Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 AEB] Moja Mała Ada na żyletki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

objawy mam takie że podczas jazdy zapinam bieg wciskam pedał w podłogę turbo zaczyna dmuchać swoje 1,5bara auto zaczyna zasuwać po chwili doładowanie spada do 0,4 i auto przestaje zasuwać... puszczam gaz po chwili wciskam go znów w podłogę i znów pyka 1,5 bara i sytuacja sie powtarza

a właśnie nie wiem czy DV słychać kiedy to sie dzieje... :mysli: jutro sprawdzę

Opublikowano

to n75 na 90% miałem tak :wink4:

Ładne auto tak wogule ale IC jak dla mnie do poprawienia :cool1:

Opublikowano

objawy mam takie że podczas jazdy zapinam bieg wciskam pedał w podłogę turbo zaczyna dmuchać swoje 1,5bara auto zaczyna zasuwać po chwili doładowanie spada do 0,4 i auto przestaje zasuwać... puszczam gaz po chwili wciskam go znów w podłogę i znów pyka 1,5 bara i sytuacja sie powtarza

wymień N75

Opublikowano

Myślę, że może się zacinać przy obciążeniu.

Opublikowano
  • Autor

wrzucić mocniejszy jakiś?? np MAC??

Opublikowano

powiem Ci ze mialem podobny obiaw... Lałem caly czas BP Ultimate i wlasnie mialem taki obiaw zaczelem lac Orlen Verve i niemam juz zadnych problemow:)

Opublikowano
  • Autor

dlaczego do poprawienia?? bo jest na wiesz ku?? :mysli: mi tak się podoba :decayed:[br]Dopisany: 09 Październik 2011, 21:48_________________________________________________

powiem Ci ze mialem podobny obiaw... Lałem caly czas BP Ultimate i wlasnie mialem taki obiaw zaczelem lac Orlen Verve i niemam juz zadnych problemow:)

:mysli: mówisz że to może być wina paliwa?? nie wydaje mi się teraz mam zatankowane 95 ale nie zaszkodzi wlać 98 i przetestować...

Opublikowano

dlaczego do poprawienia?? bo jest na wiesz ku?? :mysli: mi tak się podoba :decayed:[br]Dopisany: 09 Październik 2011, 21:48_________________________________________________

:mysli: mówisz że to może być wina paliwa?? nie wydaje mi się teraz mam zatankowane 95 ale nie zaszkodzi wlać 98 i przetestować...

mowie co u mnie bylo przyczyna akurat 1.8T jest wybredny na paliwo...

Opublikowano
  • Autor

ale nigdy wcześniej tak nie było dopiero po programie i konkretnym ciśnieniu się to dzieje.

Opublikowano

ale nigdy wcześniej tak nie było dopiero po programie i konkretnym ciśnieniu się to dzieje.

Zalej Verve, Recinga i zobacz czy dalej jest to samo ja mialem taki obiaw ze powyzej 2 biegu czyli 3,4,5 bieg powyzej 5 tys obrotow spadalo doladowanie na 0,6 bara poscilem gaz i znow but wskakiwalo normalnie a pochwili znow spadalo

Opublikowano
  • Autor

czyli objaw ten sam co u mnie... niestety muszę naj pierw wyjeździć to paliwo...

Opublikowano
dlaczego do poprawienia?? bo jest na wiesz ku?? mi tak się podoba

To Twoje auto i Tobie ma się podobać! :) Ale aż tak pocienty zderzak wyglada fatalnie wg. mnie, dało sie to zrobić schludniej. Mowa o tej dolnej listewce zderzaka w którą wpinasz dokładke :wink4: Nie odbierz tego jako atak! Pozatym wszystkie mody na +

A i widze ze masz w planach zdeź S więc rozumem że to faza przejściowa :) Pozdr.

Opublikowano
  • Autor

plany mam ale kiedy to nie wiem jak na razie borykam się z innymi problemami :confused4:

Opublikowano

A DV powinieneś usłyszeć w momenice zdjęcia nogi z gazu podczas przyspieszania (tudzież obciążenia silnika). Jak DV będzie nieszczelny to auto też nie chce jechac :wink4: Najlepiej wyciagnij ją dmuchnij w otwory jeżeli będzie upuszczaś powietrze to znaczy że do wymiany :)

Opublikowano
  • Autor

to się dzieje przy doładowaniu wyższym niż 1 bar może być szczelny a nie wytrzymuje ciśnienia... bo poniżej 1 bara auto jedzie równo bez problemów.

Opublikowano

To albo wsadz jakąś inną na próbe albo tak jak pisałem dmuchnij w któryś koniec jeżeli powietrze wyleci jednym z 2uch pozostałych to znaczy że jest nieszczelna. Przerabiałem ten problem wiem co pisze :wink4:

Opublikowano
  • Autor

będę to robił mam nadzieję że jak naj szybciej bo teraz moc jest nie wykorzystana ;(

Opublikowano

Nosb miał ori DV przy doładowaniu 1.6bara z tego co pamiętam :) ori DV często padają :thumbdown:

Opublikowano
  • Autor

ja chce kupić mocniejszą tą co str wczesniej pokazywałem i wacham się może forge tą co Moskal wrzucił

Opublikowano

Ja już kupiłem jakis wynalazek i jestem srednio z niego zadowolony :thumbdown: Też teraz wybrał bym froga :)