Kamyk Opublikowano 31 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2015 tylko net 0-2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 31 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2015 tylko net 0-2 z kim ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamyk Opublikowano 31 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2015 Dasz wiarę ze nie jestem pewien? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 31 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2015 Musiałem sprawdzić na google co to jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamyk Opublikowano 31 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2015 Dasz wiarę ze nie jestem pewien?Cape Verde Zielonego Przylądka. ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Dasz wiarę ze nie jestem pewien? to pewnie byli jacyś murzyni, tzn reprezentacja kraju z Afryki Dasz wiarę ze nie jestem pewien?Cape VerdeZielonego Przylądka. ? o f*ck http://funny-old-game.przegladsportowy.pl/2015/03/28/irlandzki-ekscentryk/ lubię gościa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Arsenal - Liverpool dobrze się to ogląda ale 100 razy lepszy od gry jest komentarz Twaro... Lazar Kiksowicz Ale Sanchez wjebau Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skyliner89 Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Liverpool ewidetnie nie formie...Dobrze, że chociaż JUVE nie zawodzi... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Biszczan Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Tomasz Lipiński o akcji Romy na 1:0 z Napoli: "Koncówka akcji jak z Playstation." :-) Everton ładnie jedzie ze świętymi :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamyk Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Twaro był świetny. O bramie Ozila - takiego strzału nie powstydzilby się wujek Heniek. .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artur100g Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Rooney ładny gol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamyk Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Zgoda. Mata tydzień temu a dziś Roo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Nieźle się dzisiaj to oglądało cieszy przegrana Świętych, bo już raczej odpadli z top4, pozostały jeszcze totki, ale im raczej top4 też nie grozi Myślę, że miejsca 2-4 to jeszcze sprawa otwarta, a gdyby Chelsea potknęła się gdzieś po drodze to różnie by mogło być Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamyk Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Tylko ten głupi i zbędny gol Benteke... wolałbym 2-0 od 3-1 no ale.... Było dobrze ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Bvb - Bayern Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Nieźle się dzisiaj to oglądało cieszy przegrana Świętych, bo już raczej odpadli z top4, pozostały jeszcze totki, ale im raczej top4 też nie grozi Myślę, że miejsca 2-4 to jeszcze sprawa otwarta, a gdyby Chelsea potknęła się gdzieś po drodze to różnie by mogło być Durda wykrakał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artur100g Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Ciekawe czy Lewy i Kuba wymienia się koszulkami? Zapowiada się ciekawe spotkanie. Do przerwy Lewy -Kuba 1:0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Ładna, bramkowa akcja Lewego Ale bramka dla Stoke to już inna bajka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2015 (edytowane) Ładna akcja i bramka ale mecz nie porywa... Edytowane 4 Kwietnia 2015 przez akjam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamyk Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Nudny był - jak na moje rzecz jasna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi