stanley Opublikowano 14 Września 2011 Opublikowano 14 Września 2011 Przed sezonem liczyłem, że o awans będą walczyć: Pogoń, Piast, Warta, Arka, co roku Flota próbuje coś zdziałać... zaskakuje niska pozycja Arki i Gieksy myślałem że Arka i Warta bedą szalały a tutaj jak narazie nic się wielkiego nie dzieje z dużej chmury mały deszcz
jarko Opublikowano 14 Września 2011 Autor Opublikowano 14 Września 2011 dzisiaj mecz na szczycie 1 ligi Zawisza Bydgoszcz(vicelider) - Bogdanka Łęczna(lider) Ja bym raczej rzekł prawie na szczycie Żadna z drużyn nie była i nie jest faworytem do awansu... Poza tym prawdziwe mecze na szczycie to się rozgrywa na wiosnę lub na koniec rundy jesiennej... Teraz to tylko z nazwy... Chyba nie spodziewałeś się niczego więcej, sam przecież byłeś mocno sceptyczny do tego sezonu... jednak widać sporą przewagę Zawiszy nad rywalami....a oni dopiero się sklejają jako drużyna :gwizdanie:dzisiaj kolejne zwycięstwo i lider Ale gdzie tą przewagę widać ? Wygraliście u siebie 3-2 a to chyba żaden pogrom w meczu na szczycie... Fajnie że Wam siadło, po przykładzie Arki czy Craxy widać że takie spore zmiany w klubie nie są niczym dobrym. Wam póki co idzie dobrze i życzę aby do końca tak szło. Dla mnie jednak główny faworyt do awansu to Pogoń, Piast, Arka i Warta. Was widzę bardziej jako objawienie i czarnego konia rozgrywek. Póki co jednak jak Stan napisał nie ma co wyciagać daleko idących wniosków, to dopiero początek sezonu
jacekm Opublikowano 14 Września 2011 Opublikowano 14 Września 2011 W niedzielę Flota-Pogoń, takie małe derby
Madas Opublikowano 14 Września 2011 Opublikowano 14 Września 2011 jeszcze sporo meczy przed nami więc wszystko może się pozmieniać
jacekm Opublikowano 14 Września 2011 Opublikowano 14 Września 2011 Jarko, nie da rady zrobić jakiegoś zwijaka w tym pierwszym poście ? Pół laptopa trzeba "przewijać"
jarko Opublikowano 14 Września 2011 Autor Opublikowano 14 Września 2011 W tym dziale niestety zwijaki nie działają...
stanley Opublikowano 15 Września 2011 Opublikowano 15 Września 2011 ;( są laptopy z większą przekątną ekranu
lukaszk Opublikowano 15 Września 2011 Opublikowano 15 Września 2011 osobiście jestem za " Telewizyjna Czwórka w czwartek na swojej antenie (o godzinie 21) pokaże na żywo tylko jedno spotkanie z udziałem polskiej drużyny: Wisła Kraków - Odense BK. Drugie spotkanie (PSV Eindhoven - Legia Warszawa) o godzinie 19 będzie można obejrzeć tylko wkodowanym kanale Polsat Futbol, Polsat Sport HD. Wiceprezes Legii Warszawa Leszek Miklas przesłał do szefa sportu Telewizji Polsat pismo, w którym domaga się transmisji meczu Legii w Lidze Europejskiej w kanale otwartym Grupy Cyfrowego Polsatu. "Gra Legii i Wisły Kraków w fazie grupowej Ligi Europejskiej jest niezwykle istotnym wydarzeniem dla kibiców piłki nożnej oraz doskonałą okazją na promocję polskiego futbolu. Ograniczanie dostępności transmisji niezwykle atrakcyjnie zapowiadającego się spotkania, inaugurującego występy zespołów z naszego kraju w tych prestiżowych rozgrywkach, jest dla nas niezrozumiałe. Uważam, że wszyscy wspólnie - kluby, organizacje piłkarskie, media - powinni dołożyć wszelkich starań, aby możliwie najszerzej propagować polską piłkę i budować silną markę naszych klubów" - napisano w liście. Władze Legii zwróciły uwagę, że obowiązek taki nakładają na posiadacza praw telewizyjnych do rozgrywek UEFA Europa League przepisy Ustawy o radiofonii i telewizji. "Zdajemy sobie sprawę z uwarunkowań biznesowych, nie jesteśmy władni by kreować Państwa strategię działań, nie mniej jednak według naszej wiedzy, obowiązek pokazywania meczów polskich drużyn w rozgrywkach pucharów europejskich wynika z przepisów Ustawy o radiofonii i telewizji (art. 20b)" - twierdzi Leszek Miklas, Wiceprezes Zarządu Legii Warszawa " - cyt. media2.pl
jarko Opublikowano 15 Września 2011 Autor Opublikowano 15 Września 2011 Legia będzie miala ciężki mecz dzisiaj, Moskwy chyba nie powtórzą :gwizdanie:
Gość -makaveli- Opublikowano 15 Września 2011 Opublikowano 15 Września 2011 dla Legii to będzie spacerek
jacekm Opublikowano 15 Września 2011 Opublikowano 15 Września 2011 dla Legii to będzie spacerek Chyba do szatni [br]Dopisany: 15 Wrzesień 2011, 18:02_________________________________________________Jak Legie obstawiacie ? Moim zdaniem 3:1 dla PSV
Skyliner89 Opublikowano 15 Września 2011 Opublikowano 15 Września 2011 0:1 dla Legii [br]Dopisany: 15 Wrzesień 2011, 19:21_________________________________________________1:0 . Może 1:1 albo 1:2
jacekm Opublikowano 15 Września 2011 Opublikowano 15 Września 2011 2 połowa zdecydowanie lepsza ale i tak nic dobrego nie pokazali. Szkoda bo PSV też za wiele nie pokazał. No nic, zobaczymy co pokaże Wisła
Skyliner89 Opublikowano 15 Września 2011 Opublikowano 15 Września 2011 No i zaczęli.. dzisiaj nie na R22... Dudu Biton za Genkova, który jest kontjuzowany. Oby się pokazał z dobrej strony .
jacekm Opublikowano 15 Września 2011 Opublikowano 15 Września 2011 uufff... Na szczęście Utaka 100% przestrzelił. Na trybunach głośno. Komentatorów zagłuszają
jarko Opublikowano 15 Września 2011 Autor Opublikowano 15 Września 2011 dzisiaj nie na R22... A mnie się wydaje ży jednak grają u siebie
Skyliner89 Opublikowano 15 Września 2011 Opublikowano 15 Września 2011 dzisiaj nie na R22... A mnie się wydaje ży jednak grają u siebie mi chodziło o to, że mnie nie ma na R22... 0:1 ja p . Obrona...
Rekomendowane odpowiedzi