gzrybol Opublikowano 1 Lipca 2010 Opublikowano 1 Lipca 2010 Witam Koledzy mam licznik z pełnym fisem i 6-cioma zegarami dziś wyskoczył komunikat sensor (czunik temp oleju), który odpowiada za wskazania temp oleju na liczniku Czy ktoś może mi napisać jaki jest nr tego czujnika i gdzie go znaleźć?
Sztomel Opublikowano 1 Lipca 2010 Opublikowano 1 Lipca 2010 jest zamocowany od spodu miski olejowej w specjalnej na niego wnęce. Jest to czujnik podwójny - temperatury i poziomu oleju.
krzyniek Opublikowano 1 Lipca 2010 Opublikowano 1 Lipca 2010 jest zamocowany od spodu miski olejowej w specjalnej na niego wnęce. Jest to czujnik podwójny - temperatury i poziomu oleju. czyli to może być nie ten nr co podałem
gzrybol Opublikowano 4 Lipca 2010 Autor Opublikowano 4 Lipca 2010 Z tego co mi w serwisie powiedzieli to nie ma w tym modelu oddzielnego czujnika temp czyli pewnie jest zespolony tylko jaki jest jego nr??[br]Dopisany: 02 Lipiec 2010, 17:44_________________________________________________Hallo nikt nie umie podać tego numeru?
pawelwor Opublikowano 4 Lipca 2010 Opublikowano 4 Lipca 2010 chyba to będzie to: 1J0 907 660 B Pytanie od razu, w AFN '98 były montowane seryjnie czujniki poziomu oleju? Jeśli nie, a mam taką miskę z czujnikiem zamontowaną, to gdzie przewody poprowadzić?
Rekomendowane odpowiedzi