Biszczan Opublikowano 19 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2015 http://m.fangol.pl/view/107896/ Ha ha ha ! Zaradny! Jak wrażenia po pierwszej kolejce Ekstraklasy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian Opublikowano 19 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2015 Pierwszy gol meczu Korona Jaga stadiony swiata. Wizytowka Ekstraklapy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chudy13101980 Opublikowano 19 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2015 A kiedy inne ligi ruszają? Wysłane z LG G Flex 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamyk Opublikowano 19 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2015 najważniejsza 8go sierpnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chudy13101980 Opublikowano 19 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2015 Więc już niedługo:) Wysłane z LG G Flex 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 19 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2015 najważniejsza 8go sierpnia będę wtym czasie w CRO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamyk Opublikowano 19 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2015 8go sierpnia - MU/Tott 15go sierpnia - MC/Chelsea Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chudy13101980 Opublikowano 19 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2015 Tak na początek takie szlagiery?Miodnie. Wysłane z LG G Flex 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamyk Opublikowano 19 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2015 Tak na początek takie szlagiery?Miodnie. Wysłane z LG G Flex 2 tu dałem rozkład jazdy http://a4-klub.pl/index.php?/topic/90297-pilka-nozna/?p=4533617 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian Opublikowano 20 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2015 Patrze na transfery w PL i za cholery nie moge LvG zrozumiec Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 20 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2015 Patrze na transfery w PL i za cholery nie moge LvG zrozumiec dlaczego ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian Opublikowano 20 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2015 Jakos tak.... nie wiem Bierze Valdesa- sprzedaje Valdesa Wydaje miliony na Di Marie-prawdopodobnie sprzeda go po roku Sprzedaje van Persiego a w jego miejsce kto? Falcao poszedl do Czelsi itd itp. Choc do konca okna zostalo duzo to kto tam bedzie gole strzelal? Young? Januzaj? Chicharito?(pewnie tez.odejdzie) Ja na waszym miejscu to bym sie modlil zeby Schneiderlin i ten Szkop z duza szczeka sie jakosdogadali na boisku bo jak to nie wypali to bedzie jak za Moyesa ale nie chcialbym tego bo United to dla mnie jedyny klub w Anglii ktory lubie i tyle. To moja opinia No i ta cala telenowela z Davidem De Gea... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Biszczan Opublikowano 20 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2015 Pierwszy gol meczu Korona Jaga stadiony swiata. Wizytowka Ekstraklapy W innych ligach widziałem już takie gole , ale i tak najczęściej w fifie Meczyk dobry był. Szkoda, że Sylwestrzak? trafił w poprzeczkę z wolnego jeszcze chyba po ręce Barana. W EPL praktycznie co kolejkę jeden lub dwa mega szpile Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamyk Opublikowano 22 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2015 Jakos tak.... nie wiem Bierze Valdesa- sprzedaje Valdesa Wydaje miliony na Di Marie-prawdopodobnie sprzeda go po roku Sprzedaje van Persiego a w jego miejsce kto? Falcao poszedl do Czelsi itd itp. Choc do konca okna zostalo duzo to kto tam bedzie gole strzelal? Young? Januzaj? Chicharito?(pewnie tez.odejdzie) Ja na waszym miejscu to bym sie modlil zeby Schneiderlin i ten Szkop z duza szczeka sie jakosdogadali na boisku bo jak to nie wypali to bedzie jak za Moyesa ale nie chcialbym tego bo United to dla mnie jedyny klub w Anglii ktory lubie i tyle. To moja opinia No i ta cala telenowela z Davidem De Gea... http://www.sport.pl/sport/1,65025,17526663,Premier_League__Dokad_idzie_Louis_van_Gaal.html daj mu czas - po prostu . http://sport.interia.pl/manchester-united-san-jose-earthquakes-skrot-meczu-video,vId,1886720 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian Opublikowano 26 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2015 Kamyk jarasz sie wczorajsza wygrana UTD? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 26 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2015 Odpowiem za Tomka: na pewno nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamyk Opublikowano 26 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2015 słusznie - nie jaram . obrona w Juve http://www.101greatgoals.com/gvideos/golazos/marco-reus-runs-the-length-of-the-pitch-nutmegs-bonucci-and-scores-solo-beauty-video/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian Opublikowano 30 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2015 Fc Bajzel - Fc Basel 1-3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek496 Opublikowano 30 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2015 Fc Bajzel - Fc Basel 1-3 Na takim właśnie poziomie jest nasza liga!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamyk Opublikowano 30 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2015 po tym jak wczoraj Lech dał doopy to się zastanawiam - być na TVP1 złym czy wdzięcznym że im się na łączach poyebało ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi