Tomasz G Opublikowano 14 Marca 2011 Opublikowano 14 Marca 2011 co tu dużo pisać - śliczniutka i niezawodności życzę!!!
OGr Opublikowano 24 Marca 2011 Opublikowano 24 Marca 2011 podepnę się pod temat bo podobają mi się auta z tamtej epoki ;-)
Reggi Opublikowano 25 Marca 2011 Opublikowano 25 Marca 2011 Fotele są przednie. U Kokosa gniotłem poślada w takich i idealne U niego też pasażer biedny
Gamling Opublikowano 2 Września 2011 Autor Opublikowano 2 Września 2011 Dłuuugo była cisza w temacie, ale jest szansa na to że w wrześniu odpalimy auto i zaczniemy docierać. Oczywiście postaram się dodać jakąś małą fotorelację. Ale żeby było ciekawiej to właśnie zaczynam kolejny projekt, udało się wczoraj zakupić Audi 80 b2 coupe quattro No ale to już pewnie będzie osobny temat, pewnie po nowym roku bo zanim się za nie zabiorę chcę skończyć eSkę.
OGr Opublikowano 2 Września 2011 Opublikowano 2 Września 2011 hohoho, to będzie piękny projekt ;-) Gdzieś dorwał takiego rodzynka ?
Gamling Opublikowano 2 Września 2011 Autor Opublikowano 2 Września 2011 W Polsce a dokładniej to w Łodzi.
OGr Opublikowano 2 Września 2011 Opublikowano 2 Września 2011 aaa tą czarną rozebraną ? to chyba tylko laweta ;-) tak czy inaczej gratulację ;-) można podjechać do Ciebie i zobaczyć to cacko ?
Gamling Opublikowano 2 Września 2011 Autor Opublikowano 2 Września 2011 Właśnie tą, pewnie że można ale najpierw muszę ją przywieźć, prawdopodobnie od razu do blacharza.
Gamling Opublikowano 20 Marca 2012 Autor Opublikowano 20 Marca 2012 Tak żeby nie było że nic się nie dzieje, kilka zdjęć kierownic po kompleksowej regeneracji by Raggaman Ori S2 I Audi Sport od B2: Która Wam się bardziej podoba? Poza tym cała deska + tunel centralny już też ładnie obszyte nową skórą + do tego pierdoły w rodzaju gałka biegów czy ręczny też.
Gamling Opublikowano 20 Marca 2012 Autor Opublikowano 20 Marca 2012 Jak potrzebujesz to są Twoje. Dzięki za dobra robotę!
Reggi Opublikowano 20 Marca 2012 Opublikowano 20 Marca 2012 Ha. Od razu skopiowałem Dzięki..napisz tylko jakim sprzętem robiłeś fotki, na jakich parametrach i czym obrabiałeś
Gamling Opublikowano 12 Lutego 2013 Autor Opublikowano 12 Lutego 2013 Stół bezcieniowy + 2 lampy studyjne + 10 minut w PS tak na szybko. Zresztą widać, że na szybko bo balans bieli jest źle ustawiony na niektórych. Ale już mi się nie chciało poprawiać. ---------- Post dopisany 12-02-2013 at 23:29 ---------- Poprzedni post napisany 20-03-2012 at 15:09 ---------- Taka mała zajawka przed sezonem, dziś odebrałem recaro od tapicera. Zdjęcie kiepskie ale robione w nocy telefonem. Jak będzie założone oczywiście zrobię fajne zdjęcia Na żywo kolor alkantary jest sporo ciemniejszy.
Gamling Opublikowano 13 Lutego 2013 Autor Opublikowano 13 Lutego 2013 tą od B2 chętnie kupię Mojej nie oddam ale wiem kto ma mogę zapytać czy sprzeda i za ile.
gregory Opublikowano 19 Lutego 2013 Opublikowano 19 Lutego 2013 Coś się dzieje w projekcie? Jakieś postępy? Bo zapowiedzi były już z rok temu
Gamling Opublikowano 19 Lutego 2013 Autor Opublikowano 19 Lutego 2013 Dzieje się na wiosnę powinien być gotowy. Opisze całość jak już będzie jeździć.
Wąski Opublikowano 22 Lutego 2013 Opublikowano 22 Lutego 2013 tą od B2 chętnie kupię Mojej nie oddam ale wiem kto ma mogę zapytać czy sprzeda i za ile. Artur zapytaj
Rekomendowane odpowiedzi