akjam Opublikowano 29 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2016 Niemcy prowadzą już 3:0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamyk Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2016 no tak .... https://twitter.com/GaryLineker/status/715204836401287168 czyli jednak - Sky is the limit? . ten wybór będzie równie dobry co wybór Luja http://eurosport.onet.pl/pilka-nozna/mourinho-stawia-manchester-pod-sciana-mocne-ultimatum-portugalczyka/1s0cen Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2016 W Chelsea jest jakaś moda na maski czy Costa łamie im nosy na treningach? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamyk Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2016 szlachta się bawi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2016 El Clasico ogladacie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamyk Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Już nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2016 gdzie Ci fani Barcy i Realu ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamyk Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Może śpią? Albo na forum onetu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Było co oglądać? Bo widziałem tylko połowę II połowy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamyk Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Byłem na koncercie i też się spóźniłem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2016 (edytowane) Byłem na koncercie i też się spóźniłem... widziałeś dzisiaj pierwszą bramkę głośnych sąsiadów ? choć to, co zrobił Dmitri Payet Edytowane 2 Kwietnia 2016 przez stanley Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamyk Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2016 No jasne. Trochę mi Artura szkoda było. Nic tam się nie dało zrobić. Moc straszna, aż dziwne. De Bruyne i taki skok w nadprzestrzeń Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2016 gdyby ten Belg nie odniósł by kontuzji, myślę, że dalej grali by o majstra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamyk Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Oj tak, ale też linia obrony średnio w tym roku. Kompany ze szkła, Mangala tak se, Demichelis również. Brakuje im Sakho i byłby komplet nieszczęść Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Oj tak, ale też linia obrony średnio w tym roku. Kompany ze szkła, Mangala tak se, Demichelis również. Brakuje im Sakho i byłby komplet nieszczęść wniosek taki : w obronie nie powinien grać żaden piłkarz z Ameryki Południowej, bądź ligi hiszpańskiej czy portugalskiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamyk Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Odważna teza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2016 moja linia obrony : Azpilicueta, Smalling, Alderweireld, Cresswell wyłamał się rodzynek, ale On jest akurat solidny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamyk Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Morgan z Leicester, ciągle Evra, może Baines. Czasem równo zagra Blind. Ale z prawej to ciezko znaleźć..... Piszczek? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Morgan z Leicester, ciągle Evra, może Baines. Czasem równo zagra Blind. Ale z prawej to ciezko znaleźć..... Piszczek? typowałem tylko z EPL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi