Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Bo są słabsi :kox:

Wolniejsi, gorsi technicznie - nie nadążają :naughty:

• Odpowiedzi 23.7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Kamyk

3554

• stanley

3166

• jarko

1723

• akjam

1504

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

tu bedzie wiecej bramek w jedną strone niestety przynajmniej narazie tak widać z gry

Opublikowano

Spokojnie. Przecież to pierwszy kwadrans meczu. :cool1: Tzeba wierzyć - nic nie pozostało. :wink4:

Opublikowano

Spokojnie. Przecież to pierwszy kwadrans meczu. :cool1: Tzeba wierzyć - nic nie pozostało. :wink4:

Oczywiście :good:

Jeden gol i może być baaardzo ciekawie :naughty:

Opublikowano

Oczywiście :good:

Jeden gol i może być baaardzo ciekawie :naughty:

Tak postawiłem... :gwizdanie:

A tymczasem pifko się kończy! :kox:

Opublikowano

to nastepne pssyk :wink4:[br]Dopisany: 24 Luty 2011, 21:28_________________________________________________po meczu w piz*u z taką grą :wallbash: :wallbash: :wallbash:

Opublikowano

No połówka całkowice nieudana! :kwasny: No pifko cza wypić choć miało lepiej smakować... :confused4:

Gość -makaveli-
Opublikowano

po meczu w piz*u z taką grą :wallbash: :wallbash: :wallbash:

:punish:

jest źle,co nie znaczy że nie może być pięknie....jeden gol panowie....jeden ,nie tracąc żadnego :cool1:

Opublikowano

po meczu w piz*u z taką grą :wallbash: :wallbash: :wallbash:

:punish:

jest źle,co nie znaczy że nie może być pięknie....jeden gol panowie....jeden ,nie tracąc żadnego :cool1:

Muszą się ogarnąć bo przecież tragedia!
Gość -makaveli-
Opublikowano

pod koniec pierwszej połowy zaczęli częściej atakować...mam nadzieje że Bakero zmieni ustawienie w ofensywie(Stilić > Krivets >Rudnevs)

słabo gra Djuka (kilka niepewnych i niecelnych podań) ...dałbym Kiełba :cool1:

Opublikowano

pod koniec pierwszej połowy zaczęli częściej atakować...mam nadzieje że Bakero zmieni ustawienie w ofensywie(Stilić > Krivets >Rudnevs)

słabo gra Djuka (kilka niepewnych i niecelnych podań) ...dałbym Kiełba :cool1:

No kiełb wchodzi zawsze na gazie i coś ciągnie do przodu! :evil:
Opublikowano

Zimny Lech :polew:

Opublikowano
:disgust: druga połówka lepsza zdecydowanie postawili wszystko na szale nie mają nic do stracenia i odrazu jest lepiej ale dalej mało
Opublikowano

Braga słabiutka a o Lechu lepiej nie pisać.

No szkoda.

Opublikowano

i ch#j... koniec... zamykać ten temat :closed: gaszę światło :tongue4::decayed::wallbash:

Opublikowano

Przespali pierwszą połówkę! :kwasny:

Opublikowano

Jak dla mnie bramka na 2:0 ze spalonego

Gość -makaveli-
Opublikowano

ktoś musiał przegrać :cool1:

mimo wszystko brawo dla Lecha :oklaski: miło było spędzić te kilkanaście wieczorów przy TV4 :hi:

z jednej strony może to i lepiej bo można skupić się na lidze żeby w przyszłym sezonie wogóle zagrać w europie :wink4:

Opublikowano

Pod koniec było gorąco pod bramką Bragi. Szkoda, że od początku meczu tak nie grali... :confused4:. Ciekaw jestem co jutro pokaże Wisła... :mysli:

Opublikowano

Lech grał w całym meczu tyle ile sędzia doliczył w każdej połowie :kox::polew:

To trzeci mecz w tym sezonie i trzeci słaby...

Komentatorzy mieli rację odnośnie wzmocnień - przychodzi kolejny piłkarz środka, a nie mają nikogo na skrzydła... Dla mnie osobiście gra jednym napastnikiem jest mocno naciągana, Rudnevsa nie miał za bardzo kto wspierać. Widać było jak wszedł mu pomagać Ubiparip to było znacznie lepiej :gwizdanie:

Wierzyłem w Bakero, miałem nadzieję że coś wniesie do Naszej ligi, że w Polonii nie dali mu szansy się wykazać jak w Wiśle Petrescu...

Powoli niestety tracę tą nadzieję...

z jednej strony może to i lepiej bo można skupić się na lidze żeby w przyszłym sezonie wogóle zagrać w europie :wink4:

Wątpie aby Lech zagrał w przyszłym roku w jakiś pucharach, chyba że przez Intertoto :rolleyes:

W tym roku - niestety - stawiam na Wisłę :blink:

Ten klub był dla mnie spalony za te blamaże jakie Nam serwował w pucharach, ale o dziwo chyba złapali drugi oddech za czasów Cupiała. Po kilku latach kombinowania w końcu mają tam kogoś konkretnego w sztabie szkoleniowym i robią jakieś ciekawe transfery. Mimo straty Brożków wydaje mi się że ten skład na wiosnę będzie jeszcze mocniejszy :gwizdanie:

Ciekaw też jestem co pokaże Polonia :rolleyes: