Wihajster Opublikowano 18 Stycznia 2012 Opublikowano 18 Stycznia 2012 Dzisiaj będzie 2-1... Dzisiaj będzie 2-1... :naughty: pozdrawiam was chłopcy Barca po raz kolejny pokazała jak ogrywać Real na ich boisku
Bieniek Opublikowano 18 Stycznia 2012 Opublikowano 18 Stycznia 2012 I znowu d*pa.... Pepe to moj faworyt :cool1: co za debil
Sqizzy Opublikowano 18 Stycznia 2012 Opublikowano 18 Stycznia 2012 Pepe to moj faworyt :cool1: co za debil :decayed Dzisiaj pokazał klasę
Cuber Opublikowano 18 Stycznia 2012 Opublikowano 18 Stycznia 2012 Pepe to moj faworyt :cool1: co za debil masz racje , poprostu żenua totalna w jego wykonaniu:gwizdanie: Mnie najbardzie podobała sie mina Murinho znowu w pałe VISCA EL BARCA
Janekx Opublikowano 18 Stycznia 2012 Opublikowano 18 Stycznia 2012 jak zwykle to samo...chociaż CR7 zagrał trochę lepiej niż zwykle
akjam Opublikowano 18 Stycznia 2012 Opublikowano 18 Stycznia 2012 Dzisiaj będzie 2-1... Dzisiaj będzie 2-1... :naughty: pozdrawiam was chłopcy Barca po raz kolejny pokazała jak ogrywać Real na ich boisku Dołączam się do pozdrowień. I znowu pupa.... Pepe to moj faworyt :cool1: co za debil Dopiszmy wynik do statystyk... :gwizdanie:
jarko Opublikowano 20 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 20 Stycznia 2012 A co Pepe znowu zrobił bo nie oglądałem tego sparingu ?
stanley Opublikowano 20 Stycznia 2012 Opublikowano 20 Stycznia 2012 A co Pepe znowu zrobił bo nie oglądałem tego sparingu ? podeptał Messiego, a dokładniej jego dłoń
jarko Opublikowano 20 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 20 Stycznia 2012 No to faktycznie, co za debil
stanley Opublikowano 20 Stycznia 2012 Opublikowano 20 Stycznia 2012 No to faktycznie, co za debil te całe gran derbi to wielka komedia Sergio - został gdzieś tam delikatnie draśnięty - zwijał sięz bólu jakby mu nogę urwało, za chwilę Pepe ( największy świr i "twardziel" w ekipie z Madrytu dostał "małego" łokcia i to samo - leżał i kulał się po trawie 5 min. Dlatego wolę ligę angielską - tam nie uraczysz takich zachowań
David Opublikowano 20 Stycznia 2012 Opublikowano 20 Stycznia 2012 ale co to za liga jest ta hiszpanska...real klepie wszystkie druzyny kilkoma golami co mecz,przyjezdza Barca i wygrywa,czyli to jest tak Barca,real a reszta to poziom drugiej ligi...a mowia ze hiszpanska liga najlepsza liga angielska jest zdecydowanie najsilniejsza liga,wloska tez jest duzo bardziej wyrownana
Wihajster Opublikowano 20 Stycznia 2012 Opublikowano 20 Stycznia 2012 a reszta to poziom drugiej ligi. ta druga liga by klepała naszych trampkarzy z ekstraklasy w podobnym stylu :gwizdanie:
jarko Opublikowano 20 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 20 Stycznia 2012 Możecie się dalej licytować a i tak wiadomo że najlepsza jest Nasza Polska Ekstraklasa :gwizdanie:
stanley Opublikowano 20 Stycznia 2012 Opublikowano 20 Stycznia 2012 Możecie się dalej licytować a i tak wiadomo że najlepsza jest Nasza Polska Ekstraklasa :gwizdanie:
Skyliner89 Opublikowano 20 Stycznia 2012 Opublikowano 20 Stycznia 2012 Najbardziej wyrównana i nieprzewidywalna jest Premier League... W Primera Division od kilku lat o mistrzostwo walczy Barcelona z Realem, a reszta walczy o miejsca premiowane LM i LE. W Ligue 1 i Budeslidze też się pozmieniało. Bo zazwyczaj Lyon zdobywał mistrzostwo i Bayern, a teraz wszystko jest możliwe. Seria A też się zrobiła ciekawsza .
David Opublikowano 20 Stycznia 2012 Opublikowano 20 Stycznia 2012 a reszta to poziom drugiej ligi. ta druga liga by klepała naszych trampkarzy z ekstraklasy w podobnym stylu :gwizdanie: nie wiem po co napisales o polskiej ekstraklasie? Skyliner ogladasz w sobote juve? gdzies widzialem ze Boriello ma zagrac od poczatku
Skyliner89 Opublikowano 20 Stycznia 2012 Opublikowano 20 Stycznia 2012 a reszta to poziom drugiej ligi. ta druga liga by klepała naszych trampkarzy z ekstraklasy w podobnym stylu :gwizdanie: nie wiem po co napisales o polskiej ekstraklasie? Skyliner ogladasz w sobote juve? gdzies widzialem ze Boriello ma zagrac od poczatku Wszystko się okaże jutro... Ja na razie bacznie obserwuje czy Guarin z Cecaresem trafią do Juve . Nie potrzebnie wypożyczali Boriello do Juve. Oby go nie wykupili, bo to była by przesada. Mam nadzieje, że Fabio Q wróci do formy z przed kontuzji . 3 pkt z Atalantą muszą być .
David Opublikowano 20 Stycznia 2012 Opublikowano 20 Stycznia 2012 ja tez codziennie czytam te plotki transferowe,nie wiem kogo bym wolal teraz w styczniu w sumie obrone mamy najlepsza w lidze,wolalbym chyba Guarina bo i strzelic potrafi a Marchisio cos zgasl ostatnio to samo Pirlo
Skyliner89 Opublikowano 20 Stycznia 2012 Opublikowano 20 Stycznia 2012 ja tez codziennie czytam te plotki transferowe,nie wiem kogo bym wolal teraz w styczniu w sumie obrone mamy najlepsza w lidze,wolalbym chyba Guarina bo i strzelic potrafi a Marchisio cos zgasl ostatnio to samo Pirlo Pirlo i Marchisio brakuje konkurencji. Odpuścili i pewnie dlatego tak grają jak grają... Co do obrony to mamy szczęście... Bonucci to się nadaje do Serie B albo do Ekstraklasy, a nie do Juve. 15 mln za takiego ogórka... .
Rekomendowane odpowiedzi