akjam Opublikowano 17 Grudnia 2010 Opublikowano 17 Grudnia 2010 szkoda, że nie z Liverpoolem :gwizdanie: No i proszę... CHciałeś i możliwe! Gdyby tak udało się przejść Bragę to kolejnym przeciwnikiem może być Sparta albo Liverpool!
Gość mmcv Opublikowano 18 Grudnia 2010 Opublikowano 18 Grudnia 2010 Espanyol sercem do gry przerasta Real(ten z GD) ale ... Barca ich poprostu przewyzsza we wszystkich aspektach dzis 4-1 :kox: 5-1 Villa Iniesta dostaje owacje na stojaco ... fajne sa takie obrazki na obcym terenie...
David Opublikowano 18 Grudnia 2010 Opublikowano 18 Grudnia 2010 :oklaski: dla Barcy jada po wszystkich po kolei dobrze ze wkoncu Borussia przegrala licze ze Milan nie wygra dzisiaj
Gość -makaveli- Opublikowano 18 Grudnia 2010 Opublikowano 18 Grudnia 2010 Inter Mediolan klubowym mistrzem świata dziękuje dziękuje dziękuje a o czym to pisaliście :?: Barca ....pfffffff
akjam Opublikowano 18 Grudnia 2010 Opublikowano 18 Grudnia 2010 Inter Mediolan klubowym mistrzem świata dziękuje dziękuje dziękuje a o czym to pisaliście :?: Barca ....pfffffff Bravo dla Interu ale nie mieli godnego rywala... A Barca... Gromi wszystkich... :gwizdanie:
Gość -makaveli- Opublikowano 18 Grudnia 2010 Opublikowano 18 Grudnia 2010 tak czy inaczej podtrzymuje to co już wcześniej pisałem....Inter nic w tym (zapowiada sie także że w kolejnych)sezonie nie ugra Barca gra kapitalnie,ale wiadomo....każdy ma słabszy dzień...byle nie z nowu w półfinale LM
akjam Opublikowano 18 Grudnia 2010 Opublikowano 18 Grudnia 2010 tak czy inaczej podtrzymuje to co już wcześniej pisałem....Inter nic w tym (zapowiada sie także że w kolejnych)sezonie nie ugra Barca gra kapitalnie,ale wiadomo....każdy ma słabszy dzień...byle nie z nowu w półfinale LM No dokładnie! Raczej nie będą grać wszystkich meczy idealnie...
Gość -makaveli- Opublikowano 19 Grudnia 2010 Opublikowano 19 Grudnia 2010 Benitezowi chyba woda sodowa do głowy uderzyła po wygraniu klubowych mistrzostw świata - Jeżeli Inter chce, żebym był trenerem drużyny, to musi mi pozwolić w stu procentach kontrolować wszystko, co dzieje się z drużyną. Wsparcie musi być od początku do końca. W innym przypadku nie będziemy wygrywać - powiedział Benitez.
Skyliner89 Opublikowano 19 Grudnia 2010 Opublikowano 19 Grudnia 2010 Juve Juve Juve !!! qelMmx73jaw 31 min - Fabio Quagliarella . Muszą go wykupić
David Opublikowano 19 Grudnia 2010 Opublikowano 19 Grudnia 2010 Skyliner i co z tego skoro 92 i 1-1 ja pier***e i jeszcze 2 sety byly a Milos do pustej nie trafil :gwizdanie: a jeb...Napoli znowu w 90 min strzelilo ktory to juz raz w tym sezonie wygrywaja w ten sposob mialobyc 2 miejsce i 3 pkt do milanu a jest 4 i 5 pkt straty
Skyliner89 Opublikowano 19 Grudnia 2010 Opublikowano 19 Grudnia 2010 Nie oglądałem do końca, bo musiałem koniecznie wyjść... Jeszcze zdobędą scudetto . Będzie dobrze, tylko rzeczywiście szkoda tej straconej bramki w 92 min... .
Gość mmcv Opublikowano 20 Grudnia 2010 Opublikowano 20 Grudnia 2010 Ogladal ktos wczoraj mecz Realu ?bo ja probowalem ale na to sie patrzec nie dalo . Sedzia sobie nie radzil , Real gral slabo , Negredo marnowal co mogl 12 zoltych 2 czerwone... zenua , mysle ze jeszcze troche minie zanim Real zacznie grac jako tako. Jak to stwierdzili z C+ , Sevilla dala sie frajersko ograc hehee , i Real jest wielki jak nie gra z Barcelona :gwizdanie: .
David Opublikowano 20 Grudnia 2010 Opublikowano 20 Grudnia 2010 ja nie ogladalem ale liczylem na remis chociaz, jak to jest ze Barca zlala real ale np druzyny jak Valencia,Sevilla nie potrafia nawet zremisowac z realem no to jaka przepasc musi byc miedzy Barca a reszta druzyn?
Gość -makaveli- Opublikowano 22 Grudnia 2010 Opublikowano 22 Grudnia 2010 może podliczymy tą ostatnia kolejke typera i wyłonimy mistrza 2010 od nowego roku nowa tabela
Gość mmcv Opublikowano 23 Grudnia 2010 Opublikowano 23 Grudnia 2010 no i sie Benitez pozegnal z Interem , szybko mu poszlo . Mou mu wyeksploatowal zawodnikow
Skyliner89 Opublikowano 23 Grudnia 2010 Opublikowano 23 Grudnia 2010 http://sport.interia.pl/raport/Barcelona-Real/news/wybrano-pilkarza-roku-zostal-nim,1575507. Zasłużenie .
Rekomendowane odpowiedzi