Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B7 BRD] A4 S-line 2.0 TDi 170 by mgtan

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

wiesz chce się ograniczyć do faktu, że ma to byc na pierwszy rzut oka normalna a4 ale odrazu z myślą że coś tu jest fajnego, bo wygląda duuuzo lepiej niz seriia :)

Opublikowano

Polecam Recaro Pole Position - choruję na te stołki :gwizdanie:

seats.jpg

A tak na poważnie to weź może zrób coś z mocą i momentem - umów się do Rogala..

Opublikowano
  • Autor

jaza to choruje na te co są w RS 4 ;-)... tylko że ja mam szare wnętrze więc albo wszystko do wymiany albo tapicerke trzeba robić.

Opublikowano

bajk szkoda tylko że za cenę dwóch foteli, wyrwiesz już kpl normalnych recaro ;(

Opublikowano

bajk szkoda tylko że za cenę dwóch foteli, wyrwiesz już kpl normalnych recaro ;(

10k za dwa fotele skórzane na luzie trzeba szykować :decayed:

Opublikowano

Czy max jest 320mm? czy też montuje się większe. Jakie arcze sa w rs4?

sa wieksze ja mam z S4 345mm.RS4 to raczej przerost formy nad trescia do tego auta.

Opublikowano
  • Autor

turdzi a Ty masz 345mm tarcze + zaciski S4? a z tyłu co masz?

Opublikowano

przod ma od s4, tyl ma serie

Opublikowano
  • Autor

Fly a Ty sie bawiłeś coś z heblami, lud gdzies tu o tym wspominał....

Opublikowano

on ma od Porsche :cool1:[br]Dopisany: 02 Styczeń 2011, 20:01_________________________________________________ale najpierw to bym podjechal gdzis na program bo w serii to raczej nie jest demon predkosci a potem bawil sie w hamulce :wink4:

Opublikowano
  • Autor

programu nie będe robił.

czy 9X19 ET-33 wchodzi do nas? czy obciera już?

bo 9x19 ET-29 to już obciera chyba?

Opublikowano

programu nie będe robił.

czy 9X19 ET-33 wchodzi do nas? czy obciera już?

bo 9x19 ET-29 to już obciera chyba?

dlaczego nie będziesz robił?

przy szerokości 9 cali i takim ET będzie obcierać..

Opublikowano

Bedzie trzec.

mgtan, troche Cie nie rozumiem, chcesz modzic... ale czemu kupiles akurat takie auto? :)

nie lepiej bylo kupic od razu 3.0TDI i miec z glowy moc/naped/hamulce, a i moze fotele, czy kola tez... ?

Opublikowano
  • Autor

Fly naprawde chciałem, ale spróbuj znaleźć b7 po lifcie czyli rocznik 07 z:

- małym przebiegiem

- niebite

- PL dystrybucja

- zadbane

- z pełną dokumentacją

Opublikowano

pełno jest takich... tylko one swoje kosztują :gwizdanie:

Opublikowano
  • Autor

bajk - co do programu to żeby go zrobic to będzie góra 195 km... przy nowych wtryskach, potem moc znowu z czasem w dół bo... syf we wtryskach... poprostu BRD.

To co mam teraz to mi trzyma serie i nie spada. Jak byłem u Rogala to on wspominał o egzemplarzach co miały nawet po 120 km zamiast 170km, i że w tych wtryskach to niekończąca się opowieść.

Co do modów...

na chwile obecną to relany mod to hamulce, bo poprostu musze wymienić tarcze i klocki, stąd jesli np mam wydać 2k na ori nowy a 2,8 na modzone, to kupie modzone :-)

co do rozmiaru felg to pytam bo znalazłem fajen z A6 felgi ale własnie... ET 33... czyli pupa przy 9 calach[br]Dopisany: 02 Styczeń 2011, 20:32_________________________________________________

pełno jest takich... tylko one swoje kosztują :gwizdanie:

ja takiego znalazłem który spełnił moje wymagania jak widac w opisie u mnie ale to jest 2.0 BRD FWD

podaj pare linków prosze bo jakoś nie moge znaleźć sedana 3.0 TDi Sline co spełnia te warunki i ma wyposażenie jakieś.

p.s. na forum coś ktoś pisało tym, ale znacie sprzedającego violka_bpl? coś mi świta że radzono omijać? to ten z Rzeszowa

Opublikowano

ja po prostu oglądam auta w DE :) sam chciałem dla siebie 2.0 TDI BRD, ale jak widać u mnie nie wyszło :wallbash: właśnie to mnie dziwi, że do A4 felgi z A6 nie podchodzą - a do A3 z A6 tak.. (ale nie wszystkie)

Opublikowano
  • Autor

ja po prostu oglądam auta w DE :) sam chciałem dla siebie 2.0 TDI BRD, ale jak widać u mnie nie wyszło :wallbash: właśnie to mnie dziwi, że do A4 felgi z A6 nie podchodzą - a do A3 z A6 tak.. (ale nie wszystkie)

no włąsnie no więc widzsz, że to nie takie hop siup. W De na czym patrzysz? widziałeś jakieś B7 3.0 Tdi S-line w sedanie co spełnia moje warunki (oczywiścei po za dystrybujcją PL)

Opublikowano

a ja nie wiem jakich warunków potrzebujesz :) ja już na b7 nie patrzę od jakiegoś czasu.. a ja oglądam zazwyczaj na autoscoucie i na mobilach :) ogólnie 3.0 tdi s-line na wypasie są drogie, niektóre kosztują więcej od kilku B8.. a jeszcze akcyza... :wallbash:

Opublikowano
  • Autor

a ja nie wiem jakich warunków potrzebujesz :) ja już na b7 nie patrzę od jakiegoś czasu.. a ja oglądam zazwyczaj na autoscoucie i na mobilach :) ogólnie 3.0 tdi s-line na wypasie są drogie, niektóre kosztują więcej od kilku B8.. a jeszcze akcyza... :wallbash:

no i o tym mówimy, ja szukałem b7 a wymagania:

- po lifcie czyli tylko 07 rocznik

- małym przebiegiem

- niebite

- PL dystrybucja

- zadbane

- z pełną dokumentacją

tak więc Twoja teza że jest tego mnóśtwo troche jest naciągnięta, bo jest tego jak na lekarstwo w PL i tez kosztują więcej niż inne, jak kupowałem to około 8k wiecej niże te z DE