kali Opublikowano 18 Sierpnia 2007 Opublikowano 18 Sierpnia 2007 czesc od nie dawna mam problemy z czworka wyskakuje i nie raz sie zblokuje ale ogolnie jezdzie dobrze bez czworki i czesem 2 ciezko ma swkoczyc co jest??
Gość spedyt Opublikowano 18 Sierpnia 2007 Opublikowano 18 Sierpnia 2007 Nic nie zgrzyta przy wrzucaniu biegów?
PAWEL69 Opublikowano 18 Sierpnia 2007 Opublikowano 18 Sierpnia 2007 Witam :> Mogę się mylić ,ale stawiam na zużytą przesówke i wytarte widełki wspólpracujące z tą przesówką. Wiecej danych- czy wyrzuca w czasie płynnej jazdy;przyspieszania;czy moze hamowania silnikiem? Pozdrawiam
schiller Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Opublikowano 19 Sierpnia 2007 tez tak mialem kiedys w innym aucie. byla to wina wyrobionych poduszek...
kali Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Autor Opublikowano 20 Sierpnia 2007 nie raz zgrzyta jak wrzuce 4 bieg i nie wiem czy sie oplaca robic czy druga skrzynie?
kali Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Autor Opublikowano 22 Sierpnia 2007 problem jest taki ze wlanczam 4 bieg daje gazu i mi wyskakuje co robic czego wina?? muwia mi ze kolo zebate poszlo? ale cos mi sie nie chce wierzyc co to moze byc??? prosze o porady.
kalik Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Miałem coś takiego w poprzednim aucie tylko, że z 3 biegiem. Sprawcą okazał sie wywalony synchronizator. Można wymienić, ale obawiam sie, że skrzynia będzie robić potem bardzo duży hałas i będzie wyć. W też padła mi skrzynia (pękł wałek przekazujący), musiałem kupić drugą.... teraz śmiga jak trzeba.
Gość davido31 Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Opublikowano 24 Sierpnia 2007 nie dowiesz się jak nie wyciągniesz skrzyni i jej nie rozbierzesz.
dawajrapa Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Opublikowano 27 Sierpnia 2007 mOwia mi ze kolo zebate poszlo? ale cos mi sie nie chce wierzyc co to moze byc??? prosze o porady. i bardzo dobrze, ze nie chce sie w to wierzyc. 1. opcja szukaj- znajdziesz duzo na ten temat, bylo juz 100 razy. 2. mala podpowiedz- poduszki pod silnikiem lub/i skrzynia- wymiana powinna ja wyleczyc pozdrawiam!
Gość spedyt Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Opublikowano 27 Sierpnia 2007 kali scaliłem twoje dwa wątki bo dotyczyły tego samego problemu
Rekomendowane odpowiedzi