Gość mmcv Opublikowano 9 Grudnia 2011 Opublikowano 9 Grudnia 2011 i zgodzę się z tobą, że to co robi mourniho z kolejnymi swoimi zespołami to jakaś magia no robi magie i obore przy okazji ... choc trenerem jest swietnym (poza Manita na CN naprawde dobrze mu idzie - konkretny kop w dupsko dal przyzwoite efekty) Pamietajcie o tym ze Mou zarowno w Realu jak i w Chelsea mial nieograniczony budzet... Z Chelsea LM nie zdobyl , zdobyl ja z Interem (mniejsza o to jak ) . Czy zdobedzie z Realem ..poczekajmy do maja . Narazie za kadencji Mou , GD Real... 3 razy przegral (5:0 , 2:0 , 3:2) , 2 razy zremisowal (2:2 i 1:1 i 1:1), 1 raz wygral (1:0 - kto ogladal ten mecz to wie ze ta wygrana to byl dar od losu :gwizdanie: ) Czy Real nie ma godnego siebie przeciwnika oprocz MC JARKO marna prowokacja , nawet jak na Ciebie
Kamyk Opublikowano 9 Grudnia 2011 Opublikowano 9 Grudnia 2011 Czy Real nie ma godnego siebie przeciwnika oprocz MC (...) marna prowokacja hm no to wymień kto Twoim zdaniem da odpór Realowi, wg dzisiejszych realiów gry?
Gość mmcv Opublikowano 9 Grudnia 2011 Opublikowano 9 Grudnia 2011 Czy Real nie ma godnego siebie przeciwnika oprocz MC (...) marna prowokacja hm no to wymień kto Twoim zdaniem da odpór Realowi, wg dzisiejszych realiów gry? nie wiem czy to marna prowokacja czy naprawde nie przeczytales co napisalem wyzej .
Kamyk Opublikowano 9 Grudnia 2011 Opublikowano 9 Grudnia 2011 przeczytałem w miarę dokładnie myślisz, że znowu Ovrebo stanie na wysokości zadania ?
Gość mmcv Opublikowano 9 Grudnia 2011 Opublikowano 9 Grudnia 2011 przeczytałem w miarę dokładnie myślisz, że znowu Ovrebo stanie na wysokości zadania ? nie badz smieszny... . (fajnie ze widzisz w jedna strone ). United tez ktos pomagal ? bo pamietam ze biegali jak dzieci we mgle ... zarowno w Rzymie jak i na Wembley Napisalem wyraznie jakie statystyki ma wielki MOU z Realem w GD, a Ty wyskakujesz z sedziowaniem. . Moze teraz sie to zmieni (wyniki w GD Realu ) , ale o tym przyjdzie sie przekonac za kiladziesiat godzin. Jak naraize dmuchany jest balonik
Bieniek Opublikowano 9 Grudnia 2011 Opublikowano 9 Grudnia 2011 Nie zyjmy juz meczami,ktore byly. Real odbiega delikatnie dyspozycja od tamtego czasu...
Kamyk Opublikowano 9 Grudnia 2011 Opublikowano 9 Grudnia 2011 przeczytałem w miarę dokładnie myślisz, że znowu Ovrebo stanie na wysokości zadania ? nie badz smieszny... . (fajnie ze widzisz w jedna strone ). United tez ktos pomagal ? bo pamietam ze biegali jak dzieci we mgle ... zarowno w Rzymie jak i na Wembley Napisalem wyraznie jakie statystyki ma wielki MOU z Realem w GD, a Ty wyskakujesz z sedziowaniem. . Moze teraz sie to zmieni (wyniki w GD Realu ) , ale o tym przyjdzie sie przekonac za kiladziesiat godzin. Jak naraize dmuchany jest balonik koniec tematu - z tobą się nie da dyskutować, sorry [br]Dopisany: 09 Grudzień 2011, 13:45_________________________________________________ Nie zyjmy juz meczami,ktore byly. Real odbiega delikatnie dyspozycja od tamtego czasu... na to właśnie próbowałem zwrócić uwagę - poziom gry tych 2 hiszpańskich drużyn się diametralnie zmienił, a do osiąganych wyników dochodziły też inne okoliczności niemniej jednak, osobiście odliczam czas, bardzo jestem ciekaw co Mou zadecyduje jak grać, panie premierze, no jak ??
