Grzesiek_v6 Opublikowano 4 Lipca 2010 Opublikowano 4 Lipca 2010 AUDI A4 B7 S LINE Avant rocznik: 2007 -02- 12 silnik: 2.7TDI BPP obecnie 225KM ( standarodowo miała 3 mies temu 180KM) kolor: LY7G - KWARC SZARY wyposażenie: - 18 calowe felgi (5 ramienne) opony AVON 235/40 R18 - ABS+ESP - dwu strefowa klima - BOSE SOUND System - Czujniki parkowania przód + tył - multi kierownica skórzana - radio Audi Concert 2DIN ( już zamówione RNS-E ) - skórzana 2 kolorowa tapicerka - podgrzewane fotele - wysuwane "podkolanniki"- chyba tak to można nazwać - wsparcie lędźwi el. regulacja - Fotochromowe lusterko wsteczne - czujnik deszczu - czujnik zmierzchowy świateł - 4x el. szyby, el. lusterka - 4x AIRBAG - 2x kurtyny boczne to chyba na tyle..
elmo814 Opublikowano 4 Lipca 2010 Opublikowano 4 Lipca 2010 gratulacje ,furacz kox, silniczek i wyposazenie , ale jak dla mnie luterka hu.nia
wrclaguna Opublikowano 4 Lipca 2010 Opublikowano 4 Lipca 2010 ladniutki S LINE fajne foteliki dwukolor
Pzwmichal Opublikowano 8 Lipca 2010 Opublikowano 8 Lipca 2010 Świetne autko z najlepszym silnikiem w A4 :D:D
Horas91 Opublikowano 8 Lipca 2010 Opublikowano 8 Lipca 2010 Bardzo ładny samochód, gratuluje Tylko tą kierownicę po złej stronie w fabryce zamontowali
KENOiX Opublikowano 9 Lipca 2010 Opublikowano 9 Lipca 2010 gratki ślicznego auta! skóra w środku zajebiaszcza BOSE, S-line, 18" widzę, że RNS będzie (to podstawa) szkoda tylko, że jeszcze xenonu nie ma. no i ta kiera po złej stronie ogólnie autko super!
Pawlo 2004 Opublikowano 11 Lipca 2010 Opublikowano 11 Lipca 2010 Furacz kox Z xenonem w UK cięzko, wszystkie A4 jakie widzę czy to s-line czy nie to jest bez xenonów, możliwe, ze jest to bardzo drogi dodatek w salonie i ludzie wolą zabrać np skórę w to miejsce. Nie wiem jak to tłumaczyć. Skóra jaka masz to moje marzenie taka lub z kolor piaskowy w środku, B7 z takim wypasem będę szukał już za jakiś czas tylko, ze z 3.0 TDI i Q
adamooo Opublikowano 11 Lipca 2010 Opublikowano 11 Lipca 2010 ja mam taką skórę na sprzedaż z boczkami od anglika
arki Opublikowano 19 Lipca 2010 Opublikowano 19 Lipca 2010 Autko super tylko zdejmij te nakładki z lusterek
Grzesiek_v6 Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Autor Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Autko super tylko zdejmij te nakładki z lusterek Arki to nie nakładki, cała obudowa lustra może wymienie na chrom mat jak w S4
skrab Opublikowano 13 Lutego 2011 Opublikowano 13 Lutego 2011 Fajna furka ale dziwnie ta kiera po drugiej stronie nie wiem jak bym jeździł chyba kwestia przyzwyczajenia
Grzesiek_v6 Opublikowano 24 Lipca 2011 Autor Opublikowano 24 Lipca 2011 Mały update: - montaż tempomatu(manetka + obudowa) koszt 85 funa - no i lampy na tył LED - światła,stop, migacz,przeciwmgielne (tylko wsteczny pozostał na żarówce)
variocustoms Opublikowano 24 Lipca 2011 Opublikowano 24 Lipca 2011 fajna furka, na wsteczny też można dać LED + rezystor i będzie full LED option ale jak przód bez xenonów i LEDów to kombinacja średnio fajna
Grzesiek_v6 Opublikowano 25 Lipca 2011 Autor Opublikowano 25 Lipca 2011 furka gdzie wychaczyłeś te lampy lampy z dectane.de wkrótce na przód przyjdą z led'ami a poniżej kolejny update :> -szybki oklejone folią Global 30(dookoła) wiem że nielegal przód ale mam to w du.. wiecie że sam tył to lipa okleić
skrab Opublikowano 28 Lipca 2011 Opublikowano 28 Lipca 2011 furka gdzie wychaczyłeś te lampy lampy z dectane.de wkrótce na przód przyjdą z led'ami a poniżej kolejny update :> -szybki oklejone folią Global 30(dookoła) wiem że nielegal przód ale mam to w du.. wiecie że sam tył to lipa okleić Gorzej jak cie psiarni złapie
Rekomendowane odpowiedzi