insane_Infinity Opublikowano 16 Lipca 2010 Opublikowano 16 Lipca 2010 Witam Przedstawiam Wam Popierdółke Mojej Kobiety jest to Honda CR-Z Silnik 1.5 Benzina I Moc 124 Koniki... Kolor Premium White Pearl (IMO baaardzo ładny ) ot takie miastowe Autko z Wyposażenia to ma Radyjko Mp3 z możliwością podłączenia AUX'a ,Skórzana Kierownica....i takie tam pierdółki jak Klima ,Parktronic ,Lusterka Składane .. i Fele 16" hehe Ksenon oraz Ledy ala Audi S6 w Lampach...nawet fajnie to Japonce zrobiły
Nowak_zg Opublikowano 16 Lipca 2010 Opublikowano 16 Lipca 2010 jesli traktowac to jako nastepce crxa ( np ee8 ) to te auto to porazka po calosci jesli traktowac je jako mala hybryde do miasta to wg mnie calkiem niezly pomysl... lecz jak dla mnie to honda wola za duze pieniadze ze te auto ( wolalbym scirocco za ta cene ) dodam zdjecie tylu dla niewtajemniczonych ps. http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C13779594 to nie jest przypadkiem twoja ( tylko ze ma inne blachy tutaj ) ?[br]Dopisany: 16 Lipiec 2010, 18:40_________________________________________________juz widze ze nie twoja by na tej drugiej pisze Polmozbyt Szczecin a na twojej Auto Mojsiuk. ale pozatym chyba identyczna
Maciek80 Opublikowano 16 Lipca 2010 Opublikowano 16 Lipca 2010 Lipa, to ma być następca CRXa? Ale dla kobiety w sam raz.
Slawko 08 Opublikowano 16 Lipca 2010 Opublikowano 16 Lipca 2010 Super dla kobiety!!! Awangardowo i odwaznie tak zewnatrz jak i w srodku.
Reggi Opublikowano 16 Lipca 2010 Opublikowano 16 Lipca 2010 Fajne wozidło..tylko czekać, aż tunery będą pchać tam B, D i H serię
rafalekx Opublikowano 16 Lipca 2010 Opublikowano 16 Lipca 2010 yyyyy fajnie że nowe i ogólnie spoko, ale... nie dla mnie takie auto, żonie tez bym nie kupił
insane_Infinity Opublikowano 17 Lipca 2010 Autor Opublikowano 17 Lipca 2010 eheh ja też bym żonie nie kupił ...ale jak zrobiła oczy maślane jak kot ze Shreka ...ogólnie fajna popierdółka dla kobity i tak jest to następca CRX'a....za rok ma być Type-R CR-Z...200 konny podobno... masa Auta to 1170 wiec na taką popierdółke ok....fajne jest to jak np stoisz na światłach to silnik spalinowy sie wyłącza i działa Elektryczny...auta nie słychać .
Buba Opublikowano 17 Lipca 2010 Opublikowano 17 Lipca 2010 jako nastepca CRX to porazka na calej lini. nijak ma sie do starego poczciwego ee8 wyglad tez mi sie jakos specjalnie nie podoba ale moja jak zobaczyla na zywo to tez zrobila sweet eye...
lapek85 Opublikowano 18 Lipca 2010 Opublikowano 18 Lipca 2010 następca CRXa to może i jest, ale tylko na papierze, ogolnie inne autko- fajne do nudnych nie należy :>
julo23 Opublikowano 18 Lipca 2010 Opublikowano 18 Lipca 2010 Jeśli taka cena jak VW to chyba bym brał tak jak @Nowak_zg - sirocco. Druga sprawa to wystrój wnętrza, niby fajny ale nie do końca. Z zewnąrz to przód jest piękny. Za to tył porażka... Można wiedzieć ile krzyczą za taką honde ? A starczyło by na nową A3 ? @insane_Infinity człowiek zawsze sie najbardziej cieszy jak kupuje i jak sprzedaje
insane_Infinity Opublikowano 19 Lipca 2010 Autor Opublikowano 19 Lipca 2010 95tys PLN wiem wiem szalu auto nie robi...ale jak pisałem Maślane Oczka Robią Swoje..zresztą ja postawiłem warunek :gwizdanie: sirocco mi sie baaardzo podoba..ale Moja Stara Chciała Hybryde...więc ma
julo23 Opublikowano 19 Lipca 2010 Opublikowano 19 Lipca 2010 NOWE jest NOWE. Oglądając drugi raz już wiecej sie do niej przekonuje. Nawet do tego tyłu. Ale mimo wszystko wziąłbym nowe A3. Chyba nie musze uzasadniać. A w Hondzie cene w zasadzie robi hybryda, i to widać. Szerokości. W sumie dla żony to git autko, tylko chyba troche za drogie
insane_Infinity Opublikowano 19 Lipca 2010 Autor Opublikowano 19 Lipca 2010 miała swoje tez lewą kabone ... ogólnie się pojeździ i kupi inne auto czekamy Na Audi S1 wtedy się sprzeda Hybryde
aju Opublikowano 24 Lipca 2010 Opublikowano 24 Lipca 2010 ja pier*** ale cudak i jeszcze na za małych kołach
Rekomendowane odpowiedzi