13725796,wiadomosc.html?ticaid=5ceb5 nokaut... ciekawy koment pod tym filmikiem:"To tylko knockout. Po chwili zapewne sie przebudzil. Lepsze to niz zlamanie nogi. Malo kiedy ktos umiera od strzala w morde tymbardziej, ze nie uderzyl glowa o nic tylko ladnie sie plackiem polozyl. Mowil Profesor magiste dyrektor od spraw Bezwladnie latajacych zwlok."
jarko Opublikowano 27 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 27 Sierpnia 2011 Nigdy nie zapomnę wizyt Jojki na SS, zawsze cały stadion mu śpiewał Później jako trener z kimś tam u Nas był, też fajnie było przyczepiliście się gościa, i niszczycie moje wspomnienia z dzieciństwa :polew: :polew: Ale My też mieliśmy Swoją gwiazdę - Siergiej Szypowski... Gość w bramce rewelacja. To dzięki niemu zrobiliśmy Sigmę w pucharach bo gdyby nie On to na wyjeździe nie 1-0 a z 5-0 by było... Jak przyszlo co do czego to też potrafił taką piłę wpuścić prawie jak Jojko... Takie czasy, niestety wówczas WSZYSCY sprzedawali
lukaszk Opublikowano 27 Sierpnia 2011 Opublikowano 27 Sierpnia 2011 Takie czasy, niestety wówczas WSZYSCY sprzedawali no i tu się już nie ma z czego śmiać [br]Dopisany: 27 Sierpień 2011, 23:23_________________________________________________ Ostatnio z nim gadałem i pomimo, że nie jestem fanem Milanu, może przejadę się z nim na deRby Mediolanu. Podobno psie pieniądze, a atmosfera :kox: od tego się zaczyna
jarko Opublikowano 27 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 27 Sierpnia 2011 W Turcji też jest fajnie Że te stadiony jeszcze stoją... (volume full !!!) I po co im krzesełka na stadionach A to taki mój ulubiony bonusik horto magiko A może tam pojedziemy :naughty: To się nazywa racowisko... Prawie jak w Katowicach :gwizdanie: Dobra, ide spać
lukaszk Opublikowano 27 Sierpnia 2011 Opublikowano 27 Sierpnia 2011 a ja właśnie oglądam Flu:Botofago, 2 bramki w 1 min
jarko Opublikowano 27 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 27 Sierpnia 2011 Taki mecz a ja Ligę+ oglądałem
Skyliner89 Opublikowano 27 Sierpnia 2011 Opublikowano 27 Sierpnia 2011 Ja chyba się wybiorę na mecz Juve vs Inter albo Juve vs AC Milan
Gość Damian A4 Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Opublikowano 28 Sierpnia 2011 [Z]etka liderem w I lidze Chyba strefy spadkowej :kox: [br]Dopisany: 28 Sierpień 2011, 09:34_________________________________________________Barca rozpocznie sezon z Villarealem prawdopodobnie bez Puyola, Pique, daniego Alvesa, Adriano To bedzie dopiero obrona Ale damy rade :naughty:
jarko Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Barca rozpocznie sezon z Villarealem prawdopodobnie bez Puyola, Pique, daniego Alvesa, Adriano To na ile zagra Barca tym razem, 60% :?:
jarko Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 28 Sierpnia 2011 I ten okres przygotowawczy jeszcze... Zupełnie inny jak inni mieli, zdecydowanie trudniej było Im się przygotować... Jak wygrają w tych okolicznościach to tylko będzie świadczyło o ich POTĘŻNYM potencjale :naughty:
Gość Damian A4 Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Opublikowano 28 Sierpnia 2011 To nie był okres przygotowawczy tylko turne z drugim składem. Ale to i lepiej. W zeszłym sezonie mieli konkretny okres przygotowawczy i w początek sezonu weszli w wysokiej formie a koniec sezonu jechali na rezerwie mając krótką ławkę. W tym sezonie szczyt formy przyjdzie napewno później i do tego skład jest lepszy
jarko Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Aaaa to już w ogóle jak okres przygotowawczy przepracował tylko drugi skład... SZACUN
lukaszk Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Opublikowano 28 Sierpnia 2011 meczyki na dziś Live: Polsat Sport Extra: 16.55 PIŁKA NOŻNA: liga rosyjska, Spartak Moskwa – CSKA Moskwa Eurosport2: 17.30 PIŁKA NOŻNA: liga niemiecka, Schalke 04 Gelsenkirchen – Borussia Mönchengladbach Canal+ Sport: 14.30 PIŁKA NOŻNA: T-Mobile Ekstraklasa, Śląsk Wrocław – Widzew Łódź 17.00 PIŁKA NOŻNA: T-Mobile Ekstraklasa, Ruch Chorzów – Jagiellonia Białystok 20.55 PIŁKA NOŻNA: liga francuska, OSC Lille – Olympique Marsylia Canal+Gol: 16.55 PIŁKA NOŻNA: liga angielska, Manchester United – Arsenal Londyn 19.55 PIŁKA NOŻNA: liga hiszpańska, Real Saragossa – Real Madryt 21.55 PIŁKA NOŻNA: liga hiszpańska, Sevilla FC – Malaga CF Canal+ Weekend: 20.55 PIŁKA NOŻNA: liga francuska, OSC Lille – Olympique Marsylia Orange Sport Info: 13.40 PIŁKA NOŻNA: liga szkocka, FC St. Mirren – Celtic Glasgow 19.10 PIŁKA NOŻNA: liga portugalska, Nacional Funchal – Benfica Lizbona Sportklub: 14.15 PIŁKA NOŻNA: nPower Championship, Notthingham Forest – West Ham United 21.00 PIŁKA NOŻNA: liga brazylijska, FC Santos – FC Sao Paulo[br]Dopisany: 28 Sierpień 2011, 11:00_________________________________________________ Aaaa to już w ogóle jak okres przygotowawczy przepracował tylko drugi skład... SZACUN ale na ACM już będą w pelni formy?
Rekomendowane odpowiedzi