A4_Raf Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Barcelona Valencia oby bez niespodzianki i Valencia wygrała :-D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamyk Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2015 toć to 2 godziny jeszcze co straszysz ludzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Dobry mecz poki co Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BORIQUA Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Farsa ma ciężki bój z Valencią...bardzo dobry meczyk póki co Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamyk Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2015 a mnie nie porwał taki tam pograli wygrali poszli do domu może nie jestem obiektywny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BORIQUA Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Pierwsza połowa spoko..druga już bez polotu... Za to ładna bramka Griezmanna dla ATM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2015 może nie jestem obiektywny No coś takiego.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Biszczan Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Valencia zjadła Barce w 1.połowie ale byli nieskuteczni do bólu. Juve pewnie z Lazio 2:0 :-)Jeszcze 25min :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamyk Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2015 może nie jestem obiektywny No coś takiego.... masz coś do powiedzenia ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Daj na luz kamyk ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamyk Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Daj na luz kamyk ;-) pytam grzecznie czy chcesz cos powiedzieć? masz coś do moich obiektywnych ocen? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Byli u mnie wczoraj znajomi z dziećmi i tylko zerkałem na mecz.... Można Chelsea gratulować mistrzostwa nawet jakby dopadł ich ten wyczekiwany kryzys to i tak pupa..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chudy13101980 Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2015 słodko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamyk Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2015 gdyby Rooney trafił w pierwszych minutach, byłoby bajecznie skończyło się tak se wierzyłem w remis MU bardzo dorbze rozgrywał - przynajmniej w I połowie potem siadło, zmiana na Januzaja była zbędna Falcao - zdecydowanie do oddania niestety nie ma napadziora z prawdziwego zdarzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matek Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2015 niestety nie ma napadziora z prawdziwego zdarzenia jest,tylko wczoraj grał w 2 linii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A4_Raf Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Kto to? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BORIQUA Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Byli u mnie wczoraj znajomi z dziećmi i tylko zerkałem na mecz.... Można Chelsea gratulować mistrzostwa nawet jakby dopadł ich ten wyczekiwany kryzys to i tak pupa..... Jasne Gratulujemy z całego serducha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2015 gdyby Rooney trafił w pierwszych minutach, byłoby bajecznie skończyło się tak se wierzyłem w remis MU bardzo dorbze rozgrywał - przynajmniej w I połowie potem siadło, zmiana na Januzaja była zbędna Falcao - zdecydowanie do oddania niestety nie ma napadziora z prawdziwego zdarzenia patrząc na progres gry, jakości i wyników -> wszystko zmierza w dobrym kierunku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi