Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B5 AFN] A4 Nowe fotki...

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No no no....swietnie wyglada ! Ta skora w srodku wymiata i siedzenia mmm - zmieniales czy takie kupiles ? I niezla gleba - zmieniales cale zawieszenie ?

Opublikowano

ja już tam ocenialem na żywo , ale musze napisać że jest piękna :thumbup:

Opublikowano

Śliczna B5 z niezłym wypasem :thumbup::a4fan:

Opublikowano

bardzo ładnie sie prezentuje :a4fan:, felgi są ekstra prezętują sie świetnie, szyby przyciemniane :oklaski: kierunki i przednie lampy wzorowo :oklaski: :oklaski: Bardzo dobre zmiany. Gratulacje :a4fan: :oklaski: :oklaski:

Opublikowano

Ładny sadan :a4fan:

Fajne zmiany, nie szkoda Ci auta jeździć po takich bezdrożach :D

Opublikowano

ładniutka :thumbup:

Opublikowano

Naprawde fajniutka, a tak BTW silnik masz taki jak w opisie!!?? Bo coś nie chce mi sie wierzyc.

Opublikowano

ladniuski furak :oklaski: pogratulowac :th:

jak bys kolo mnie zaparkowal to musialbym sie zastanowic :mysli: ktora moja :audi: :>

tylko felgami sie roznia ale twoje tez sa ok :thumbup:

Opublikowano

No widac kolego ze masz gust. Zmiany w jak najlepszym kierunku. :a4fan: prezentuje sie doskonale. Nie wiem jak technicznie z autkiem ale wizual jak na ten rocznik porywajacy :th:

Opublikowano

Piekna bryka, felgi pasuja swietnie.

Opublikowano

No widac kolego ze masz gust. Zmiany w jak najlepszym kierunku. :a4fan: prezentuje sie doskonale. Nie wiem jak technicznie z autkiem ale wizual jak na ten rocznik porywajacy :th:

technicznie jak najbardziej ok w tamtym miesiącu 2 silniki wymieniłem :D. Tylko dystanse z tyłu przeszkadzają bo jak ktoś większy wsiądzie na tył to caly czas bieżnik ścinam :)

Opublikowano

C...U...D...O...!!!! Super sie prezentuje! Jedna z niewielu, której niemiałbym (chyba) coś do zarzucenia :a4fan: :oklaski:

Opublikowano
:shocked: coś pięknego ładna sesyjka panie kolego pozdrawiam i do zobaczenia :thumbup: :oklaski: :hi: