bronek_neo Opublikowano 24 Czerwca 2015 Opublikowano 24 Czerwca 2015 dzięki za info. tak myślałem, ale wolałem się upewnić
rysuchom Opublikowano 9 Sierpnia 2015 Opublikowano 9 Sierpnia 2015 Czy kosz z Audi a3 2 din pasuje do A4 b6?
W_I_T_E_K Opublikowano 28 Listopada 2015 Opublikowano 28 Listopada 2015 Witajcie, posiada ktoś może ten szablon który odwzorowuje ile przyciąć tunel od kolegi antonio ? Fotka wygasła, może ktoś mógłby podrzucić fotkę
pyra111 Opublikowano 19 Grudnia 2015 Opublikowano 19 Grudnia 2015 Panowie odświeże troche temat po niedzieli zaczynam cięcie tunelu i klimatornika. Chciałem zapytać czym najlepiej przyciąć klimatronik? Macie jakieś fotki w którym miejscu przyciąć tunel?
W_I_T_E_K Opublikowano 19 Grudnia 2015 Opublikowano 19 Grudnia 2015 (edytowane) Cześć ja jestem po zabiegu , obcinałem dremelkiem z allegro za 100zł. Tą część trzeba obciąć: Jak byś coś jeszcze potrzebował to pisz. Zgromadziłem dość dużo informacji dotyczących przeróbki z 1din na 2din Edytowane 19 Grudnia 2015 przez W_I_T_E_K
pyra111 Opublikowano 20 Grudnia 2015 Opublikowano 20 Grudnia 2015 (edytowane) O to mi chodziło dzieki kolego oczywiście trzeba tak podciąć po obu stronach? a powiedz mi jeszcze bo mam popielniczke 1din i czy musze odciąc te dwa jezorki z tunelu bo niektórzy wcześniej pisali że trzeba. Zaznaczyłem na czarno Edytowane 20 Grudnia 2015 przez pyra111
W_I_T_E_K Opublikowano 20 Grudnia 2015 Opublikowano 20 Grudnia 2015 (edytowane) Popielniczki 1din nie ruszasz. Obcinasz jedynie tą półeczkę za popielniczką. Tak to wygląda u mnie: Edytowane 20 Grudnia 2015 przez W_I_T_E_K
bronek_neo Opublikowano 20 Grudnia 2015 Opublikowano 20 Grudnia 2015 ja tunel wycinałem rozgrzanym nożem tapierskim...nawet sprawnie mi to poszło
Awra Opublikowano 30 Stycznia 2016 Opublikowano 30 Stycznia 2016 (edytowane) No to powiedzcie mi co mogłem źle podciąć że mi się klimatronik nie wsunął do końca? Tunel cięty z 1 din, panel klimatronika podszlifowany z przodu tak żeby zmieścił się w tunel(po bokach) a tam mi coś blokuje nadal, tak wygląda jakby mu brakowało z pół centymetra żeby wjechać do końca i 1/3 popielniczki mi zasłania. Jak otwieram popiolkę, to chromik na popiołce spotyka się pod koniec z listwą chromowaną pod klimatronikiem Edytowane 30 Stycznia 2016 przez Awra
greg2505 Opublikowano 30 Stycznia 2016 Opublikowano 30 Stycznia 2016 No to powiedzcie mi co mogłem źle podciąć że mi się klimatronik nie wsunął do końca? Tunel cięty z 1 din, panel klimatronika podszlifowany z przodu tak żeby zmieścił się w tunel(po bokach) a tam mi coś blokuje nadal, tak wygląda jakby mu brakowało z pół centymetra żeby wjechać do końca i 1/3 popielniczki mi zasłania. Jak otwieram popiolkę, to chromik na popiołce spotyka się pod koniec z listwą chromowaną pod klimatronikiem może kable ci blokują,jest ich tam trochę
Awra Opublikowano 30 Stycznia 2016 Opublikowano 30 Stycznia 2016 Będę tam jeszcze zaglądał, mam nadzieję, że nie będę musiał znowu tego tunelu wyciągać.
greg2505 Opublikowano 30 Stycznia 2016 Opublikowano 30 Stycznia 2016 wyjmij radio i zobacz z tyłu klimy coś tam pewnie blokuje,bo rozumiem że najpierw wkładasz klimę ,później radio
Awra Opublikowano 30 Stycznia 2016 Opublikowano 30 Stycznia 2016 Jeszcze radia nie mam. Jest dziura bo ktos mi musi tego dwudinowca podlaczyc
Awra Opublikowano 30 Stycznia 2016 Opublikowano 30 Stycznia 2016 (edytowane) Ja wiem, że mi nie wywróżycie co mi tam blokuje ten panel ale nie chce mi się nawet robić zdjęć, nie przeszkadza mi to aż tak póki co. No i najważniejsze nie dałem półki tej co była za popiołką i jeszcze raz będę musiał się bawić w rozbieranie tego wszystkiego - no i chcę oszczędzić tunel, panel dociąłem na tyle ciasno że ledwo tam usiadł. No po prostu ten panel siedzi jakieś 0,5 cm za płytko, nie wsuwa się, co tu fotografować EDT - już wiem o co chodziło, klimatronik pod trochę innym kontem niż powinien siadał w koszu i coś się przyklinowało a ja w obawie o tunel bałem się szarpnąć tym Edytowane 30 Stycznia 2016 przez Awra
z3wymiaru Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Mam takie jedno pytanie, czy wystarczy wymienić/Dociąć panel klimatronika, i go zamontować? Czy muszę wymieniać cały tunel itd? (1DIN>2DIN)
Awra Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Ja też mam takie pytanie, trzeba czytać temat czy lepiej nabijać posty bo się nie chce 7 stron przewinąć?
KrzychB6 Opublikowano 8 Kwietnia 2016 Opublikowano 8 Kwietnia 2016 Hej mam pytanie czy może mi ktoś podać ile ma w centymetrach góra i dół klimatronika chce przyciąć do 2 din
slagosz88 Opublikowano 13 Maja 2016 Opublikowano 13 Maja 2016 Hej mam pytanie czy może mi ktoś podać ile ma w centymetrach góra i dół klimatronika chce przyciąć do 2 din na 1 szej stronie sa podane wymiary jakie ma miec klima po docieciu
czarny Opublikowano 17 Maja 2016 Opublikowano 17 Maja 2016 (edytowane) a czy montował ktoś podświetlenie z kosza 1 din chodzi o przestrzeń za popielniczka? Edytowane 17 Maja 2016 przez czarny
Rekomendowane odpowiedzi