Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Ulubione piwo!

Ulubione piwko 28 użytkowników zagłosowało

1. 1. Ulubione piwko

Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

co wam powiem to wam powiem, ale wam powiem że wam powiem że

TYSKIE ponad wszystkie :gwizdanie: :gwizdanie:

Opublikowano

BTW ja eksperymentuję z małymi browarami bo piwo chyba jest lepsze, nie taka komera nastawiona na niski koszt a duży zysk ze sprzedaży, jedynie z komery to piję Okocim Mocne, ostatnio piłem kilka piwek z browaru Cornelius, miodowe, weisen, ale ale, całkiem dobre piwka, z górnej i dolnej fermentacji i niepasteryzowane - gorąco polecam, mają je w inter marche

Opublikowano

Dog in the fog!

Opublikowano

becks

Opublikowano

TyLkO iwylacznie TYSKIE :naughty:

Opublikowano

Kaszten daje radę- pierwszy łyk i już na lecha nie patrzę- cały week piłem kaszetena wczoraj lech ale dzisiaj znowu kasztelan.

Opublikowano

Corona, Miler, Tyskie, Lech, Heineken :> Duzo lubie :decayed:

Opublikowano

Only WARKA

Opublikowano

Wszystkie piwa z wielkich koncernów to ścierwa nie nadające się do picia. Spróbujcie Ciechana, Lwówka i innych piw z małych browarów. Patrzcie na etykietę i skład piwa, tylko nieliczne piszą, że w składzie jest chmiel, tam gdzie nie jest podany, to na 99% jest żółć wołowa zamiast niego.

Opublikowano

Wszystkie piwa z wielkich koncernów to ścierwa nie nadające się do picia. Spróbujcie Ciechana, Lwówka i innych piw z małych browarów. Patrzcie na etykietę i skład piwa, tylko nieliczne piszą, że w składzie jest chmiel, tam gdzie nie jest podany, to na 99% jest żółć wołowa zamiast niego.

warka np nie ma podanego składu... :embarrassed:

Opublikowano

To samo próbowalem zaimplementowac na 12 stronie tegoz wątku.

Opublikowano

też już gdzieś to czytałem :good: to prawda
Opublikowano

niestety mój ulubiony Okocim Mocny ma tylko słód, za to piwka z Corneliusa mają chmiej ale to 6% sikacze za 4 PLN

Opublikowano

Jak to brzmi :shocked:

Na szczęście piję ostatnio tylko Ciechana :naughty:

Opublikowano

Jak to brzmi :shocked:

Na szczęście piję ostatnio tylko Ciechana :naughty:

kolego co Ty wiesz o zabijaniu

Opublikowano

Kolego Paput troszkę przelałem tego nektaru przez siebie. Polskie koncerny nastawione są na duży zarobek na kliencie, jakość piwa nie musi być dobra, ważne aby było mocne i miało dużo gazu. Sąsiedzi za południowej granicy, a dokładniej mówiąc Czesi, robią moim zdaniem jedno z najlepszych piw na świecie - Budweiser. Jedno z nielicznych, z którego po otwarciu unosi sie aromat chmielu. Dla mnie to prawdziwi mistrzowie w swoim kunszcie piwowarskim.

Opublikowano

Ja sie zaliczam w takim razie do tej spolecznosci typu wiesniak bo uwielbiam Tyskie... "i zawsze je bede pil dopuki ku...a bede zyl", a arystokracja niech sobie pije jakie tam woli. :notworthy:

Opublikowano

Kolego Paput troszkę przelałem tego nektaru przez siebie. Polskie koncerny nastawione są na duży zarobek na kliencie, jakość piwa nie musi być dobra, ważne aby było mocne i miało dużo gazu. Sąsiedzi za południowej granicy, a dokładniej mówiąc Czesi, robią moim zdaniem jedno z najlepszych piw na świecie - Budweiser. Jedno z nielicznych, z którego po otwarciu unosi sie aromat chmielu. Dla mnie to prawdziwi mistrzowie w swoim kunszcie piwowarskim.

Ach wpadnę chyba z Kowim na spota do Garwolina i przywieziemy wam lubelską Perełke, to zobaczycie co jest dobre :decayed:

Opublikowano

Warka Czerwona! Dobre piwo w dobrej cenie :wink4: I niech sobie zawiera co chce :decayed:

Opublikowano
640311.jpg