mrogal Opublikowano 12 Lipca 2010 Opublikowano 12 Lipca 2010 Witam wszystkich prosze o opinie ladna sztuka, fele za male do tego body, dach bym dal na czarno przednie lampy na czarno i FIS zalozyl i dyfuzor w zderzaku na czarno tak to kox
Gość -makaveli- Opublikowano 12 Lipca 2010 Opublikowano 12 Lipca 2010 bajera tylko felunek aż się prosi o większy i bardziej sportowy :gwizdanie: lampy tył II lift też by bardziej pasował dawaj opis jakiś (wyposażenie,planowane mody itd)
wicio150 Opublikowano 12 Lipca 2010 Opublikowano 12 Lipca 2010 Bardzo Ladna fajnie wyglada ori navi w B5 Swieci ci aig bag? czy zle wypatrzylem ?
oneneo_2005 Opublikowano 12 Lipca 2010 Autor Opublikowano 12 Lipca 2010 Hey airbag swieci i nie umie go skasowac jakies sterowanie lampki wychodzi na vagu co do felg beda 17 z s4 , dach i lusterka beda czarne, gril s4 , czarne znaczki audi na blotniku tez znikną może gwint .narazie mam dwumas do wymiany a to jest troszke koszt co do fisu to nie umialbym go zrobic liczniki sa bardzo drogi no i robota co do wypozazenia do zwykla seria zreszta widac na zdjeciach navi ,tv,dvd,
mrogal Opublikowano 12 Lipca 2010 Opublikowano 12 Lipca 2010 Hey airbag swieci i nie umie go skasowac jakies sterowanie lampki wychodzi na vagu co do felg beda 17 z s4 dach i lusterka beda czarne co do fisu to nie umialbym go zrobic liczniki sa bardzo drogi no i robota co do wypozazenia do zwykla seria zreszta widac na zdjeciach navi ,tv,dvd, licznik to 150-180pln podlaczenie proste
jedrekx Opublikowano 12 Lipca 2010 Opublikowano 12 Lipca 2010 co do wypozazenia do zwykla seria zreszta widac na zdjeciach navi ,tv,dvd, rzeczywiście seria jak dla mnie minusem jest brak grzanych stołków przy skórzanej tapicerce
oneneo_2005 Opublikowano 12 Lipca 2010 Autor Opublikowano 12 Lipca 2010 foteliki moze nie grzeja ale sa wygadne ,wazne ze jest klima
oneneo_2005 Opublikowano 12 Lipca 2010 Autor Opublikowano 12 Lipca 2010 Nie jest tak żle mam go juz cztery lata i daje rade.ale napewno by sie przydały.wazne ze audi
maja-m Opublikowano 12 Lipca 2010 Opublikowano 12 Lipca 2010 Ja bym jeszcze tylnie lampki zmienił na 2 lifta bo te mi nie podchodzą, reszta
rafalekx Opublikowano 12 Lipca 2010 Opublikowano 12 Lipca 2010 silnik seria czy wzmocniony? :gwizdanie:
oneneo_2005 Opublikowano 12 Lipca 2010 Autor Opublikowano 12 Lipca 2010 tylko chip z allegro do kompa zbiera sie fajnie .
mrogal Opublikowano 12 Lipca 2010 Opublikowano 12 Lipca 2010 tylko chip z allegro do kompa zbiera sie fajnie . powiedzcie panu... :gwizdanie:
I r o Opublikowano 12 Lipca 2010 Opublikowano 12 Lipca 2010 tylko chip z allegro do kompa zbiera sie fajnie . powiedzcie panu... :gwizdanie: tzn. +/- 20km in board
Kowi87 Opublikowano 12 Lipca 2010 Opublikowano 12 Lipca 2010 tylko chip z allegro do kompa zbiera sie fajnie . powiedzcie panu... :gwizdanie: BOX to ZŁO tak poza tym fajna sztuka, ale zdaje mi sie widziałem ja parokrotnie na alegro w różnym stanie(stopniowo lepszym) :gwizdanie: to by wyjaśniało tą kontrolke Co do planów jeśli robisz dach na czarno to szukaj felgi czarnej z rantem, żadne felgi od S4, popsują tylko wizerunek, a ten wzór w czerni i to w 17tce jest do pupy :gwizdanie:
mrogal Opublikowano 12 Lipca 2010 Opublikowano 12 Lipca 2010 tylko chip z allegro do kompa zbiera sie fajnie . powiedzcie panu... :gwizdanie: BOX to ZŁO tak poza tym fajna sztuka, ale zdaje mi sie widziałem ja parokrotnie na alegro w różnym stanie(stopniowo lepszym) :gwizdanie: to by wyjaśniało tą kontrolke Co do planów jeśli robisz dach na czarno to szukaj felgi czarnej z rantem, żadne felgi od S4, popsują tylko wizerunek, a ten wzór w czerni i to w 17tce jest do pupy :gwizdanie: tez tak myslalem Kowi, ale to nie ta ta walona nie miala czarnych swiatel z tylu i miala ori eSowy licznik, ta druga co byla wygladala identycznie jak ta, ale byla w TDI
Kowi87 Opublikowano 12 Lipca 2010 Opublikowano 12 Lipca 2010 tylko chip z allegro do kompa zbiera sie fajnie . powiedzcie panu... :gwizdanie: BOX to ZŁO tak poza tym fajna sztuka, ale zdaje mi sie widziałem ja parokrotnie na alegro w różnym stanie(stopniowo lepszym) :gwizdanie: to by wyjaśniało tą kontrolke Co do planów jeśli robisz dach na czarno to szukaj felgi czarnej z rantem, żadne felgi od S4, popsują tylko wizerunek, a ten wzór w czerni i to w 17tce jest do pupy :gwizdanie: tez tak myslalem Kowi, ale to nie ta ta walona nie miala czarnych swiatel z tylu i miala ori eSowy licznik, ta druga co byla wygladala identycznie jak ta, ale byla w TDI no to chyba że tak bo niechciałem głosno pisać
A-rek Opublikowano 13 Lipca 2010 Opublikowano 13 Lipca 2010 Tomek fajnie ze zalozyles temat ale moze pokazalbys jak to auto wygladalo wczesniej, co w nim zmieniles, co cie przekonalo/sklonilo do zmian ktore sa teraz, itd., itp swoja droga szacunek za wyrezanie body S4, teraz zwraca pozytywna uwage na drodze
oneneo_2005 Opublikowano 13 Lipca 2010 Autor Opublikowano 13 Lipca 2010 HEY no witam cie a-rku Co do autka to wyglądało fajnie do czasu ,gdy dałem zdjecia na forum wtedy zrozumiałem ze to nie jest fiat czy calibra i nie mozna tak krzywdzic tej marki były laminaty przod tyl progi m3 ringi fk depo które wogóle szczerze nie świeciły . no i na szczecie chlopaki z forum mnie obudzili ty widziałes te autko ale dla nie wtajemniczonych dam fotke jak wygladało http://www.postimage.org/image.php?v=aV8JTgS potem http://www.postimage.org/image.php?v=PqpD5c9 tak jak juz pisałem dużo się zmieniło przedni zderzak s4, lampy poliftowe, grill pomalowany w macie ,bedzie ori s4 ale narazie brak kasy tył s4 progi s4 kierownica trojramiena fele 16 ,będą 17 albo 18 ale za miesiąc Sprężyny H&R tył -40 przód -35 końcówka ulter'a możę bedzie koncowy s4. DZIEKUJE WSZYSTKIM ZA OPINIE I POZDRAWIAM
Rekomendowane odpowiedzi