Gość mmcv Opublikowano 9 Grudnia 2011 Opublikowano 9 Grudnia 2011 koniec tematu - z tobą się nie da dyskutować, sorry :boobs: ... no to nawet dobrze bo nie miales za wiele do powiedzenia w tej kwestii ... wiec szkoda bylo wogole pisac ... rozumiem ze kibic ManU moze miec kompleks Barcelony :polew: poziom gry tych 2 hiszpańskich drużyn się diametralnie zmienił, no napewno jednej druzyny sie zmienil . A czy diametrlanie ? :shocked: - mocne slowa
Gość mmcv Opublikowano 9 Grudnia 2011 Opublikowano 9 Grudnia 2011 wiem widzialem nie popieram ... , Ronaldo tez potrafi robic cuda , o nurkujacym Di Marii nie wspomne ... nawet Pepe sie zdarza przynurkowac (YT ponizej) . Ot wielki trener (YT ponizej )...i mozemy tak caly dzien. . Pewnie tez jestes zdania ze Mou wsadzil palec w oko Villanovy bo ten wczesniej uderzyl go w glowe jak to sugerowala Madrycka telewizja podajac w odwrotnej kolejnosci przebieg wydarzen z innych ujec Pepe dives vs Fc Barcelona (2011)
stanley Opublikowano 9 Grudnia 2011 Opublikowano 9 Grudnia 2011 dziwi mnie, zachowanie Mascherano, nie przypominam sobie aby tak symulował w lidze ang. To raczej on dostawał kartki za brutalne faule...
jarko Opublikowano 9 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 9 Grudnia 2011 1 raz wygral (1:0 - kto ogladal ten mecz to wie ze ta wygrana to byl dar od losu :gwizdanie: ) :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: Ja wiem że każdy ma swoją własną wyjatkową prawdę, ale proszę Cie Maćku nie ośmieszaj się :gwizdanie: Czy Real nie ma godnego siebie przeciwnika oprocz MC JARKO marna prowokacja , nawet jak na Ciebie Ja wiem że patrzysz na świat przez barcaklapki, ale ja pisałem całkiem poważnie... Znudziły mi się już te całe GD, którymi jak widzę Ty żyjesz każdego dnia... Dla mnie fajny finał byłby Real - MC ew. Real - Milan ( nie wiedziałbym komu kibicować ). Czego nie potrafisz zrozumieć ? Co Cie tak prowokuje ? Że stawiam na odpadnięcie Barcy ? Spotkanie Realu z Barcą wcześniej jak finał byłoby przedwczesnym finałem. Spotkanie tych dwóch drużyn w finale byłoby nudne... Jedno z dwojga powinno odpaść dla dobra tych rozgrywek
Kamyk Opublikowano 9 Grudnia 2011 Opublikowano 9 Grudnia 2011 Znudziły mi się już te całe GD, którymi jak widzę Ty żyjesz każdego dnia... Dla mnie fajny finał byłby Real - MC ew. Real - Milan ( nie wiedziałbym komu kibicować ). Czego nie potrafisz zrozumieć ? Co Cie tak prowokuje ? Że stawiam na odpadnięcie Barcy ? Spotkanie Realu z Barcą wcześniej jak finał byłoby przedwczesnym finałem. Spotkanie tych dwóch drużyn w finale byłoby nudne... Jedno z dwojga powinno odpaść dla dobra tych rozgrywek hm, ciekawa uwaga myślę że to pod wpływem końcówki poprzedniego sezonu, kiedy całe to szaleństwo było co chwila rzeczywiście, można to śmiało nazwać przesytem i przyznam że też w pewnym momencie