Kamyk Opublikowano 21 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2015 Wihu tfardym czeba być a nie mientkim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wihajster Opublikowano 21 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2015 jak oni nie przywrócą z powrotem Laliga to wypowiadam umowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamyk Opublikowano 21 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2015 O - właśnie !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 21 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2015 nie wiedziałem,że 1 mecz ligi hiszpanskiej przyjdzie mi ogladac na jakimś streamie zamiast jak zawsze w HD w nc+ to już ? jeśli to prawda, to tylko żałować że już po pierwszym meczu MC - Ch mam nadzieję, żę w drugim będzie miał 2 gole i ze 3 asysty bardzo go ceniłem gdy grał w Londynie http://eurosport.onet.pl/pilka-nozna/transfery/bild-kevin-de-bruyne-pilkarzem-manchesteru-city/jt2j0d ja go w ogólę nie kojarzę z EPL chyba był wtedy zbyt cienki w uszach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamyk Opublikowano 21 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2015 To koleś z repry Belgii. Zdrowo mieszał na skrzydle. A teraz czytałem ze Żoze chce odpalić Williana ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 21 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2015 To koleś z repry Belgii. Zdrowo mieszał na skrzydle. A teraz czytałem ze Żoze chce odpalić Williana ... tak, wiem. Willian jest ok ( mega mobilny grajek) - ale wyższego poziomu już nie osiągnie PS. Mam nadzieję, że to będzie sezon Depaya Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian Opublikowano 22 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2015 Sezon strat pilek Depaya Btw. Ja juz dzwonilem.do nc+ i powiedzialem ze wypowiadam umowe. A poki co pozostalo ogladac Angielska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blachu Opublikowano 22 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2015 Douglas Costa... Chłopak robi robotę na skrzydle, czy to lewe, czy to prawe... Strzał w dziesiątkę Bayernu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 23 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2015 http://www.sport.pl/pilka/1,65080,18610024,championship-fenomenalna-interwencja-kuszczaka-wideo.html#BoxSportLink Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian Opublikowano 23 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2015 Wihu jeszcze sie nie wieszaj....sa szanse na la liga w nc+ ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 23 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2015 Wihu jeszcze sie nie wieszaj....sa szanse na la liga w nc+ ;-) podobno Wihu będzie oglądał La Ligę w czeskiej TV BTW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wihajster Opublikowano 23 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2015 Wihu jeszcze sie nie wieszaj....sa szanse na la liga w nc+ ;-) Angielska tez ostatni rok podobno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 23 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2015 Wihu jeszcze sie nie wieszaj....sa szanse na la liga w nc+ ;-) Angielska tez ostatni rok podobno nie gadaj takich rzeczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chudy13101980 Opublikowano 23 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2015 Dobrze że umowe podpisałem na rok. Wysłane z LG G Flex 2 Terry out:) Wysłane z LG G Flex 2 Finito,dali radę. Wysłane z LG G Flex 2 Ło Jezu nie skumałem że to godzinny poślizg był. Wysłane z LG G Flex 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamyk Opublikowano 23 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2015 Pedro tylko czytam, meczu nie widziałem niezły debiut, co ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chudy13101980 Opublikowano 23 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2015 (edytowane) Noo,radził sobie.Wydaje się dobrym transferem jednak czas to zweryfikuje.ManC strzela na 0-1. Wysłane z LG G Flex 2 Edytowane 23 Sierpnia 2015 przez chudy13101980 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamyk Opublikowano 23 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2015 bajeczny Toure ...... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian Opublikowano 23 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2015 Barca ma kontuzje i zakaz transferowy a Real Beniteza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motojastrzab Opublikowano 24 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2015 Panowie jak tam wrażenia po kolejce cudów w polskiej la lidze ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian Opublikowano 24 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2015 Chyba la lipie :-D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi