Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 AEB] Moja Mała Ada na żyletki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

spawasz TIP to spawaj juz na przeplywke 3 cale pozniej tylko dasz redukcje na ori przeplywke i tyle bedziesz dalej dlubal to u mnie lezy przeplywka z VRa i wtryski z S3 :)

Opublikowano

a tak pytam w razie co...

musisz zmieniać tipa przy okazji

mam towar na dwa tipy w razie by mi to wpadło do głowy to bym zrobił delikatnie większego.

generalnie na 100% będe spawał innego bo chce zrobić wolną odmę :>[br]Dopisany: 17 Październik 2011, 09:59_________________________________________________a więc dziś poszło zamówienie na n75 z rs2 :naughty: no i jak tylko je dostane jadę do Torunia mam nadzieję że ostatni raz

coś czuje że to początek kolejnych problemów :gwizdanie:

Opublikowano

jestem ciekaw co ci tam wystroją.... :naughty:

Opublikowano
  • Autor

a tak pytam w razie co...

musisz zmieniać tipa przy okazji

mam towar na dwa tipy w razie by mi to wpadło do głowy to bym zrobił delikatnie większego.

generalnie na 100% będe spawał innego bo chce zrobić wolną odmę :>[br]Dopisany: 17 Październik 2011, 09:59_________________________________________________a więc dziś poszło zamówienie na n75 z rs2 :naughty: no i jak tylko je dostane jadę do Torunia mam nadzieję że ostatni raz

coś czuje że to początek kolejnych problemów :gwizdanie:

dlaczego??

teraz pojedę ze 100% sprawnym autem i kolo będzie tak długo dłubał aż coś wystruga jak nie to robie raban... bo mu nie odpuszczę jak się podjął to niech robi tak by było dobrze :wallbash:

jestem ciekaw co ci tam wystroją.... :naughty:

też jestem ciekaw... mam nadzieję że już będzie si :confused4: bo jak nie to mu rozniosę tę budę :evil:

Opublikowano

dlaczego??

nie wiem czy dokladnie to mial Buba na mysli ale zadales sobie odrobine trudu zeby poczytac o tych zaworach ? nie o mbc tylko o roznych wersjach n75 ? wszelkie fora o vagach czy artykuly o n75 glosza ze zawor z rs2 (n75k) na ktory sie uparles powoduje bardzo czesto przeladowania i wpadanie w tryb awaryjny. tej wady nie posiadaja zawory n75j/h o ktorych ci zreszta pisalem

Opublikowano

jakies 4-5 miechów temu Buba sam chciał włożyć n75 z RS2 do esy , niech podzieli sie spostrzeżeniami :cool1:

Opublikowano

tak chciałem ale wjechała seria :)

wolałem zrobić soft :decayed:

Opublikowano
  • Autor

trochę poczytałem o tych zaworach i niekiedy mam wrażenie ze ilu ludzi tyle spostrzeżeń.

a mam pytanie w razie kiedyś ten zawór by mi padł lub coś w tym stylu czy po zmianie takiego n75 trzeba robić korekty softu??

Opublikowano

i jak? ogarnięte?

z newsów to słyszałem że WSZYSTKIE zawory N75 które są teraz sprzedawane są takie same :gwizdanie: nie ma już z końcówką J tylko F :cool1:

Opublikowano

i jak? ogarnięte?

z newsów to słyszałem że WSZYSTKIE zawory N75 które są teraz sprzedawane są takie same :gwizdanie: nie ma już z końcówką J tylko F :cool1:

to ciekawe bo ja ostatnio kupowalem n75 i kupilem wlasnie J :)

moze mowa byla o dv? bo te faktycznie wystepuja tylko w jednej wersji od jakiegos czasu

Opublikowano
  • Autor

i jak? ogarnięte?

odebrałem n75 i zamontowałem kwestia jest taka że turbo i tak wchodzi w tryb awaryjny teraz to kwestia zestrojenia podejrzewam.

na moje turbo po prostu nie jest w stanie utrzymać tak wielkiego doładowania po czym wchodzi w tryb awaryjny czyli jeśli by mi ustawił doładowanie na 1.3 bara w górze by utrzymało 1.1 bara powinno być si tak mi się wydaje na piątek jestem ustawiony na korektę i mam nadzieję że kolo zrobi to dobrze w końcu wszystko będzie :good:

Opublikowano

i jak? ogarnięte?

to ciekawe bo ja ostatnio kupowalem n75 i kupilem wlasnie J :)

moze mowa byla o dv? bo te faktycznie wystepuja tylko w jednej wersji od jakiegos czasu

no ja wczoraj gadałem ze sprzedawcą bo kupowaliśmy do a3

Opublikowano
  • Autor

wymieniłem uszczelkę na DP i nie myślałem ze to będzie miało aż takie znaczenie auto od razu równiej chodzi... :decayed:

Opublikowano

Powodzenia w końcowych modach :good:

Opublikowano

żeby z rolek zjechało o własnych siłach :kox: :gwizdanie:

Opublikowano
  • Autor

żeby z rolek zjechało o własnych siłach :kox: :gwizdanie:

dzięki chłopaki żyję nadzieją że wszystko będzie si do piątku mam czas sprawdzać jeszcze różne podzespoły... co jeszcze podpowiecie??

Opublikowano

skoro masz nowe dv i n75 to posprawdzaj dokladnie szczelnosc dolotu zarowno przed jak i za turbo, wszystkie podcisnienia

Opublikowano

posprawdzaj dokladnie szczelnosc dolotu zarowno przed jak i za turbo

zgadzam się :good:

Opublikowano
  • Autor

skoro masz nowe dv i n75 to posprawdzaj dokladnie szczelnosc dolotu zarowno przed jak i za turbo, wszystkie podcisnienia

nowej DV nie mam :mysli: mały brak funduszu w tym miesiącu... szczelność posprawdzane :notworthy:

gdyby DV nie wytrzymywało przy spadku doładowania było by to słychać...???

Opublikowano

jezeli dv bedzie nieszczelna to auto bedzie zamulone bo nie zostanie osiagniete zalozone doladowanie. jest tez odwrotna opcja - "zapieczona" dv - ale to jest akurat dzwiek tak charakterystyczny ze zwrocilbys na niego uwage ;)