Damian Opublikowano 31 Lipca 2016 Opublikowano 31 Lipca 2016 (edytowane) Kto tam poziom nanosil? Edytowane 31 Lipca 2016 przez Damian
Kamyk Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Opublikowano 3 Sierpnia 2016 żal.pl ..... https://twitter.com/k_grzelak/status/760781924717690880
stanley Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Opublikowano 3 Sierpnia 2016 https://www.facebook.com/manchesterunited/videos/10153936080627746/
Kamyk Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Opublikowano 3 Sierpnia 2016 dzięki Stasiu słyszałem o evencie, ale nie wiedziałem że to dziś
stanley Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Opublikowano 3 Sierpnia 2016 dzięki Stasiu słyszałem o evencie, ale nie wiedziałem że to dziś po meczu nasuwa się kilka wniosków: po stronie Evertonu Stones kompletnie bez formy - kilkakrotnie minął się z piłką, kilka razy stracił piłkę na własnej połowie przy rozegraniu, gubił krycie... Koeman ma jeszcze sporo do poprawy, na pewno będzie mu trudniej niż w Southampton Po stronie MU: fajnie współpracują w rozegraniu Ibra z Roo, mimo, że do rozpoczęcie sezonu jeszcze 9dni, przyjemniej ogląda się MU teraz niż przez całe dwa lata za kadencji LVG. Mam taką cichą nadzieję, że Ibra będzie dla nas kimś takim, jak Van Persie po przyjściu z Arsenalu
Kamyk Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Opublikowano 4 Sierpnia 2016 no za późno włączyłem, więc niestety nie potwierdzam ani nie zaprzeczam
pajda Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Opublikowano 4 Sierpnia 2016 dzięki Stasiu słyszałem o evencie, ale nie wiedziałem że to dziś po meczu nasuwa się kilka wniosków:po stronie Evertonu Stones kompletnie bez formy - kilkakrotnie minął się z piłką, kilka razy stracił piłkę na własnej połowie przy rozegraniu, gubił krycie... Koeman ma jeszcze sporo do poprawy, na pewno będzie mu trudniej niż w Southampton Po stronie MU: fajnie współpracują w rozegraniu Ibra z Roo, mimo, że do rozpoczęcie sezonu jeszcze 9dni, przyjemniej ogląda się MU teraz niż przez całe dwa lata za kadencji LVG. Mam taką cichą nadzieję, że Ibra będzie dla nas kimś takim, jak Van Persie po przyjściu z Arsenalu Kiedy załatwiamy membery?
stanley Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Opublikowano 4 Sierpnia 2016 dzięki Stasiu słyszałem o evencie, ale nie wiedziałem że to dziś po meczu nasuwa się kilka wniosków:po stronie Evertonu Stones kompletnie bez formy - kilkakrotnie minął się z piłką, kilka razy stracił piłkę na własnej połowie przy rozegraniu, gubił krycie... Koeman ma jeszcze sporo do poprawy, na pewno będzie mu trudniej niż w Southampton Po stronie MU: fajnie współpracują w rozegraniu Ibra z Roo, mimo, że do rozpoczęcie sezonu jeszcze 9dni, przyjemniej ogląda się MU teraz niż przez całe dwa lata za kadencji LVG. Mam taką cichą nadzieję, że Ibra będzie dla nas kimś takim, jak Van Persie po przyjściu z Arsenalu Kiedy załatwiamy membery? nie wiem czy już nie jest po czasie, trzeba by na stronie MU sprawdzić
Kamyk Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Opublikowano 5 Sierpnia 2016 no to mnie zatkało z lekka http://www.przegladsportowy.pl/pilka-nozna,roberto-martinez-trenerem-pilkarskiej-reprezentacji-belgii,artykul,706704,1,279.html . Salma na meczu . losowanie LM w kontekście Legii zostało skomentowane przez Bogusia
stanley Opublikowano 7 Sierpnia 2016 Opublikowano 7 Sierpnia 2016 dobre jeżeli nie awansują to powinni zacząć uprawiać inny zawód niż piłkarz sam nie wiem co o tym mysleć
Kamyk Opublikowano 7 Sierpnia 2016 Opublikowano 7 Sierpnia 2016 (edytowane) Widzę że owca nie ustaje w dawaniu powodów do uwielbiania.Sezon można oficjalnie uznać za rozpoczęty.Lisy na pewno nie przyniosą obciachu w LM. To wniosek nr 1. A nr 2 - brak Kante nie rzucał się w oczyWniosek nr 3 - wpuszczenie Maty jako zmiennika (!) i to na 27 minut (!!!) jest jednoznaczne. Szkoda grajka Edytowane 7 Sierpnia 2016 przez Kamyk
stanley Opublikowano 7 Sierpnia 2016 Opublikowano 7 Sierpnia 2016 ten Baily jest konkret: szybki, zdecydowany, twardy - pod ręką MU będzie z niego dobry grajek
Kamyk Opublikowano 7 Sierpnia 2016 Opublikowano 7 Sierpnia 2016 a jeszcze mam takie przemyślenie i wniosek nr 4 Kapustka zagra parę meczów pucharowych (krajowych, rzecz jasna) i w okienku zimowym zostanie wypożyczony
stanley Opublikowano 7 Sierpnia 2016 Opublikowano 7 Sierpnia 2016 a jeszcze mam takie przemyślenie i wniosek nr 4 Kapustka zagra parę meczów pucharowych (krajowych, rzecz jasna) i w okienku zimowym zostanie wypożyczony tak szybko chłopaka skreślasz
Kamyk Opublikowano 7 Sierpnia 2016 Opublikowano 7 Sierpnia 2016 może pamiętasz z poprzedniego sezonu - Ranieri to nie jest fanatyk zmian i rotacji w składzie wiem, że teraz dojdzie LM ale to na pewno nie będzie priorytet zobaczymy, ale jeśli nie wskoczą kontuzje, to nie pogra
Rekomendowane odpowiedzi