rzeźnik. Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Opublikowano 17 Sierpnia 2007 witam naczytałem się trochę forum i niby to standard ale troche mnie to nurtuje . mianowicie moje a4 1.9 przy przyśpieszaniu w momencie jak zaczyna efektywnie pracować turbo ,puszcza czarnego bąka ,nie jest wielki ale widać w lusterku . Mocy mu nie brak ,spala średnio 8l (quattro) . Poprzedni właściciel twierdzi że samochód był odblokowany przez aso , nie wiem za bardzo co miał na myśli :)w salonie twierdzą że nic takiego nie mogą zrobić . czy możecie mi polecić jakiegoś dobrego speca od tego silniczka w okolicach krakowa żeby pokukał gdzie trzeba. i gdzie mogę samochód zmierzyć na hamowni i ewentualnie trochę mu podnieść parametry silniczka .dzięki za pomoc dla zielonego w tej kwestii
Flyer Opublikowano 18 Sierpnia 2007 Opublikowano 18 Sierpnia 2007 Pewnie poprzedni wlasciciel skorzystal z pseudotunera, ktory zrobil mu piekne dymienie... Tak jak pisze Hugo - wal do Rogala / Mineralna 26.
rzeźnik. Opublikowano 18 Sierpnia 2007 Autor Opublikowano 18 Sierpnia 2007 hmm słyszałem wiele dobrego o rogalu ale troche czasu brak na wycieczkę do wawki co myślicie o v tech , mają podobno hamownie 4x4
verus Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Opublikowano 19 Sierpnia 2007 jak masz daleko do wawy to juz lepiej uderz na śląsk do mastersa o vtechu poczytaj - było
Hugo Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Opublikowano 19 Sierpnia 2007 hmm słyszałem wiele dobrego o rogalu ale troche czasu brak na wycieczkę do wawki co myślicie o v tech , mają podobno hamownie 4x4 Jedź do Aligatora do Katowic http://www.tdi-tuning.pl/kontakt_katowice.htm (pierwszy adres) , albo do Comptów do Bielska http://compsport.pl/
baskecior Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Może najpierw obadac co siedzi w silniku , zanim wysyłac do c*p-tunera ? Sugeruję analize 01- silnik, grup 003,008,010,011. Po wklejeniu wyników na forum, będziemy mogli pomóc.
rzeźnik. Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Autor Opublikowano 20 Sierpnia 2007 znaczy się o co chodzi z tą analizą i gdzie to mogę zrobić ?
pre_pl Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Opublikowano 20 Sierpnia 2007 znaczy się o co chodzi z tą analizą i gdzie to mogę zrobić ? logi dynamiczne za pomocą vag-coma na przykład - zachęcam do przejrzenia forum w tym temacie. Tutaj w szczególności : http://www.a4-klub.pl/smf/index.php/board,24.0.html
rzeźnik. Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Autor Opublikowano 20 Sierpnia 2007 aha , :)kumpel mi podłączył furke do vag ale zero błędów . JUtro jeszcze sprawdzę . te dwie firmy ze śląska spoko ale nie maja hamowni 4x4 chyba
pre_pl Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Opublikowano 22 Sierpnia 2007 aha , :)kumpel mi podłączył furke do vag ale zero błędów . JUtro jeszcze sprawdzę . te dwie firmy ze śląska spoko ale nie maja hamowni 4x4 chyba to poczytaj jeszcze parę rzeczy na forum (czytanie błędów zarejestrowanych, to nie "ta" analiza o której pisaliśmy powyżej, hint : logi dynamiczne)
rzeźnik. Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Autor Opublikowano 22 Sierpnia 2007 można to zrobić w aso? i czy jest do tego potrzebna hamownia 4x4 ? jeśli nie jest to podskocze do mastersa w kato.
Rekomendowane odpowiedzi