ALBINEK Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Niestety z tego co czytałem to nie wytrzymuje 200 tyś.
RS Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Wszystko zalezy od tego czy inne podzespoly dobrze funkcjonuja....
dariodario Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Opublikowano 20 Kwietnia 2011 wyczytałem gdzieś że od jakości paliwa zależy jego trwałość. Ja mieszkając we włoszech wiem że jakość paliwa jest o niebo lepsza niż w pl. Jestem też na forum made italia i o takich rzeczach jak układy wtryskowe czy dpf pisze się bardzo mało. Nawet jest lepiej auto odsprzedać jak posiada dpf.
turdzi Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Od jakosci paliwa to jedno ale glownie od tego czy jezdzisz w trasach czy ylko wmiesice.Miasta zapbia DPF bo jest on non stop zapchany.
RS Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Od jakosci paliwa to jedno ale glownie od tego czy jezdzisz w trasach czy ylko wmiesice.Miasta zapbia DPF bo jest on non stop zapchany. Moze nie tyle zapchany co non- stop sie wlancza regeneracja i jak jezdzisz na krotkich odcinkach to mozliwe nawet ze zanim skonczy sie wypalanie to juz auto zostanie wylaczone- i tak w kolko.- ale po co ci to mowie- ty wiesz i tak to lepiej ode mnie...
turdzi Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Opublikowano 20 Kwietnia 2011 wiem bo zamiast isc do pracy jezdzilem pare razy jak osial pozwalajac zeby procedura wypalania dobegla konca zanim wylacze auto.Rewelacyjna sprawa ,.................. ale wyglada na to ze znazlem na to lekarstwo 1
Yoghurt Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Opublikowano 20 Kwietnia 2011 wiem bo zamiast isc do pracy jezdzilem pare razy jak osial pozwalajac zeby procedura wypalania dobegla konca zanim wylacze auto.Rewelacyjna sprawa ,.................. ale wyglada na to ze znazlem na to lekarstwo jakie? zmiana samochodu?
turdzi Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Bingo , i nie bedzie to diesel , wyleczylem sie raz na zawsze , a jak nie to na pewno na dlugo.
Rekomendowane odpowiedzi