jarko Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 28 Sierpnia 2011 meczyki na dziś Live: Dzisiaj to się idzie na meczyk a nie ogląda w tv
Gość Damian A4 Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Tak. Rospierdolimy Was jak paczkę ciućków
jarko Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Tak. Rospierdolimy Was jak paczkę ciućków Ale kto to jest to Was :?: Barca będzie grała w Nowej Hucie :?:
lukaszk Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Tak. Rospierdolimy Was jak paczkę ciućków bo już myślałem że będą na 55% [br]Dopisany: 28 Sierpień 2011, 11:14_________________________________________________ meczyki na dziś Live: Dzisiaj to się idzie na meczyk a nie ogląda w tv najlepiej, ale do GB nie pojedziemy dziś?
jarko Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Ty masz dzisiaj wyjazd, do Kryspinowa Lotnik Kryspinów - IKS Olkusz 28 sierpnia, 15:00 BTW No i w końcu Patrysio coś mądrego powiedział :gwizdanie: Co trener powiedział wam w przerwie? Żebyśmy wygrali mecz, bo gramy u siebie. Chciałbym się odnieść do jeszcze jednej kwestii... Mamy wspaniałych kibiców, ale tym piknikowym, którzy przychodzą, żeby zjeść kiełbasę i pooglądać mecz, proponowałbym , żeby poszli na drugą stronę... Takich kibiców nie potrzebujemy. Tych którzy gwizdali? Tak. To jest niedopuszczalne, bo kibice powinni być z drużyną, tak jak Ci za bramką. Nawet jak przegrywamy. To co dziś zrobili kibice z trybuny wschodniej pokazuje, że to nie są kibice. Chciałbym, żeby nie przychodzili na mecze - wolałbym grać przy pięciu tysiącach fanatyków. Jak jest dobrze, to nas "klepią", a jak coś komuś nie wychodzi, to gwiżdżą. Tacy kibice niech nie przychodzą na mecze, bo nam nie pomagają, a przeszkadzają. Dziękuję. żródło: http://sport.onet.pl/pilka-nozna/ekstraklasa/patryk-malecki-tak-dalej-byc-nie-moze,1,4832088,wiadomosc.html A Wy, na której trybunie siedzicie
lukaszk Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Opublikowano 28 Sierpnia 2011 narodowy [br]Dopisany: 28 Sierpień 2011, 11:21_________________________________________________http://sport.interia.pl/galerie/galeria/stadion-narodowy-rozblysnal-swiatlami/zdjecie/duze,1509896,1[br]Dopisany: 28 Sierpień 2011, 11:22_________________________________________________ Ty masz dzisiaj wyjazd, do Kryspinowa Lotnik Kryspinów - IKS Olkusz 28 sierpnia, 15:00 BTW No i w końcu Patrysio coś mądrego powiedział :gwizdanie: Co trener powiedział wam w przerwie? Żebyśmy wygrali mecz, bo gramy u siebie. Chciałbym się odnieść do jeszcze jednej kwestii... Mamy wspaniałych kibiców, ale tym piknikowym, którzy przychodzą, żeby zjeść kiełbasę i pooglądać mecz, proponowałbym , żeby poszli na drugą stronę... Takich kibiców nie potrzebujemy. Tych którzy gwizdali? Tak. To jest niedopuszczalne, bo kibice powinni być z drużyną, tak jak Ci za bramką. Nawet jak przegrywamy. To co dziś zrobili kibice z trybuny wschodniej pokazuje, że to nie są kibice. Chciałbym, żeby nie przychodzili na mecze - wolałbym grać przy pięciu tysiącach fanatyków. Jak jest dobrze, to nas "klepią", a jak coś komuś nie wychodzi, to gwiżdżą. Tacy kibice niech nie przychodzą na mecze, bo nam nie pomagają, a przeszkadzają. Dziękuję. żródło: http://sport.onet.pl/pilka-nozna/ekstraklasa/patryk-malecki-tak-dalej-byc-nie-moze,1,4832088,wiadomosc.html A Wy, na której trybunie siedzicie sektor rodzinny :>
julo23 Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Piknik może gwizdać, a fanatyk może w pysk dać Niech sie lepiej za gre weźmie.
