pepik Opublikowano 5 Lutego 2012 Opublikowano 5 Lutego 2012 Jeszcze taka ciekawostka, Borysiuk przy drugiej żółtej kartce faulował Sławka Peszkę
stanley Opublikowano 5 Lutego 2012 Opublikowano 5 Lutego 2012 No to Borysiuk zadebiutował w Bundeslidze w 40 minucie zobaczył czerwień :gwizdanie: Rekordzistą w Bundeslidze w tej kwesti i tak jest polak - zgadnijcie jaki Sobiech :gwizdanie:[br]Dopisany: 05 Luty 2012, 22:15_________________________________________________ Haha ale wynik zabrakło kilka minut do 3:4
pepik Opublikowano 5 Lutego 2012 Opublikowano 5 Lutego 2012 Stanley Bingo Oby Borysiuk nie "przepadł" tak jak Sobiech
stanley Opublikowano 5 Lutego 2012 Opublikowano 5 Lutego 2012 Stanley Bingo Oby Borysiuk nie "przepadł" tak jak Sobiech przepadnie... a szkoda..... :gwizdanie:
viktor098 Opublikowano 5 Lutego 2012 Opublikowano 5 Lutego 2012 Stanley Bingo Oby Borysiuk nie "przepadł" tak jak Sobiech przepadnie... a szkoda..... :gwizdanie: na 100% a jego agent to zawalu dostol :>
stanley Opublikowano 5 Lutego 2012 Opublikowano 5 Lutego 2012 Stanley Bingo sie gra, sie ma [br]Dopisany: 05 Luty 2012, 22:58_________________________________________________BTW Mecz Chelsea vs M.U. był najlepszym meczem jaki oglądałem od kilku miesięcy :kox: Wyszedłem z urodzin od Matki, żeby zobaczyć ten mecz obok w barze powiedziałem, że idę po coś do samochodu
Gość Damian A4 Opublikowano 5 Lutego 2012 Opublikowano 5 Lutego 2012 A jutro 54 rocznica katastrofy samolotu z piłkarzami MU
Biszczan Opublikowano 5 Lutego 2012 Opublikowano 5 Lutego 2012 Stanley Bingo sie gra, sie ma [br]Dopisany: 05 Luty 2012, 22:58_________________________________________________BTW Mecz Chelsea vs M.U. był najlepszym meczem jaki oglądałem od kilku miesięcy :kox: Wyszedłem z urodzin od Matki, żeby zobaczyć ten mecz obok w barze powiedziałem, że idę po coś do samochodu To dawno chyba żadnego meczu nie oglądałeś
stanley Opublikowano 7 Lutego 2012 Opublikowano 7 Lutego 2012 Stanley Bingo sie gra, sie ma [br]Dopisany: 05 Luty 2012, 22:58_________________________________________________BTW Mecz Chelsea vs M.U. był najlepszym meczem jaki oglądałem od kilku miesięcy :kox: Wyszedłem z urodzin od Matki, żeby zobaczyć ten mecz obok w barze powiedziałem, że idę po coś do samochodu To dawno chyba żadnego meczu nie oglądałeś który był niby lepszy ? [br]Dopisany: 05 Luty 2012, 23:47_________________________________________________typer podliczony, wrzucony nowy zestaw
Tobi_one Opublikowano 7 Lutego 2012 Opublikowano 7 Lutego 2012 Stanley Bingo sie gra, sie ma [br]Dopisany: 05 Luty 2012, 22:58_________________________________________________BTW Mecz Chelsea vs M.U. był najlepszym meczem jaki oglądałem od kilku miesięcy :kox: Wyszedłem z urodzin od Matki, żeby zobaczyć ten mecz obok w barze powiedziałem, że idę po coś do samochodu żeby tak każdy klub umiał odrabiać straty jak MU to piłka nożna byłaby bardziej ekscytująca i mecze oglądało by się do końca z zaciekawieniem
Skyliner89 Opublikowano 8 Lutego 2012 Opublikowano 8 Lutego 2012 Dzisiaj godz 20:45 AC Milan vs JUVENTUS
Gość Damian A4 Opublikowano 8 Lutego 2012 Opublikowano 8 Lutego 2012 Dzisiaj godz 20:45 AC Milan vs JUVENTUS 2 - 2 będzie w spalonych
Gość Damian A4 Opublikowano 8 Lutego 2012 Opublikowano 8 Lutego 2012 Na wp byłtytuł artykuł€ o Superpucharze" Stanion zamknięty z powodu otwarcia :polew: :polew: :polew:
Rekomendowane odpowiedzi