Hubert.Walosik Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Czy u was jak wychodzicie z samochodu czujecie zapach ropy ?
Gość Murzyn Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Opublikowano 20 Sierpnia 2007 po 1 uzupelnij profil, bo w 2004r nie bylo 90KM TDI po 2 napisz dokladnie o co Ci chodzi?? Zapach przepalonej ropy czy jak??
pre_pl Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Opublikowano 20 Sierpnia 2007 nie, nie ma smrodu (stosuj 2 punkt regulaminu)
adadur Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Absolutnie niema prawa być smrodu paliwka czy to beznyna czy ropka. W dizelku bardziej dokuczają duszące spaliny.
Hubert.Walosik Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Autor Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Mam dieselka tylko dokładnie nie wiem jaki silnik ...
ykk Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Opublikowano 20 Sierpnia 2007 :polew: Nie wiesz czym jezdzisz? Zobacz na wlepke przy kole zapasowym tam dowiesz sie calej prawdy..
Wihajster Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Opublikowano 20 Sierpnia 2007 jaja se robisz chłopie.... pewnie masz wyciek z jakiegos węzyka których nie brakuje pod maska.....
baskecior Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Nie ma prawa śmierdzieć ropą. Spaliny tez nie powinny byc duszące adadur ...
Hubert.Walosik Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Autor Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Co do wlepki właśnie w tym problem cała jest zadrapana :( i nic z niej nie moge odczytać..
KICHOL Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Opublikowano 20 Sierpnia 2007 W dowodzie rejestracyjnym masz podaną moc silnika i jego pojemność a jak wpiszesz VIN na forum to koledzy napewno ci powiedzą co to za silnik a jak chcesz dowiedzieć się znacznie więcej to jedź do salonu audi albo do aso i tam na podstawie nr. VIN opowiedzą ci całą historię pojazdu (pod warunkiem że był on serwisowany w aso Audi)
Hubert.Walosik Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Autor Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Tylko co to jest to VIN ? bo ja taki niezbyt kumaty jestem w końcu mam swoje audi od 1 miesiąca
Gość nuti Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Zgodnie z systemem VIN numer identyfikacyjny pojazdu składa się zawsze z 17 znaków, stanowiących kombinację liter i cyfr . Kolejne pola oznaczają: trzy pierwsze – międzynarodowy kod producenta ( rejon geograficzny, kraj, producent) kolejne sześć – konstrukcję samochodu, rodzaj nadwozia, rodzaj i odmianę silnika , układ przeniesienia napędu osiem ostatnich – człon identyfikujący dany egzemplarz samochodu. W członie tym ( pole 10-17) znaczenie odpowiednich pól określa indywidualnie producent pojazdu. Człon ten powinien zawierać numer fabryczny pojazdu. W części tej pierwsze cztery znaki są literowo-cyfrowe, a pozostałe cztery muszą być cyfrowe. Przyjęte tu zostały następujące zasady oznaczeń: dziesiąte pole - kodowe oznaczenie roku produkcji jedenaste pole – najczęściej oznaczenie zakładu montującego pojazd: wyjątek stanowi Ford , w którym pole to oznacza rok produkcji pola od dwunastego do siedemnastego – nr fabryczny pojazdu
Hubert.Walosik Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Autor Opublikowano 20 Sierpnia 2007 A gdzie moge znaleźć ten VIN na dowodzie rejstracyjnym ?
ykk Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Zaczyna sie od WAU.. na pewno znajdziesz. A jak nie to otworz maske i tam tez jest..
Rekomendowane odpowiedzi