kleju74 Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Mam zamiar kupić te felgi i zastanawiam się 17" czy 18".Mam dylemat czy 18 stanowczo nie pogorszy komfortu jazdy. Proszę o doradę . http://moto.allegro.pl/item1175411636_mam_rs2_17_5x112_produkcja_niemiecke_raty.html
andy_sky Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Opublikowano 4 Sierpnia 2010 jasne że pogorszy only 15 ew 16 daje najlepszy komfort :>
Madas Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Opublikowano 4 Sierpnia 2010 ładne dosyć ... pewnie w 18 będzie bardziej kozacko
andy_sky Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Opublikowano 4 Sierpnia 2010 musisz się zastanowić czy stawiasz na komfort czy na wygląd i częstsze naprawy zawiechy
David Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Opublikowano 4 Sierpnia 2010 wedlug mnie 18 jest w sam raz 17 troche za mala a 19 do lasnsu ale niestety nie na nasze drogi,ja mam 19 tylko dlatego ze jezdze po Danii po polsce to jest meczarnia a fele MAM robi fajne fele
jedrekx Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Opublikowano 5 Sierpnia 2010 tylko 18 cali! częstsze naprawy zawiechy przesadzasz kolego chyba nigdy nie miałeś 18 cali..
Gość Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Opublikowano 5 Sierpnia 2010 ja wrzuciłem osiemnastki i jakoś nie czuję się mało komfortowo :gwizdanie: 17" za małe do B6
andy_sky Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Opublikowano 5 Sierpnia 2010 przesadzasz kolego na pewno nie jestem ogrodnikiem,a tym bardziej twoim kolegą,z 18 to się wyleczyłem jak rozwaliłem opony po przyjeżdzie do Wrocławia to nie na nasze drogi
wuju Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Opublikowano 5 Sierpnia 2010 na pewno nie jestem ogrodnikiem,a tym bardziej twoim kolegą,z 18 to się wyleczyłem jak rozwaliłem opony po przyjeżdzie do Wrocławia to nie na nasze drogi na 19 czy 20 ludzie jeżdżą i nie płaczą wiadomo ze trzeba bardziej uważać ale da się jeździć
andy_sky Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Opublikowano 5 Sierpnia 2010 na pewno nie jestem ogrodnikiem,a tym bardziej twoim kolegą,z 18 to się wyleczyłem jak rozwaliłem opony po przyjeżdzie do Wrocławia to nie na nasze drogi na 19 czy 20 ludzie jeżdżą i nie płaczą wiadomo ze trzeba bardziej uważać ale da się jeździć no jak płaczesz z byle powodu to twój problem ja nie mam takich błachych
Gość Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Opublikowano 5 Sierpnia 2010 na pewno nie jestem ogrodnikiem,a tym bardziej twoim kolegą,z 18 to się wyleczyłem jak rozwaliłem opony po przyjeżdzie do Wrocławia to nie na nasze drogi no jak płaczesz z byle powodu to twój problem andy_sky, spokojnie - wstałeś w złym humorze dzisiaj ?
andy_sky Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Opublikowano 5 Sierpnia 2010 no raczej jak czytam niemerytoryczne wypowiedzi to mnie wnerwia,wyraziłem swoją opinie i tyle,a inni używaj inwektyw,że niby ogrodnikiem jestem albo płaczkiem,każdy niech powie co myśli,a nie obraża innych
wuju Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Opublikowano 5 Sierpnia 2010 na pewno nie jestem ogrodnikiem,a tym bardziej twoim kolegą,z 18 to się wyleczyłem jak rozwaliłem opony po przyjeżdzie do Wrocławia to nie na nasze drogi na 19 czy 20 ludzie jeżdżą i nie płaczą wiadomo ze trzeba bardziej uważać ale da się jeździć no jak płaczesz z byle powodu to twój problem ja nie mam takich błachych chyba masz problem z czytaniem ze zrozumieniem :gwizdanie:
andy_sky Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Opublikowano 5 Sierpnia 2010 no jak masz z tym problem to z powrotem do pedałówy Trochę odpoczynku Ci się przyda.
Maciek80 Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Opublikowano 5 Sierpnia 2010 musisz się zastanowić czy stawiasz na komfort czy na wygląd i częstsze naprawy zawiechy Zawiecha szybciej się zużywa - to fakt, ale nie na tyle żebyś to odczuł finansowo. Po prostu zamiast wymienić po 200.000, wymienisz po 170.000 - oczywiście to tylko przykład. Napewno nie będzie tak, że będziesz musiał zmieniać co 20.000. na pewno nie jestem ogrodnikiem,a tym bardziej twoim kolegą,z 18 to się wyleczyłem jak rozwaliłem opony po przyjeżdzie do Wrocławia to nie na nasze drogi Bo na dużych kołach trzeba umieć jeździć, tu nie sprawdzi się styl "klapki na oczach i jazda do przodu po wszystkich dziurach". Często trzeba jeździć zygzakiem i czasem pod prąd jeśli chcesz ominąć wszystkie groźne dziury. Trzeba mocnych nerwów i sporo samozaparcia ale da się. A poza tym andy_sky to proponuje wyluzować a nie wyskakiwać z chamskimi i buraczanymi tekstami bo nikt tutaj Cię nie atakuje, więc po ch***j ta agresja?
andy_sky Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Opublikowano 5 Sierpnia 2010 po ch***j ta agresja no ja się z tobą zgadzam co do pierwszej części wypowiedzi mi nie możesz zarzucić chamstwa jak sam używasz wyrazów rynsztokowych, zmojej strony kończę,bo odbiegamy od tematu
wuju Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Opublikowano 5 Sierpnia 2010 no jak masz z tym problem to z powrotem do pedałówy to ty masz problem z jazda na większym kole :gwizdanie: Bo na dużych kołach trzeba umieć jeździć wszystko w tym temacie
Maciek80 Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Tego wyrazu użyłem, żeby podkreślić swoją wypowiedź, dzięki czemu nie zginie w tłumie Ale spoko, peace A co do samych felg z pierwszego posta to są całkiem ładne. Ja bym założył inne ale te też ujdą.
David Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Opublikowano 5 Sierpnia 2010 haha widze ze napinka sie zrobila zielony wez posprzataj ten watek bo sie chlopak zapytal o felgi a odpowiedzi moze ze 3
Rekomendowane odpowiedzi