stanley Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Piknik może gwizdać, a fanatyk może w pysk dać Niech sie lepiej za gre weźmie. swojemu piłkarzowi Widzę, że w Wiśle jest trochę inny stosunek na lini kibice- piłkarze, piłkarze - kibice niż np w Ruchu [br]Dopisany: 28 Sierpień 2011, 12:08_________________________________________________Cytat z komentarzy na GW "Po raz kolejny Małecki udowadnia, że liczba korków pod butem piłkarskim równa jest ilorazowi jego inteligencji!"
julo23 Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Pamietasz akcje kibiców Górnika albo GKS-u ? Bo na Legii to tylko jeden uderzył to nie było chyba zaplanowane Cóż sie dziwić gwizdaniu, piknik płaci - piknik wymaga Ja tam jeszcze nigdy na swoich nie gwizdałem i nie zamierzam. Za to na Legii czy Lechu z tego co było widać z TV to często sie zdarzało.
stanley Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Pamietasz akcje kibiców Górnika albo GKS-u ? Bo na Legii to tylko jeden uderzył to nie było chyba zaplanowane Cóż sie dziwić gwizdaniu, piknik płaci - piknik wymaga Ja tam jeszcze nigdy na swoich nie gwizdałem i nie zamierzam. Za to na Legii czy Lechu z tego co było widać z TV to często sie zdarzało. Dzięki takim piknikom Małecki dostaje pewnie niemałą kasę, gwizdało na niego pewnie kilkaset osób ( nie wiem, bo nie widziałem) Coś chłopak nie wytrzymuje psychnicznie, a co by było gdyby gwizdało kilka tysięcy osób ? Swoją wypowiedzią, to bardziej chciał odwrócić uwagę od swojej słabej gry :gwizdanie: Narazie to chłopak jest zwykłym ligowym grajkiem, z nielicznymi przebłyskami, a zachowuje się jak gwiazda. Tu się z Tobą zgodzę: niech weźmie się za grę ale od razu bić...
julo23 Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Nie od razu bić, daleki jestem od tego. Niech przegrają po walce i nikt nie będzie zastrzeżeń. Z tymi gwizdami to też nie tak... Małecki zszedł wcześniej, zmienił go Kirm, a pikniki gwizdali po ostatnim gwizdku. Zerkałem teraz trochę na powtórkę i chyba nawet troche im zależało zeby wygrać ale chyba niewystarczająco. Porażka z APOELem widocznie nie była przypadkiem, może nawet APOEL byłby do przejścia lub do powalczenia jak równy z równym ale widać że coś przestało funkcjonować w drużynie Wisły bo w Krakowie Wisła za często nie przegrywa.
stanley Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Nie od razu bić, daleki jestem od tego. Niech przegrają po walce i nikt nie będzie zastrzeżeń. Z tymi gwizdami to też nie tak... Małecki zszedł wcześniej, zmienił go Kirm, a pikniki gwizdali po ostatnim gwizdku. Zerkałem teraz trochę na powtórkę i chyba nawet troche im zależało zeby wygrać ale chyba niewystarczająco. Porażka z APOELem widocznie nie była przypadkiem, może nawet APOEL byłby do przejścia lub do powalczenia jak równy z równym ale widać że coś przestało funkcjonować w drużynie Wisły bo w Krakowie Wisła za często nie przegrywa. chyba mała zadyszka no i oczekiwania wobec drużyny wzrosły
chudy13101980 Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Opublikowano 28 Sierpnia 2011 ale ManC pięknie idzie [br]Dopisany: 28 Sierpień 2011, 15:15_________________________________________________i dobry mecz znowu na plusie.
stanley Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Widzę, że nikt nie trafił dokładnego wyniku M.U. - Arsenal Bardzo cieszy wygrana Niebieskich :>
stanley Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Pocisnęli Arsenal współczucia dla Wojtka, ale obrona Arsenalu grała jak chłopcy z A-klasy :gwizdanie:
Janekx Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Generalnie Szczęsny nie popełnił żadnej gafy, po prostu Arsenal się ośmieszył i tyle
stanley Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Generalnie Szczęsny nie popełnił żadnej gafy, po prostu Arsenal się ośmieszył i tyle jeżeli nie uzupełnią składu, kanonierzy będą poza pierwszą 6stką :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi