Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

nie zapominajmy, że Milan to piłkarski Dom Spokojnej starości --> czytaj Maldini(ponad 40lat) Nesta :wink4:

to może i mnie wezmą za 10 lat :polew:

nie da rady bo jesteś PL :tongue4:

:bag:

byłbym chyba pierwszym polakiem w AC Milan :decayed:

PS. moge grać za darmo, dorobiłem już w naszej A-klasie :polew:

Drugim :naughty:

http://sport.interia.pl/pilka-nozna/ligi-zagraniczne/wloska/news/polak-w-kadrze-ac-milan,1275844,102

• Odpowiedzi 23.7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Kamyk

3554

• stanley

3166

• jarko

1723

• akjam

1504

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

nie zapominajmy, że Milan to piłkarski Dom Spokojnej starości --> czytaj Maldini(ponad 40lat) Nesta :wink4:

to może i mnie wezmą za 10 lat :polew:

nie da rady bo jesteś PL :tongue4:

:bag:

byłbym chyba pierwszym polakiem w AC Milan :decayed:

PS. moge grać za darmo, dorobiłem już w naszej A-klasie :polew:

Drugim :naughty:

http://sport.interia.pl/pilka-nozna/ligi-zagraniczne/wloska/news/polak-w-kadrze-ac-milan,1275844,102

ale jeszcze nie zagrał, mam szansę go wyprzedzić :decayed:

Opublikowano

Jarko musisz się podciągnąć bo zaraz następne mecze a już 2 zestawy będą do podliczenia .... jak coś to może ktoś z nas pomóc :)

Opublikowano

bravo milan

nie jestem kibicem tych zespołów, ale byłem pewny, że dzisiaj milan wygra :disgust: szkoda :gwizdanie:

Opublikowano

bravo milan

nie jestem kibicem tych zespołów, ale byłem pewny, że dzisiaj milan wygra :disgust: szkoda :gwizdanie:

Szkoda... :thumbdown:

Madas jak nastroje przed dzisiejszym meczem wśród kibiców? Mam nadzieję, że pełna mobilizacja mimo tych zmian trenerskich tuż przed pierwszym gwizdkiem? :kox:

Opublikowano

f*ck real wyrownal w ostatniej minucie :wallbash: cieszy porazka arsenalu :notworthy: zilina-marsylia 0:7 :blink:

dobrze ze chociaz jedna druzyna wloska wygrala Roma :good:

Opublikowano

bravo milan

Moje dwie ulubione drużyny... Miałem rozdarte serce :decayed:

Jarko musisz się podciągnąć bo zaraz następne mecze a już 2 zestawy będą do podliczenia .... jak coś to może ktoś z nas pomóc :)

Jasne, ostatnio przez gadżety mam trochę mniej czasu na LT i ten stan się raczej szybko nie zmieni.

Ktoś chętny do pomocy :?:

Gość -makaveli-
Opublikowano

jak nie znajdą się chętni to moge pomóc... i tak większość dnia spędzam na forum :decayed:

Opublikowano

Liczyć i moderować posty potrafisz :?:

Gość -makaveli-
Opublikowano

liczyc do dwóch ...a fałszować posty też chyba potrafie :sarcastic:

nie no spoko dam rade :silacz: jeśli nie to wytre mleko spod nosa :cool1:

Opublikowano

Zaraz to załatwię.

Opublikowano

no to mamy chętnego i ja też mogę podmoderować,.... licze bardzo dobrze i myślę że przestoju nie będzie .... ale zestawy Jarko zostają dla Ciebie :naughty:

Gość -makaveli-
Opublikowano

jeśli chcesz Madas to odstąpie fuche :cool1: nawet nie wiem ile za godzine płacą :mysli:

Opublikowano

jeśli chcesz Madas to odstąpie fuche :cool1: nawet nie wiem ile za godzine płacą :mysli:

nie nie spokojnie ... ja mogę Wam pomagać z partyzanta ... też mam tu dużo fuch na forum ... nie Jarek ? :naughty:
Gość -makaveli-
Opublikowano

ok więc na bank podejmuje robote :cygaro:[br]Dopisany: 04 Listopad 2010, 09:24_________________________________________________Jarko a nie myślałeś żeby usuwać posty z przedawnionymi wynikami i zostawiać tylko kolejke ostatnia i aktualną :mysli:

ułatwiłoby to chyba wszystkim poruszanie sie po typerze :naughty:

Opublikowano

nie nie spokojnie ... ja mogę Wam pomagać z partyzanta ... też mam tu dużo fuch na forum ... nie Jarek ? :naughty:

:wink4:

Zostawmy też coś dla różowych :naughty:

EDIT Dopisany: 04 Listopad 2010, 09:28

Jarko a nie myślałeś żeby usuwać posty z przedawnionymi wynikami i zostawiać tylko kolejke ostatnia i aktualną :mysli:

ułatwiłoby to chyba wszystkim poruszanie sie po typerze :naughty:

Może i by ułatwiło tylko też byś stracił dostęp do tych wyników, jakby np ktoś chciał Sobie sprawdzić po dwóch tygodniach :mysli:

Bardziej bym się skłaniał skasować po rundzie jak zaczniemy wiosnę od zera :)

Opublikowano

Uzupełniłem wyniki, wrzuciłem nowy - niezwykle emocjonujący :kox: - zestawik.

Jeszcze tylko punkty do podliczenia, ale to już na drugim kompie muszę...