wesoly Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Oto (kilka) :> fotek mojej A4 po zmianach: Wnętrze: Sorki za krajobraz ale zaszalałem w lesie
TTom3k Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Opublikowano 6 Sierpnia 2007 No no no....swietnie wyglada ! Ta skora w srodku wymiata i siedzenia mmm - zmieniales czy takie kupiles ? I niezla gleba - zmieniales cale zawieszenie ?
wesoly Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Autor Opublikowano 6 Sierpnia 2007 tylko sprezyny a co do srodka to taki juz byl
Gość Keżor Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Opublikowano 6 Sierpnia 2007 ja już tam ocenialem na żywo , ale musze napisać że jest piękna
wesoly Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Autor Opublikowano 6 Sierpnia 2007 ale musze napisać że jest piękna :thumbup Śliczna B5 z niezłym wypasem DZIęKI
Gość nuti Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Opublikowano 6 Sierpnia 2007 bardzo ładnie sie prezentuje , felgi są ekstra prezętują sie świetnie, szyby przyciemniane :oklaski: kierunki i przednie lampy wzorowo :oklaski: :oklaski: Bardzo dobre zmiany. Gratulacje :oklaski: :oklaski:
Gość spedyt Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Ładny sadan Fajne zmiany, nie szkoda Ci auta jeździć po takich bezdrożach
Iverson Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Naprawde fajniutka, a tak BTW silnik masz taki jak w opisie!!?? Bo coś nie chce mi sie wierzyc.
trujson Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Opublikowano 6 Sierpnia 2007 ladniuski furak :oklaski: pogratulowac :th: jak bys kolo mnie zaparkowal to musialbym sie zastanowic ktora moja :> tylko felgami sie roznia ale twoje tez sa ok
wesoly Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Autor Opublikowano 6 Sierpnia 2007 silnik zwykly dieselek a co do jazdy po bezdrozach to tak tylko do zdjec
siwykrzych Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Opublikowano 6 Sierpnia 2007 No piekna audiczka , fajne fele , wyglad super
malcolm25 Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Opublikowano 6 Sierpnia 2007 No widac kolego ze masz gust. Zmiany w jak najlepszym kierunku. prezentuje sie doskonale. Nie wiem jak technicznie z autkiem ale wizual jak na ten rocznik porywajacy :th:
wesoly Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Autor Opublikowano 7 Sierpnia 2007 No widac kolego ze masz gust. Zmiany w jak najlepszym kierunku. prezentuje sie doskonale. Nie wiem jak technicznie z autkiem ale wizual jak na ten rocznik porywajacy :th: technicznie jak najbardziej ok w tamtym miesiącu 2 silniki wymieniłem . Tylko dystanse z tyłu przeszkadzają bo jak ktoś większy wsiądzie na tył to caly czas bieżnik ścinam
ArkadiuS Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Opublikowano 7 Sierpnia 2007 C...U...D...O...!!!! Super sie prezentuje! Jedna z niewielu, której niemiałbym (chyba) coś do zarzucenia :oklaski:
Pelex Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Opublikowano 7 Sierpnia 2007 coś pięknego ładna sesyjka panie kolego pozdrawiam i do zobaczenia :oklaski:
Rekomendowane odpowiedzi