Gość Kaziu_Wichura Opublikowano 23 Lipca 2006 Opublikowano 23 Lipca 2006 Za niedługo mam zamiar rozebrać przód auta bo wymieniam rolkę od paska wielorowkowego. Nie lubię się rozdrabniać i przy okazji wymienię wszystkie podstawowe części. Kompletny rozrząd wymieniałem już wcześniej oraz pasek wielorowkowy. Powiedzcie mi proszę jakie są jeszcze paski, napinacze itd w silniku, które mogę za jednym zamachem od razu wymienić, mile widziany byłby jakiś rysuneczek albo schemacik. Proszę o jakieś sugestie co mogę jeszcze wymienić. Dodam, że ostatnio syłszę cykliczny stukot/uderzenie (?) po zapuszczaniu klimy, hałas rośnie wraz ze zwiększeniem mocy nawiewu. Może to być wina, wspomnianego już, napinacza? A może wentylator wymienić? Pozdrawiam i dziękuję z góry za odpowiedzi
Hugo Opublikowano 24 Lipca 2006 Opublikowano 24 Lipca 2006 Razem z rozrządem powinno się wymienić pompe wody
Krzychu88 Opublikowano 25 Lipca 2006 Opublikowano 25 Lipca 2006 Pompe wody, rolki, napinacze,a z ta klima moze to sprezarka?? ale nie wiem
Rekomendowane odpowiedzi