SebaMC Opublikowano 17 Listopada 2010 Opublikowano 17 Listopada 2010 Dokładnie, wstaw coś co bardziej współgra z kokpytem
Tolek2pl Opublikowano 4 Marca 2011 Autor Opublikowano 4 Marca 2011 Teraz trzeba coś powolutku z tyłem robić Końcówka uratowała mnie przy cofaniu pod Marketem Dlatego taka krzywa! Nie podoba sie mi tył muszę dopaść jakaś fajna końcówkę i ładnie spawać Morze Jakis zderzak i progi . Taka coś dokładka Końcówka Morze takie lampy sobie sprawie
SebaMC Opublikowano 4 Marca 2011 Opublikowano 4 Marca 2011 Idziesz w złą strone, przód zostaw, ew. pomaluj lampy, ale nie dawaj żadnych Endżelajs, te dokładki jak z tesco, nie zakładaj wsi na auto, to nie stary ford, czy fiat uno... Oczywiście zrobisz jak chcesz.
Armi Opublikowano 4 Marca 2011 Opublikowano 4 Marca 2011 Dzieci nie powinny się brać za tuningowanie aut, zdecydowanie
SebaMC Opublikowano 4 Marca 2011 Opublikowano 4 Marca 2011 Dzieci nie powinny się brać za tuningowanie aut, zdecydowanie Nie wiek ma znaczenie, uwierz. Każdy robi jak lubi, ale miejmy nadzieje, że po jakimś czasie spędzonym na tym forum zmienisz koncepcje na swojego furacza, bo szkoda by było oszpecać OOOO. Pozdro.
Armi Opublikowano 4 Marca 2011 Opublikowano 4 Marca 2011 Jak widzisz jakiegoś ulepa typu szpetne naklejki, spojlery, chromiki, ledy w zderzaku, rynny zamiast rury wydechowej - na 90% za kierownicą będzie siedział dzieciak. Brewki rozwaliły system, przecież to już jest z 10 lat nie modne [br]Dopisany: 04 Marzec 2011, 20:07_________________________________________________SebaMC , bez urazy oczywiście nie piszę o Tobie. Dopiero zobaczyłem, że masz 19lat
SebaMC Opublikowano 4 Marca 2011 Opublikowano 4 Marca 2011 No dokładnie, masz racje, starsi ludzie nie 'tjuningują' auta tak bardzo Ale są młodzi, którzy ogarniają temat i robią to lepiej niż starsi, spójrz na auto wojciu0308 a jeszcze prawka nie ma, także nie każdy młodziak przewozi słome
PABLO Opublikowano 4 Marca 2011 Opublikowano 4 Marca 2011 Co się śmiejecie z chłopaka chce ją upodobnić do mojej ślicznotki :kox: :decayed: P.S - Nie rób tego
wojciu0308 Opublikowano 4 Marca 2011 Opublikowano 4 Marca 2011 PABLO co to nie bylooo meserszmit NO.2 zaraz po moim chrom z metra ,niebieskie postojówki lexus stajla wersja full chrommadafaka lustra M3 v-power :shocked:siatex i wydech jak nos jakiegoś zwierza o brewkach nie wspomne...[br]Dopisany: 04 Marzec 2011, 21:00_________________________________________________jeszcze najlepiej zamiast znaczka audi na klapie nalepić ZUUUUUUUUUOOOO
Tolek2pl Opublikowano 5 Marca 2011 Autor Opublikowano 5 Marca 2011 Więcej Krytyki niz pomocy. Dobra przód zostawie. wymienie koncówke i to było by na tyle pozdro
Armi Opublikowano 5 Marca 2011 Opublikowano 5 Marca 2011 Więcej Krytyki niz pomocy. Dobra przód zostawie. wymienie koncówke i to było by na tyle pozdro Przód jest Zresztą całe auto jest niczego sobie, zmień tę końcówkę wydechu a będzie jeszcze lepiej
PABLO Opublikowano 5 Marca 2011 Opublikowano 5 Marca 2011 Więcej Krytyki niz pomocy. Dobra przód zostawie. wymienie koncówke i to było by na tyle pozdro Przód jest Zresztą całe auto jest niczego sobie, zmień tę końcówkę wydechu a będzie jeszcze lepiej Dokładnie Ewentualnie zapodać zderzak od S4 na tył + dobry wydech i będzie malinka
PABLO Opublikowano 5 Marca 2011 Opublikowano 5 Marca 2011 Ja bym dal jeszcze jeden komin po srodku Ech te małolaty, im młodsi to większą wioskę by robili, Tolek nie słuchaj 15 letniego moda bo Cię chce na jeszcze gorszą drogę wprowadzić :decayed:
Chowix Opublikowano 5 Marca 2011 Opublikowano 5 Marca 2011 Ej ej proszę tutaj nie mówić, że małolaty by tu wiejski tuning robili :gwizdanie: Są wyjątki !
Gość Damian A4 Opublikowano 5 Marca 2011 Opublikowano 5 Marca 2011 :doh1: kufa forum pomyliłeś :polew: Co się śmiejecie z chłopaka chce ją upodobnić do mojej ślicznotki :kox: :decayed: P.S - Nie rób tego :polew: Ja bym dal jeszcze jeden komin po srodku Kurfa ale cyrk
Rekomendowane odpowiedzi