Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B6 AWX] Co myślicie o tech felgach ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

only 18 :good:

Opublikowano

jasne że pogorszy only 15 ew 16 daje najlepszy komfort :>

Opublikowano

ładne dosyć ... pewnie w 18 będzie bardziej kozacko :)

Opublikowano

musisz się zastanowić czy stawiasz na komfort czy na wygląd i częstsze naprawy zawiechy :naughty:

Opublikowano

wedlug mnie 18 jest w sam raz 17 troche za mala a 19 do lasnsu ale niestety nie na nasze drogi,ja mam 19 tylko dlatego ze jezdze po Danii po polsce to jest meczarnia :wallbash:

a fele :kox: MAM robi fajne fele :good:

Opublikowano

tylko 18 cali!

częstsze naprawy zawiechy :naughty:

przesadzasz kolego ;) chyba nigdy nie miałeś 18 cali..

Opublikowano

ja wrzuciłem osiemnastki i jakoś nie czuję się mało komfortowo :gwizdanie:

17" za małe do B6 :chytry:

Opublikowano

przesadzasz kolego

na pewno nie jestem ogrodnikiem,a tym bardziej twoim kolegą,z 18 to się wyleczyłem jak rozwaliłem opony po przyjeżdzie do Wrocławia to nie na nasze drogi :tongue4:

Opublikowano

na pewno nie jestem ogrodnikiem,a tym bardziej twoim kolegą,z 18 to się wyleczyłem jak rozwaliłem opony po przyjeżdzie do Wrocławia to nie na nasze drogi :tongue4:

na 19 czy 20 ludzie jeżdżą i nie płaczą :tongue4:

wiadomo ze trzeba bardziej uważać ale da się jeździć :decayed:

Opublikowano

no jak płaczesz z byle powodu to twój problem ja nie mam takich błachych :tongue4:
Opublikowano

no jak płaczesz z byle powodu to twój problem

andy_sky, spokojnie - wstałeś w złym humorze dzisiaj ?

Opublikowano

no raczej jak czytam niemerytoryczne wypowiedzi to mnie wnerwia,wyraziłem swoją opinie i tyle,a inni używaj inwektyw,że niby ogrodnikiem jestem albo płaczkiem,każdy niech powie co myśli,a nie obraża innych

Opublikowano

no jak płaczesz z byle powodu to twój problem ja nie mam takich błachych :tongue4:

:kox:

chyba masz problem z czytaniem ze zrozumieniem :gwizdanie:

Opublikowano

no jak masz z tym problem to z powrotem do pedałówy :polew:

warnmute.gifTrochę odpoczynku Ci się przyda.

Opublikowano

musisz się zastanowić czy stawiasz na komfort czy na wygląd i częstsze naprawy zawiechy :naughty:

Zawiecha szybciej się zużywa - to fakt, ale nie na tyle żebyś to odczuł finansowo. Po prostu zamiast wymienić po 200.000, wymienisz po 170.000 - oczywiście to tylko przykład. Napewno nie będzie tak, że będziesz musiał zmieniać co 20.000.

Bo na dużych kołach trzeba umieć jeździć, tu nie sprawdzi się styl "klapki na oczach i jazda do przodu po wszystkich dziurach". Często trzeba jeździć zygzakiem i czasem pod prąd jeśli chcesz ominąć wszystkie groźne dziury. Trzeba mocnych nerwów i sporo samozaparcia ale da się.

A poza tym andy_sky to proponuje wyluzować a nie wyskakiwać z chamskimi i buraczanymi tekstami bo nikt tutaj Cię nie atakuje, więc po ch***j ta agresja?

Opublikowano

po ch***j ta agresja no ja się z tobą zgadzam co do pierwszej części wypowiedzi mi nie możesz zarzucić chamstwa jak sam używasz wyrazów rynsztokowych, zmojej strony kończę,bo odbiegamy od tematu

Opublikowano

no jak masz z tym problem to z powrotem do pedałówy :polew:

to ty masz problem z jazda na większym kole :gwizdanie:

Bo na dużych kołach trzeba umieć jeździć

wszystko w tym temacie :hi:

Opublikowano

Tego wyrazu użyłem, żeby podkreślić swoją wypowiedź, dzięki czemu nie zginie w tłumie :tongue4: Ale spoko, peace :punk:

A co do samych felg z pierwszego posta to są całkiem ładne. Ja bym założył inne ale te też ujdą.

Opublikowano

haha widze ze napinka sie zrobila :decayed: zielony wez posprzataj ten watek bo sie chlopak zapytal o felgi a odpowiedzi moze ze 3