Wihajster Opublikowano 9 Stycznia 2012 Opublikowano 9 Stycznia 2012 PS. Nie jestem kibicem Realu, ani Barcy :gwizdanie: To wypad ktoś mi powie jak wczoraj Barca grała ? przeciętnie jak by na pół gwizdka Barca zawsze gra słabo jak punkty traci Polacy zawsze grają dobrze a wpierdziel dostaja
jarko Opublikowano 9 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 9 Stycznia 2012 Na euro karta się odwróci zaczną wygrywać
Wihajster Opublikowano 9 Stycznia 2012 Opublikowano 9 Stycznia 2012 Na euro karta się odwróci zaczną wygrywać zapomnij.Nawet z grupy nie wyjdą
stanley Opublikowano 9 Stycznia 2012 Opublikowano 9 Stycznia 2012 Na euro karta się odwróci zaczną wygrywać zapomnij.Nawet z grupy nie wyjdą wyjdą z pierwszego miejsca
Wihajster Opublikowano 9 Stycznia 2012 Opublikowano 9 Stycznia 2012 Na euro karta się odwróci zaczną wygrywać zapomnij.Nawet z grupy nie wyjdą wyjdą z pierwszego miejsca moze jak by mieli w grupie San Marino,Malte i islandie
Gość Damian A4 Opublikowano 9 Stycznia 2012 Opublikowano 9 Stycznia 2012 Od końca [br]Dopisany: 09 Styczeń 2012, 14:28_________________________________________________Od końca
jarko Opublikowano 9 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 9 Stycznia 2012 Na euro karta się odwróci zaczną wygrywać zapomnij.Nawet z grupy nie wyjdą Pewnie jakbyś się chociaż trochę na piłce znał to może... może bym Ci uwierzył
Biszczan Opublikowano 9 Stycznia 2012 Opublikowano 9 Stycznia 2012 Na euro karta się odwróci zaczną wygrywać zapomnij.Nawet z grupy nie wyjdą Pewnie jakbyś się chociaż trochę na piłce znał to może... może bym Ci uwierzył Nie wyjdą jeśli będą prezentować to co do tej pory. Kto zna się na piłce wie, że polska liga jest słabsza od czeskiej, greckiej, a o rosyjskiej to już nie wspomnę.
julo23 Opublikowano 9 Stycznia 2012 Opublikowano 9 Stycznia 2012 Ale to nie liga gra tylko repra a piłka jest nieprzewidywalna, wystarczy 1 błąd jednostki.
Duds Opublikowano 9 Stycznia 2012 Opublikowano 9 Stycznia 2012 Ale to nie liga gra tylko repra a piłka jest nieprzewidywalna, wystarczy 1 błąd jednostki. Co racja to racja, ale chłopaki i tak nie wyjdą :decayed: W głębi serca liczę jednak na cud
Duds Opublikowano 9 Stycznia 2012 Opublikowano 9 Stycznia 2012 Będzie Wam później wstyd !!! Zobaczymy Obyś miał rację :gwizdanie:
stanley Opublikowano 9 Stycznia 2012 Opublikowano 9 Stycznia 2012 Może jestem śmieszny, ale jestem pełen optymizmu i liczę, że wyjdą z I miejsca
jarko Opublikowano 9 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 9 Stycznia 2012 Może jestem śmieszny, ale jestem pełen optymizmu i liczę, że wyjdą z I miejsca Konkret I Tobie nie będzie wstyd, będziesz mógł być dumny
Gość Damian A4 Opublikowano 10 Stycznia 2012 Opublikowano 10 Stycznia 2012 Złota Piłka powinna trafic do Xaviego
Wihajster Opublikowano 10 Stycznia 2012 Opublikowano 10 Stycznia 2012 Złota Piłka powinna trafic do Xaviego jak już obijesz sobie głowe o ten mur to wracaj na lekcje bo długa przerwa sie kończy
stanley Opublikowano 10 Stycznia 2012 Opublikowano 10 Stycznia 2012 Złota Piłka powinna trafic do Xaviego jak już obijesz sobie głowe o ten mur to wracaj na lekcje bo długa przerwa sie kończy
Biszczan Opublikowano 10 Stycznia 2012 Opublikowano 10 Stycznia 2012 Nie liga gra? Do kadry naszych przeciwników powoływani są piłkarze prezentujący lepszy poziom w rodzimych klubach, trenerzy nie powołują piłkarzy tylko z lig zagranicznych. Naszym życzę z całego serca żeby wyszli z grupy i udowodnili niedowiarkom, że stać ich na coś więcej niż tylko odwalenie trzech spotkań.
akjam Opublikowano 10 Stycznia 2012 Opublikowano 10 Stycznia 2012 Może jestem śmieszny, ale jestem pełen optymizmu i liczę, że wyjdą z I miejsca Konkret I Tobie nie będzie wstyd, będziesz mógł być dumny WYjdą! Wyjdą! Wierzę w to.
Rekomendowane odpowiedzi