Xsystoff Opublikowano 21 Lipca 2010 Opublikowano 21 Lipca 2010 Witam! B5 `95, na climatronicu tryb manualny, nawiew na 2 kreski, klima wlaczona. Po minucie, moze dwoch, nawiew sam przestawia sie na jedna kreske, pozniej znowu po jakims czasie wracaja 2 kreski, czasami 3. Czemu sam sobie sterownik klimy zmienia sile nawiewu jak jest tryb manualny? Jest to irytujace, bo przy 2 kreskach jest idealna sila nawiewu przy schlodzonym juz wnetrzu, a przy 1 robi sie za goraco, a przy 3 za zimno... To jest prawidlowe? Tak samo jak wylacze klime to sam podciaga nawiew (mimo nadal trybu auto).
marionozzo Opublikowano 23 Lipca 2010 Opublikowano 23 Lipca 2010 to chyba naturalnie u mnie też tak jest pomimo manuala w małym zakresie reguluje sobie prędkość wiatraka
Xsystoff Opublikowano 23 Lipca 2010 Autor Opublikowano 23 Lipca 2010 Ok, dzieki za odpowiedzi, jestem troche spokojniejszy Chociaz wolalbym zeby mi jednak nie ingerowal w ten nawiew :>
andy_sky Opublikowano 23 Lipca 2010 Opublikowano 23 Lipca 2010 to musisz wywalić klimatronik bo on ma za zadanie utrzymywać zadaną mu temperaturę :gwizdanie:
Xsystoff Opublikowano 25 Lipca 2010 Autor Opublikowano 25 Lipca 2010 Ale po to jest tryb manualny zeby sobie wszystko samemu regulowac wedle wlasnego uznania/widzimisie/pogladow/przekonan Ktos dal ciala z zaprojektowaniem i mowie to jako automatyk :>
andy_sky Opublikowano 25 Lipca 2010 Opublikowano 25 Lipca 2010 no i możesz tylko otwórz okno wtedy będzie ci dmuchać cały czas tak samo :gwizdanie:
pumba51 Opublikowano 16 Sierpnia 2010 Opublikowano 16 Sierpnia 2010 Niestety ale też jest i u mnie tak
Rekomendowane odpowiedzi