akjam Opublikowano 16 Lutego 2012 Opublikowano 16 Lutego 2012 Szkoda że Legia nie wykorzystała szansy, w tym meczu była lepsza... Dokładnie. Oglądałem nie cały mecz bo tylko II połówkę ale fakt faktem. 4 minuta i Małecki nie trafia setki...
pepik Opublikowano 16 Lutego 2012 Opublikowano 16 Lutego 2012 Szkoda że Legia nie wykorzystała szansy, w tym meczu była lepsza... Dokładnie. Oglądałem nie cały mecz bo tylko II połówkę ale fakt faktem. 4 minuta i Małecki nie trafia setki... Garguła
jarko Opublikowano 16 Lutego 2012 Autor Opublikowano 16 Lutego 2012 Piszcie co sie dzieje bo mi żona pilota zabrała
akjam Opublikowano 16 Lutego 2012 Opublikowano 16 Lutego 2012 Szkoda że Legia nie wykorzystała szansy, w tym meczu była lepsza... Dokładnie. Oglądałem nie cały mecz bo tylko II połówkę ale fakt faktem. 4 minuta i Małecki nie trafia setki... Garguła Nie był to Małecki... Wydawało mi się, że to Małecki... Tak czy tak mogło być już 1:0... Albo nawet 2:0... :gwizdanie: Piszcie co sie dzieje bo mi żona pilota zabrała Necik sobie włącz. Póki co 0:0 ale WIsła ma przewagę.
pepik Opublikowano 16 Lutego 2012 Opublikowano 16 Lutego 2012 Piszcie co sie dzieje bo mi żona pilota zabrała Dałeś jej? Garguła z wolnego w poprzeczkę, wymiana ciosów, Melikson dobrze gra.
pepik Opublikowano 16 Lutego 2012 Opublikowano 16 Lutego 2012 Jeszce mecz się nie skończył :gwizdanie:
akjam Opublikowano 16 Lutego 2012 Opublikowano 16 Lutego 2012 No pewnie, że nie ale jednego mniej i bramka do tyłu...
Wihajster Opublikowano 16 Lutego 2012 Opublikowano 16 Lutego 2012 Piszcie co sie dzieje bo mi żona pilota zabrała jest powód do rozwodu
stanley Opublikowano 16 Lutego 2012 Opublikowano 16 Lutego 2012 Piszcie co sie dzieje bo mi żona pilota zabrała jest powód do rozwodu to jest wręcz mobbing
jarko Opublikowano 16 Lutego 2012 Autor Opublikowano 16 Lutego 2012 Necik sobie włącz. Póki co 0:0 ale WIsła ma przewagę. Na kompie co innego robię... Dałeś jej? Ona mnie daje Piszcie co sie dzieje bo mi żona pilota zabrała jest powód do rozwodu Rozwód nie, ale klaps jak najbardziej sie należy
Gość Damian A4 Opublikowano 16 Lutego 2012 Opublikowano 16 Lutego 2012 Małecki się podjarał i wali Panu Bogu w okno !
Rekomendowane odpowiedzi