stanley Opublikowano 25 Lutego 2014 Opublikowano 25 Lutego 2014 bez siły, bez szybkości, bez wiary, bez pomysłu na grę, bez, bez, bez....
akjam Opublikowano 25 Lutego 2014 Opublikowano 25 Lutego 2014 Strasznie słabo! Mają problem czasem wyjść z piłką od swojej bramki... Nie jestem fanem MU ale kiedyś się to oglądało jakoś a teraz to masakra!
Kamyk Opublikowano 25 Lutego 2014 Opublikowano 25 Lutego 2014 nie pamiętam tylu podań do De Gei nie pamiętam takich podań między obrońcami nie pamiętam takiego czegoś co zaprezentowali dzisiaj niejacy skrzydłowi w sumie, nie wiem czy jest tu cokolwiek co można powiedzieć
jarko Opublikowano 26 Lutego 2014 Autor Opublikowano 26 Lutego 2014 Jakby ktoś był przypadkiem w sobotę w Nowej Hucie i się nudził to jako organizator serdecznie zapraszam na imprezę piłkarską: Hutnik Cup
fantowski Opublikowano 26 Lutego 2014 Opublikowano 26 Lutego 2014 Ruch nie pojedzie do Krakowa i Szczecina a Wisła nie podopinguje z Ruchem.. takze pograja przy piknikach chyba ze przejda na inny sektor lecz uwazam ze to beda jednostki
turzol Opublikowano 26 Lutego 2014 Opublikowano 26 Lutego 2014 infografika odnośnie taktyki ManU Tymczasem Real się bawi
lennox Opublikowano 26 Lutego 2014 Opublikowano 26 Lutego 2014 Wisła nie podopinguje z Ruchem.. takze pograja przy piknikach chyba ze przejda na inny sektor lecz uwazam ze to beda jednostki To jest polska sprawiedliwość... Craxa za odpalenie rac dostała 2 mecze bez publiki i 60 tysi, a Wisła za rzucenie rac na boisko i przerwanie meczu zamknięcie 1 sektora!!! Ubecja po całości!
akjam Opublikowano 26 Lutego 2014 Opublikowano 26 Lutego 2014 Spodziewałem się lepszego meczu Galata - The Blues... Wynik meczu Schalke - RM
Kamyk Opublikowano 26 Lutego 2014 Opublikowano 26 Lutego 2014 skupiłem się na Chelsea, tak się nakręcali w N-Sport a tymczasem ekipa Ancelottiego dała ognia aż jestem ciekawe skrótów
akjam Opublikowano 26 Lutego 2014 Opublikowano 26 Lutego 2014 bramka dla Schalke palce lizać piękna:kox: ale szkoda ze tylko jedna.
akjam Opublikowano 27 Lutego 2014 Opublikowano 27 Lutego 2014 No mocny ale umówmy się, że Schalke raczej nie miało szans w tym starciu i to wiadomo było przed pierwszym gwizdkiem. Raczej nie ta półka.
Biszczan Opublikowano 27 Lutego 2014 Opublikowano 27 Lutego 2014 Schalke mogłoby się mierzyć co najwyżej z Olympiakosem lub Galatasaray Bardzo dobre spotkanie w Neapolu: przed chwilą Higuain zdobył bramkę na 2:1, ale to Swansea dłużej utrzymywała się przy piłce, a z Bonym nikt nie umie sobie poradzić Ale emocjonujaca końcówka meczu: Napoli miało kilka setek i wreszcie Inler podwyższył na 3:1 w 93min Wysłane z mojego GT-I9100 przy użyciu Tapatalka
jihaad Opublikowano 27 Lutego 2014 Opublikowano 27 Lutego 2014 Schalke zmiotło by każdy klub ekstraklasy w dziesiątkę.
Matek Opublikowano 27 Lutego 2014 Opublikowano 27 Lutego 2014 Schalke zmiotło by każdy klub ekstraklasy w dziesiątkę. Z Bundesligi to chyba tylko [TABLE=class: stats-table stats-main table-1 has-upcoming-matches, width: 660] [TR=class: even glib-participant-QqLCC3il, bgcolor: #F0F0F0] [TD=class: participant_name col_participant_name col_name]Braunschweig[/TD] [TD=class: matches col_matches, align: center]22[/TD] [TD=class: wins col_wins, align: center]4[/TD] [TD=class: draws col_draws, align: center]3[/TD] [TD=class: losses col_losses, align: center]15[/TD] [TD=class: goals col_goals, align: center]16:41[/TD] [TD=class: points col_points, align: center]15[/TD] [TD=class: form col_form, align: center][/TD] [/TR] [/TABLE] mogłoby mieć problemy..
Biszczan Opublikowano 27 Lutego 2014 Opublikowano 27 Lutego 2014 Juve atakuje jak szalone ! Wreszcie ogladanie gry Starej Damy sprawia uśmiech na twarzy Wysłane z mojego GT-I9100 przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi