Kamyk Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2016 A to sorry Huth gra zadziwiająco dobrze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Koscielny w formie też jest niczego sobie Ottamendi - myślałem, że coś wiecej pokaże - ale widać tutaj różnice pomiędzy ligami ( tutaj, już sobie tak kolesi nie przestawia ) A to sorry Huth gra zadziwiająco dobrze nie lubie go, bo przez niego nie gra Wasyl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamyk Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Nu ba Ale lisy środek mają świetny. Dziś Totkom uciekły punkty więc jutro przewaga może być 8 punktowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A4_Raf Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Jestem, ale co tu pisać <3 Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Sraczki przez brudasòw dostali http://www.radiozet.pl/Rozrywka/O-tym-sie-mowi/FIFA-podjela-szokujaca-decyzje-Dwa-wazne-mecze-odbeda-sie-w-Polsce-00020744 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamyk Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Dev 2 dni temu - kaman.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Czego chcesz ? Stara zdjela mi dopiero bana na internet. Albo siedze w warsztacie albo spie albo siedze na necie no i mi u....bała dostep. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamyk Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Zrób jej pogoń szczecin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2016 A ona mi z d...y jesien sredniowiecza, dzieki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamyk Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2016 No risk no fun Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Nu ba Ale lisy środek mają świetny. Dziś Totkom uciekły punkty więc jutro przewaga może być 8 punktowa Lisy to ewenemt, ale pewnie dzisiaj Święci też coś pograją - choć myślę, że to drużyna, która spina się tylko na zespoły top 4 Sraczki przez brudasòw dostali http://www.radiozet.pl/Rozrywka/O-tym-sie-mowi/FIFA-podjela-szokujaca-decyzje-Dwa-wazne-mecze-odbeda-sie-w-Polsce-00020744 chopie, prmia aprilis był wczoraj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamyk Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2016 No jutro tylko dwa ale za to fajne mecze w EPL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2016 No jutro tylko dwa ale za to fajne mecze w EPL fajna niedziela będzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A4_Raf Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Tak się zastanawiam czy Navas obecnie nie jest Najlepszy na świecie. Ta obrona strzału Messiego mistrzostwo Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamyk Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Uhm, widziałem to. Cud że to wybił na róg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A4_Raf Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Ale się wciąż dziwię, że nie dali dobrego arbitra, faul ramosa z 23 minuty i czerwona, czerwona za strzał Suarez w pepe oraz bramka bale Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamyk Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2016 A to w Hiszpanii w ogóle są dobrzy sędziowie? Oglądam właśnie MoTD, ależ Norwich wczoraj wyrwali 3 pkt w meczu z Newcastle. Tam na dole to jest dopiero walka o ogień Byłem na koncercie i też się spóźniłem...widziałeś dzisiaj pierwszą bramkę głośnych sąsiadów ? choć to, co zrobił Dmitri Payet Właśnie widziałem bramkę Payeta World class goal Czapki z głów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A4_Raf Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Raczej nie ma dobrych arbitrów. Dobrze,że chociaż kluby są dobre ;-) Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamyk Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Wszystkie dwa Ok - trzy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A4_Raf Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2016 To i tak dużo :-) Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi