Kamyk Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2015 przyznam że Mangala ma dziś niezły dzień zresztą - jak to on Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2015 mam wrażenie, że United mieli ten mecz cały czas pod kontrolą, nawet przy 0:1 PS. Chyba pierwszy raz od 1,5 roku mam takie wrażenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chudy13101980 Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2015 (edytowane) Cóż Graty dla fanów ManU Edytowane 12 Kwietnia 2015 przez chudy13101980 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bieniek Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Cóż Graty dla fanów ManU Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamyk Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2015 (edytowane) Bieniek pisał wcześniej o 2-1 nie chciałem zapeszać ale też miałem wrażenie i nadzieję, że to może być mecz in + dla Utd wiadomo co się działo w poprzednich sezonach - coś mi się wydawało, że czas na zmianę no i fajnie to wszystko wyszło, choć nie mam żadnych wątpliwości jak daleko jest do ideału cały czas to zespól posklejany z różnych piłkarzy, team spirit często ginie mnóstwo podań zwalniających w poprzek, do tyłu, do bramkarza za dużo tego jak na MU, po prostu za dużo co mnie z kolei dzisiaj bardzo pozytywnie zaskoczyło to gra w defensywie Maty jego gol ze spalonego pozostawię poza komentarzem, bo o czym tu gadać, to lojalnie trzeba zauważyć, że wracał walczył podawał i po prostu przeszedł sam siebie na serio był świetny rozbawiła mnie natomiast główka Younga, to było więcej niż komiczne ale poza tym fajnie Blind, całkiem nieźle (w końcu) Valencia, w środku jak zawsze Carrick zabrakło mi dziś też ognia u Roo, ale to detal, machamy ręką i zgodzę się z Rudzkim - więcej mieszania w ataku pozycyjnym miało City, bo cały czas Aguero z da Silvą i Navasem dają radę mam wrażenie, że United mieli ten mecz cały czas pod kontrolą, nawet przy 0:1 PS. Chyba pierwszy raz od 1,5 roku mam takie wrażenie święte słowa - obyś za tydzień to napisał Edytowane 12 Kwietnia 2015 przez Kamyk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2015 te Chelsea już mi podnosi ciśnienie, niech to zrobią dla mnie i potkną się dwa razy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Biszczan Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Przy 0:1 United nie bardzo wiedzieli co się dzieje. W City najwyższa pora przewietrzyć kadrę. Za tydzień Zawisza wywiezie z Łazienkowskiej 3pkt. ? :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamyk Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2015 (edytowane) no w sumie to masz trochę racji - jak odpalili młyn to tylko jęknąłem i czekałem czym to się skończy a czekałem całe 5 minut? dopiero po 1-1 i dość fuksiarskim golu Younga wrócił w miarę ład i porządek, ale po kwadransie gry to wyglądało że grają na Etihad Edytowane 12 Kwietnia 2015 przez Kamyk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2015 A ja się z Wami nie zgodzę, United miało pomysł na ten mecz, poza kilkoma minutami gdzie City grało tak, jak nas do tego przyzwyczaili, to MU kontrolowało przebieg gry... Druga strona medalu jest taka, że City od dwóch miesięcy są bez formy... Niedawno G. Neville udzielił fajnego wywiadu apropo City, kto czytał, ten wie co mam na myśli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamyk Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2015 dawaj link Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2015 (edytowane) dawaj link muszę sobie przypomnieć gdzie to było wiem, że to tylko plota, ale bardzo bym tego chciał http://www.transfering.pl/newsroom/24931,lewy-w-pakiecie-ze-schweinsteigerem-do-anglii nawet z Kamykiem o tym dyskutowaliśmy w Bukowinie Edytowane 12 Kwietnia 2015 przez stanley Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamyk Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2015 no racja - gadaliśmy o temacie ...... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2015 no racja - gadaliśmy o temacie ...... Ty mi lepiej powiedz kiedy ta Chelsea złapie zadyszke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A4_Raf Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Bez złośliwości... Dwa tygodnie temu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamyk Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2015 (edytowane) no racja - gadaliśmy o temacie ...... Ty mi lepiej powiedz kiedy ta Chelsea złapie zadyszke oj to proste pytanie - prawdopodobnie w przyszłym sezonie Bez złośliwości... Dwa tygodnie temu pewnie że bez - a co to się stało 2 tygodnie temu? LM? to bardziej wpadka niż zadyszka (spójrz na wyniki City z ostatnich 6 spotkań - Chudi pewnie szału dostaje) w EPL - 14 pkt w ostatnich 6 meczach rotację opanowali perfekcyjnie, trzeba przyznać Edytowane 13 Kwietnia 2015 przez Kamyk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A4_Raf Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Jose jest świetny. Gorzej, że trenuje jakieś dziadostwo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamyk Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2015 przesadzasz - żadne to dziadostwo, tyle że finansowane kontrowersyjnie (delikatny jestem.....) a do tego Jose wielka japa się nauczył kolejnej sztuczki od SAF nigdy nie zapomnę felietonu u Michała Okońskiego Rotacja durniu - RO TAC JA tak się wygrywa tytuły w EPL to jedyny sposób przy grze na tylu frontach i bez przerwy świątecznej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Ale Jose słabo rotuje składam - takie moje odczucie.... Przez to czekam na ten mały kryzysik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamyk Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2015 2015/2016 już niedługo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A4_Raf Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Ok,ale kolejnego majstra będzie mieć Chelsea, a nie Utd czy City. Lm z Porto i Interem, odbudowa Realu. Każdy się od kogoś uczy, natomiast nie wszyscy to wykorzystują. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi