jarko Opublikowano 28 Sierpnia 2016 Autor Opublikowano 28 Sierpnia 2016 A prezes twierdzi ze losowanie na nim nie robi wrazenia a Real to klub jak wiele innych w Europie hehehe co ten koles cpa ?? A swoja droga to jakos czuje ze i tak ich bardziej BVB skrzywdzi niz Real ktory pewnie 2 skladem sobie wyjdzie.Można się śmiać z Prezesa, można szydzić z tego co mówi... Faktem jednak jest że Legia dzisiaj dość mocno i daleko odjechała Polskim klubom... Gdzie jest Lech? Gdzie jest Wisła? To Lechia i Zagłębie próbują gdzieś gonić, ale bardzo im daleko... Legia gra słabo, nawet bardzo słabo, a mimo to nie przegrywa meczu w eliminacjach - na tle innych Polskich drużyn w europejskich pucharach to nie lada wyczyn takie wyniki z ogórkami (patrz Cracovia).Na tą chwilę brakuje im dobrego grania, poza tym mają wszystko. Potężne zaplecze, komplet na trybunach, finanse, organizację i piłkarsko skład też całkiem ciekawy, brakuje kropki nad "i". Oby się wkręcili na czas to mogą być ciekawe mecze w lm
Ogi Opublikowano 28 Sierpnia 2016 Opublikowano 28 Sierpnia 2016 Ale twoja wypowiedz nie bardzo ma się do tego co ja pisze, nie neguje ze odskoczyli reszcie naszych zespołów ale wypowiedzi tego pseudo prezesa ze 11 krotny zwycięzcą Ligi Mistrzów to klub jakich wiele i nie robi on na nim wrażenia jest chyba lekko żałosne.
jarko Opublikowano 28 Sierpnia 2016 Autor Opublikowano 28 Sierpnia 2016 Ma bardzo dużo, ale skoro nie widzisz związku... Dla Ciebie to pseudo Prezes, a ja Ci pokazuje że bzdury wypisujesz. Możesz kogoś nie lubić, ale gość zrobił bardzo dużo i szanować wypada - czy Ci się to podoba czy nie.
Ogi Opublikowano 28 Sierpnia 2016 Opublikowano 28 Sierpnia 2016 Możesz kogoś nie lubić, ale gość zrobił bardzo dużo i szanować wypada - czy Ci się to podoba czy nie. No tu już cie ponosi po całości, szacunek to ja moge miec do uczestinkow 2 Wojny Swiatowej a nie jakiegoś prezesa klubu piłkarskiego. Na tą chwilę brakuje im dobrego grania, poza tym mają wszystko Tym stwierdzeniem to juz zupelnie mnie rozbawiles, chyba wlasnie o dobre granie chodzi w tym sporcie a nie o to ze maja wszystko ?? Zreszta pod ten slogan bez problemu moze zaraz sie podpiac Lech Poznan, tez maja wszystko. Legia gra słabo, nawet bardzo słabo, a mimo to nie przegrywa meczu w eliminacjach - na tle innych Polskich drużyn w europejskich pucharach to nie lada wyczyn takie wyniki z ogórkami (patrz Cracovia). Faktycznie podniecajmy sie i cieszmy ze taka potega za jaka uwazasz Legie nie przegrala u siebie z amatorami z Irlandii ( choc blisko bylo ) uuuu faktycznie nie lada wyczyn juz teraz wiem skad ten optymizm prezesa przed meczami z Realem, BVB czy Sportingiem. Dla Ciebie to pseudo Prezes, a ja Ci pokazuje że bzdury wypisujesz. Prezes nie wypisywałby takich dyrdymałów i nie gadał jak potłuczony dlatego jest dla mnie pseudo prezesem.
Damian Opublikowano 28 Sierpnia 2016 Opublikowano 28 Sierpnia 2016 Jarko od pewnych wydarzeń na pewnym złocie to ty jesteś ostatnia osoba która powinna komuś mówić o szacunku dla innych osób
jarko Opublikowano 28 Sierpnia 2016 Autor Opublikowano 28 Sierpnia 2016 Jarko od pewnych wydarzeń na pewnym złocie to ty jesteś ostatnia osoba która powinna komuś mówić o szacunku dla innych osóbBo?Same mądrale widzę tutaj, nie pogada jak kiedyś normalnie...
jarko Opublikowano 7 Września 2016 Autor Opublikowano 7 Września 2016 Milik dwie setki zmarnował Szok
Kamyk Opublikowano 10 Września 2016 Opublikowano 10 Września 2016 no dobra bilans ostatnich 10 rzeczywiście jest do zapomnienia więc go qtfa czas zacząć zmieniać jedziemy, twaro do dziupli i naprzód
Kamyk Opublikowano 10 Września 2016 Opublikowano 10 Września 2016 (edytowane) no tak - to była kwestia czasu i się stało póki co to MC taktycznie gra na poziomie kosmicznym Edytowane 10 Września 2016 przez Kamyk
Ogi Opublikowano 10 Września 2016 Opublikowano 10 Września 2016 Ale to co Blind odj..... az ciezko to skomentować.
Ogi Opublikowano 10 Września 2016 Opublikowano 10 Września 2016 I drugi blad Blinda co ten facet odpier... na dodatek on nie biega, truchta jakos z tym raczkami przy sobie, tragedia, facet do zmiany od razu.
Kamyk Opublikowano 10 Września 2016 Opublikowano 10 Września 2016 rany boskie ...... jak gierka treningowa niepodzielnie rządzi City
chudy13101980 Opublikowano 10 Września 2016 Opublikowano 10 Września 2016 (edytowane) f*ck Wysłane z s7 Edge Nie no,ten bramkarz łamie mi serce. Wysłane z s7 Edge Edytowane 10 Września 2016 przez chudy13101980
Kamyk Opublikowano 10 Września 2016 Opublikowano 10 Września 2016 jak to ma tak wyglądać w II połowie to mi pikawa yebnie jak nic
Rekomendowane odpowiedzi