kszychusz Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Witam!!! Jak za pomoca VAGa wlaczyc test N75, zeby swobodnie sobie na postoju poruszal sztanga turbulum??
pre_pl Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Opublikowano 21 Sierpnia 2007 http://www.audiklub.org/phpBB2/viewtopic.php?t=53752 pozwolę sobie zacytować, mam nadzieję, ze meszrum nie ma nic przeciwko temu : 1. diagnostykę rozpoczynamy od upewnienia się, iż lmm działa poprawnie oraz, że dynamika gazów spalinowych nie jest niczym zakłócona. 2. dokonujemy analizę grupy 011BS w próbie statycznej. ECU zwiększy obroty [w różnych zakresach - w zależności od typu silnika]. należy zwrócić uwagę na regularność ciśnień w poz. 3 oraz na poz. 4 - czyli działanie N75. zasadą jest, że w chwili przełączenia się w tryb OFF N75 osiąga wartość 0.0%, a ciśnienie w poz. 2 spada i utrzymuje się na stałym poziomie. w trybie ON: N75 osiąga wartość 100%, ciśnienie w poz. 2 wzrasta i utrzymuje stałą wartość. do prawidłowej oceny działania kierownic potrzebna jest obserwacja tzw. sztangi - dokonujemy ją w ten sposób: Film instruktażowy - prawidłowa obserwacja pracy sztangi w turbinie po włączeniu Basic Settings w grupie 011. Następnie należy też wykonać próbę dynamiczną.
xavier Opublikowano 30 Października 2007 Opublikowano 30 Października 2007 Należy zaznaczyć, że w starych AFN'ach ( początek 96 roku ) tego nie da sie włączyć :/
kalina Opublikowano 31 Października 2007 Opublikowano 31 Października 2007 Należy zaznaczyć, że w starych AFN'ach ( początek 96 roku ) tego nie da sie włączyć :/ Dlaczego tak sądzisz ?
xavier Opublikowano 31 Października 2007 Opublikowano 31 Października 2007 dla tego, że u mnie i u paru innych osób ze starymi AFN'ami kończy się to tak: ERROR 011 Not Available
kalina Opublikowano 31 Października 2007 Opublikowano 31 Października 2007 A masz pełną wersję VAG`a czy demo ???
xavier Opublikowano 31 Października 2007 Opublikowano 31 Października 2007 A masz mnie za idiote ? Tego typu teksty niech pozostaną w "Zlotach i spotach" (w których to można pogadać bardziej na luzie ) a tu używajmy bardziej kulturalnego nazewnictwa - alv A więc w pełni pełna "legalna" wersja 311-2
baskecior Opublikowano 2 Listopada 2007 Opublikowano 2 Listopada 2007 Witam!!! Jak za pomoca VAGa wlaczyc test N75, zeby swobodnie sobie na postoju poruszal sztanga turbulum?? http://www.a4-klub.pl/smf/index.php/topic,16358.0.html
Rudi Opublikowano 3 Listopada 2007 Opublikowano 3 Listopada 2007 Zgadzam się z kolegą, u mnie też wszystko oprócz 011 BS
Rekomendowane odpowiedzi