zaczynało mnie to nudzić nie bez znaczenia było, że na serio FCB nie była chyba do powstrzymania w poprzednim sezonie. może gdyby stanęli z Bayernem lub wspomnianym Milanem Poza tym, jakoś nie widziałem w Europie paki zdolnej do przeciwstawienia się tej grze - po prostu Mam wrażenie, choć niewątpliwie mogę się mylić, że w tym sezonie może być inaczej. Raz że nic nie trwa wiecznie, a dwa, troszkę lepiej idzie kilku rywalom. I szkoda, cholera jasna, że odpadł ten MC - z tym środkiem pola, na serio uważam, że można było Blaugranę zneutralizować. Lub próbować z szansą na powodzenie. Pisze zresztą o tym Przemo Rudzki - kto ma ochotę, niech looknie
chudy13101980 Opublikowano 9 Grudnia 2011 Opublikowano 9 Grudnia 2011 I szkoda, cholera jasna, że odpadł ten MC - z tym środkiem pola, na serio uważam, że można było Blaugranę zneutralizować.
Gość mmcv Opublikowano 9 Grudnia 2011 Opublikowano 9 Grudnia 2011 Spotkanie Realu z Barcą wcześniej jak finał byłoby przedwczesnym finałem. Spotkanie tych dwóch drużyn w finale byłoby nudne... Jedno z dwojga powinno odpaść dla dobra tych rozgrywek no dlatego niech odpadnie Real Ja wiem że każdy ma swoją własną wyjatkową prawdę, ale proszę Cie Maćku nie ośmieszaj się Ogladalismy ten sam mecz ? :mysli: pewnie nie MC gra naprawde fajnie kombinacyjnie (mnie sie podoba) ogladam troche pilki (na tyle na ile czas pozwala) , nie zawsze Barce... :gwizdanie: , ale wstrzymam sie od zbednych komentarzy w kwestii ... ze Bayern/Milan( w poprzedniej ed LM) moglby z Barcelona pograc ...chyba w pici polo na male brameczki
Skyliner89 Opublikowano 9 Grudnia 2011 Opublikowano 9 Grudnia 2011 Wisła przegrała z Polonią... 0:1. Twente w środę... :gwizdanie:
stanley Opublikowano 9 Grudnia 2011 Opublikowano 9 Grudnia 2011 Wisła przegrała z Polonią... 0:1. Twente w środę... :gwizdanie: nie wiem jak wyglądała I połowa, ale patrząc na II połówkę stwierdzam, że Polonia była lepsza
akjam Opublikowano 10 Grudnia 2011 Opublikowano 10 Grudnia 2011 Wisła przegrała z Polonią... 0:1. Twente w środę... :gwizdanie: nie wiem jak wyglądała I połowa, ale patrząc na II połówkę stwierdzam, że Polonia była lepsza A ja widziałem I połowę i też mi się wydaje, że delikatnie Polonia była lepsza więc wychodzi na to, że wygrała zasłużenie.
julo23 Opublikowano 10 Grudnia 2011 Opublikowano 10 Grudnia 2011 Ja wiem... Wisła też miała swoje okazje, Polonia może była lepiej zorganizowana ale aż takich okazji nie miała żeby zasłużenie wygrać, poza tym nie wiem jak może sie podobać gra Polonii jak za każdym razem jak coś sie działo to oni przerywali gre ostrym faulem. W dodatku wypadek Pajlica i czerwona kartka diaza myśle że ustawiła mecz. Dziwne było też zachowanie sędziego, który doliczył 6 minut do 1 połowy, odgwizdał rzut rożny i nie dał go wykonać, a była minuta 5:50. Dziwne...
Rekomendowane odpowiedzi