Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Golf - w automacie.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

nie mam zdjęć. dzisiaj sobie niestety cały dzień prawie w łóżku przeleżałem bo mam brzydką odmianę grypy :gwizdanie: jak tylko się dobrze poczółem to skoczyliśmy po psikadło i żarówkę w postój do pasiora :decayed: i później znowu łóżko :gwizdanie:

Opublikowano

to zdrowiej i pokazuj sprzeta :good::kox:

Opublikowano

no dokładnie :naughty:, michu kupuj zolta folie na przednie lampy, i czerwona na tylnie i bedzie

:kox:

Opublikowano

to zdrowiej i pokazuj sprzeta :good::kox:

sprzęta to mogę pokazać, ale nie chcę, żebyście się później zamknęli w sobie :gwizdanie:[br]Dopisany: 20 Lipiec 2010, 23:08_________________________________________________

no dokładnie :naughty:, michu kupuj zolta folie na przednie lampy, i czerwona na tylnie i bedzie

:kox:

najpierw to by trzeba karoserie ogarnać z tymi wszystkimi wgniotkami i zarysowaniami.

ale spoko spoko - prawdopodobnie mam robotę załatwioną, niby żadnych kokosów nie zarobię ale zawsze coś będzie i wrzuciłbym kółko jakieś a później audio. :cool1:[br]Dopisany: 20 Lipiec 2010, 23:10_________________________________________________i klapa usa na tył, mógłbym kupić przednie błotniki z obrysowkami (mój prawy jest pognieciony) ale dalej nei ma kasy, chyba, że się nie sprzedadzą to może zamówię za jakiś czas. :wink4:

Opublikowano

Michu i koła w kolor

34444_406708811268_549431268_4901037_4033133_n.jpg

Opublikowano

myślałem raczej o białym. bo kolor auta nie będzie zmieniany[br]Dopisany: 20 Lipiec 2010, 23:36_________________________________________________mam nawet vt na białym kole :decayed:[br]Dopisany: 20 Lipiec 2010, 23:36_________________________________________________kopia070910122900640x51.jpg

zderzaki w czarny mat (razem z chromami) i ogólnie jakbym znalazł sierpy na nadkola to bym chyba kupił.

Opublikowano

myślałem raczej o białym. bo kolor auta nie będzie zmieniany[br]Dopisany: 20 Lipiec 2010, 23:36_________________________________________________mam nawet vt na białym kole :decayed:[br]Dopisany: 20 Lipiec 2010, 23:36_________________________________________________kopia070910122900640x51.jpg

zderzaki w czarny mat (razem z chromami) i ogólnie jakbym znalazł sierpy na nadkola to bym chyba kupił.

za duża ta fela Ci wyszła, to chyba 17 :gwizdanie:, ja bym założył szeroką 15, i mega glebę :kox:

Opublikowano

ja bym chciał 16" i jakaś wąska opona - 175/40?

Opublikowano

ja bym chciał 16" i jakaś wąska opona - 175/40?

opona wąska, ale fela szeroka, zeby ładny naciąg był :kox:

Opublikowano

tylko ładny naciąg mnie interesuje :kox:

Opublikowano

165/40 6J16

6_165_40_R16_Nankang_2.jpg

chociaż ja bym to widział tak :evil:

165/40 7,5J16

7.5_165_40_R16_Nankang_4.jpg

Opublikowano

:naughty:

zobaczymy

Opublikowano

ja jak mi budżet nie pozwoli na swapa, to napewno kupuje felgi 8,5J, albo 9J, tylko nie wiem czy przód póści przy tej szerokośći :gwizdanie:

Opublikowano

ja jakbym miał a4 to tylko fele mercedesa :slina::jerk:

nisko szeroko i w kolorze :kox:

Opublikowano

ja jakbym miał a4 to tylko fele mercedesa :slina::jerk:

nisko szeroko i w kolorze :kox:

chodzi za mna biała fela z parapetem, i naciągniętą gumą, do tego gleba, troszkę niższa niż mam, no i patrząc na fotki B6 glinka, chyba sobie strzele lekki negatyw na tylnej osi :kox:

Opublikowano

nie oglądam b6, zresztą tak samo jak b7 i b8 :cool1:

ale zaraz zerknę

a co do felgi to ja preferuję bez parapetów ew. lekki, i naciągnięta guma oraz nisko i sztywno :rolleyes:[br]Dopisany: 21 Lipiec 2010, 00:09_________________________________________________o jaki negatyw ci chodzi, bo chyba nie w temacie jestem :decayed:

Opublikowano

http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=142776.75

widzisz pochylenie tylnich kół,to jest negatyw :evil:

ciekawe jak to się ma do szybkiej jazdy i zdzierania opon :evil:

co do szybkiej jazdy - v-max golfa - 140km/h - spalanie wychodziło 12.75l/100km. po skręceniu gazu spalanie ok. 10l i mniejszy v-max oraz mułek. będzie regulacja gazówki. liczę, że przy spokojnej jeździe zejdzie do 8 oraz v-max się z lekka poprawi - katalogowo 160km/.

Opublikowano

rodzina w komplecie :decayed:

201007211104.jpg

201007211101.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...